Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 47 417
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Както знаете днес бяхме на посещение при децата в с. Зелениково. За тях бяхме осигурили куклен театър, като поканихме да се присъединят и децата от ЦНСТ"Дом за нашите деца" – Брезово. До като артистите се подготвят подарихме на децата книжки за оцветяване и моливчета и заедно успяхме да оцветим няколко картинки. След това се отдадохме на приказката „Косе босе”, която  артистите от театър Анфас поднесоха с много любов на своята публика. Децата изгледаха представлението с интерес, радваха се на куклите и бяха съпричастни към случващото се с героите. Естествено след това имаше много игри, песни и танци на които се отдадохме с голямо желание. На края героите се измориха и седнаха да похапнат с голям апетит, а ние Кливия, trix, Marise, сем. Петкови и аз си тръгнахме с неохота и не спряхме дълго време да говорим за децата и за преживяното, като силно се надяваме скоро отново да имаме възможност да отидем при тях. Децата от Брезово също останаха много доволни от театъра, подаръците и не можеха да повярват колко много неща сме им занесли за почерпка. Поканиха ни на гости и нямат търпение да се видим отново.
На всички бяха занесени: сухи пасти, шоколадови пурички, зрънчо, солети, сокчета, вафли, шоколадови бонбони, банани, линцери, кексчета, книжки за оцветяване, цветни моливи, пастели и играчки.

Ето и снимки: http://milenatodorova.snimka.bg/children/kuklen-teat-r-v-zelenik … 3-05-2012g.676725

Пп. Ако нещо съм пропуснала, моля корeгирайте ме.

# 391
Вчера едно момченце дойде да се гушне при мен накрая и ме попита защо съм с обувки и защо не взема да остана при тях  Heart Eyes

Беше чудесно, чакам пак да отидем при децата  Simple Smile

# 392
  • пловдив
Съдейки по снимки... преживяването е било прекрасно! Браво момичета!!!! Аз до четвъртък имам време само да прелетя набързо  ooooh!  Дано другата седмица успея да избягам и да ви изнудя за кафепиене, за да разкажете ухо на ухо....  още подробности, че съм любопитка, като знаете  Joy

# 393
  • Пловдив

П О К А Н А

Уважаеми Дами,

Каня Ви най-учтиво на коктейл, послучай изпращане на нашите абитуриенти, който ще се проведе
на 22.05.2012г. от 17.00 ч. във ВИП залата на ДДЛРГ
 „ Таню Войвода”- гр. Асеновград

Очакваме Ви!

С уважение
                                                            Директор
                                                                    Бойка  Бакалска

# 394
  • Пловдив
Утре ще е и изпращането на абитуриентите от Защитено, където ходим с Ани, ако някой има желание да присъства е добре дошъл, в 18,30 ще сме там  Hug

темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=650160.0

# 395
  • пловдив
Има ли желаещи за кафе-разговорна среща  Wink Примерно събота 26.05 в МОЛ Пловдив
Юни трябва да правим раздаването на наградите за втори срок, та.... една срещичка няма да ни е излишна .

# 396
  • Пловдив
До 1-ви юни включително, ще мога да се включа за кафе само след 19ч. или по обяд. След това вече ми се разрежда програмата и ще мога да се включа във всякакви мероприятия.

# 397
  • Пловдив
Момичета, имаме ли нужда от  лятна количка Chipolino Vip Selection, заедно с чанта към нея, едно момиче от Пловдив я подарява, но аз не се сещам в момента за семейство с такава  нужда  Rolling Eyes

Ани, ти за къде си се разбързала за среща Mr. Green, нали след 30 юни ще раздаваме стипендиите  Grinning

# 398
  • пловдив
Ани, ти за къде си се разбързала за среща Mr. Green, нали след 30 юни ще раздаваме стипендиите  Grinning

Ами преди 2 дни едно момче се опита да ме отнесе барабар с колата на едно кръстовище ..... опита за щастие беше неуспешен, и двете с колата тежим достатъчно и трудно ни отместват  Mr. Green, но пък ми е разламбуцан центъра за кафепиене.... неистово ми се пие.... и сега си търся жертви за съдействие .... и да съчетаем приятното с полезното, можем да си поприказваме за дати / по отранко, за да знаем и кой с какво ще се включи/, за вариант среща -почистване на склад, ако искате мога и за коледния базар да ви поговоря  Joy  

# 399
  • Пловдив
За складопочистване мога в неделя, ако има и други свободни да се записваме Hug

# 400
В неделя и аз мога да пия кафенце или да почиствам склада, както дойде newsm78

# 401
  • Пловдив
Как ви си чисти в това време не знам  Crazy,  за сега в неделя съм в града и мога да се присъединя.
Ани, ти едно курбанче приготви, ние ядем всичко  Mr. Green радвам се, че  се е разминало и си добре  Hug

# 402
  • Пловдив
.
Ани, ти едно курбанче приготви, ние ядем всичко  Mr. Green радвам се, че  се е разминало и си добре  Hug
Баничка, питка...............

# 403
  • пловдив
Брей, че работни ... пу пу да не ви урУчасам  Joy Идеята ми беше първо кафе и после решаваме коя неделя какво ще правим  Mr. Green  Хайде напънете се да избягате за час от домашните задачи в събота. Кафето е от мен / ще си мислим, че е пита, защото печенето не ми е силната страна  Embarassed /
Тази неделя ще съм заета, а искам да присъствам на почистването, защото вие с меките си сърчица, пак няма да изхвърлите много от нещата  Crossing Arms и накрая ще се заринем от неща, които никой не иска  Naughty
Мили, моля те звънни в Зелениково и Наречен да пратят споразуменията  Praynig  Капарирах стаите за посещението на висшата ложа юли месец  Wink  
Момичета, имаме ли нужда от  лятна количка Chipolino Vip Selection, заедно с чанта към нея, едно момиче от Пловдив я подарява, но аз не се сещам в момента за семейство с такава  нужда  Rolling Eyes
И аз не измислих вариант със семейство  newsm78  Момчиии къде изчезна ?! Когато ходихме да носим дрехи в Олга Скобелева, директорката сподели, че помагат на няколко семейства на бивши техни възпитаници. Дали да не звъннем да питаме имат ли нужда от такава количка.... Роси и взе координатите и...  Thinking

# 404
  • Пловдив
Е, Ани в събота ще ходя до Турция. Щом няма да се чисти, айде да се видим на кафенце някоя вечер Hug
пп. Моля, погледнете с Доника общия имейл и изпратете инфо и снимки за абитуриентите.

Общи условия

Активация на акаунт