Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 46 985
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Засега съм на разположение следващата събота, мен ме устройва.

# 481
  • пловдив
По последни данни и аз съм на разположение на 11,08 след 17,30 може би пак в МОЛа  newsm78  Ако има свободни през седмицата от 11 до към 15 ч да ми звъннат . Сортирала съм 3-4 големи чувала за извозване до кофата  ooooh! та си търся подкрепление да ги натоварим и.... 
Междувременно успях да снимам и кача в албумче нещата предоставени ни за базара  от Професорката
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150998930221374.41907 … 261373&type=1
 Hug

# 482
В събота ще стягам багажа за почивка, но мога да отделя малко време за приятна компания. 11.08. е добре. Надявам да се видим в склада или мола newsm78

# 483
  • Пловдив
На 11.08 аз пък пътувам за Варна Simple Smile .Все не успявам да дойда аз до този склад.
Във връзка с ходенето до Варна, преди малко говорих с нашето момиче от Асеновград, което скоро отиде там. Праща специални поздрави на всички(изреди ги по име даже), много се вълнуваше, явно и е мъчно. Аз я питах от какво има нужда да и занеса и ето списъка:
 - платненки за работа №41
 - чехли №41
 - маратонки №41
 - бельо
 - потници за лятото
 -  къси панталони
Някой ако иска да се включи да каже, ако не аз ще взема каквото мога, имам някои мои дрехи дето май ще и станат.
Силве, честито!супер новина!!:)

# 484
  • Пловдив
Аз във вторник и сряда ще съм в Пловдив, така, че ако има желаещи може да си спретнем едно кафенце да се видим.

# 485
  • пловдив
trix ще се включа с потниците. Тези дни ще поразгледами и ще ти звънна. Ако успея да се надигна толкова рано, ще те чакам на кафето  Embarassed
Аз във вторник и сряда ще съм в Пловдив, така, че ако има желаещи може да си спретнем едно кафенце да се видим.

Мога само дневно кафе.... до към 15-16ч. Ако се организира такова, ще гледам да заблестя с присъствие в целия си блясък  Joy Joy

# 486
  • пловдив
Доста се чудих дали да ви пусна този линк, но.... в решението има и факти, които ни отговарят на някой въпроси....  а и предстои обжалване пред окръжен.... евентуално решение, което ни касае....
19.05.2012 - районен .
          "ВЪЗСТАНОВЯВА , по реда на чл. 344, ал. 1, т. 2 от Кодекса на труда, В.А.С.  ЕГН **********,  с посочен адрес за призоваване гр. Пловдив,   ул. “ Йоаким Груев” № 38 адв. Кантора Печеви, на заеманата преди уволнението длъжност – “директор” в ДДЛРГ „Таню войвода“,    гр. Асеновград."

http://court-asenovgrad.org/info/cases/oldcases/new/GR174-2012.htm

# 487
  • Пловдив
trix ще се включа с потниците. Тези дни ще поразгледами и ще ти звънна. Ако успея да се надигна толкова рано, ще те чакам на кафето  Embarassed
trix, antom, Ако днес не сте се видяли и аз утре сутринта ще дойда на кафето Hug

Доста се чудих дали да ви пусна този линк, но.... в решението има и факти, които ни отговарят на някой въпроси....  а и предстои обжалване пред окръжен.... евентуално решение, което ни касае....
19.05.2012 - районен .
          "ВЪЗСТАНОВЯВА , по реда на чл. 344, ал. 1, т. 2 от Кодекса на труда, В.А.С.  ЕГН **********,  с посочен адрес за призоваване гр. Пловдив,   ул. “ Йоаким Груев” № 38 адв. Кантора Печеви, на заеманата преди уволнението длъжност – “директор” в ДДЛРГ „Таню войвода“,    гр. Асеновград."

http://court-asenovgrad.org/info/cases/oldcases/new/GR174-2012.htm
ooooh!

# 488
  • Пловдив
Какъв размер дрехи носи момичето. Имам някои летни блузки и потници, в които вече не се събирам и мога да и ги дам.

# 489
  • пловдив
emimimi с почти твоя физика е  Peace
mili.m ще се постарая до 8,30 да съм в кафето

# 490
  • Пловдив
супер, чакам ви утре сутринта на кафето.
Аз явно нещо съм се объркала с размера на момичето, защото си мислех че е по-едра. Ани ще разясни утре.

# 491
  • Пловдив
Отделила съм блузките, но съм без кола. Евентуално след 18-19ч някоя вечер може да се вредя и ще мога да ги донеса.
 trix, пиши ми как да се уговорим да ти ги дам. Ако си с кола и имаш възможност да минеш покрай нас ще е чудесно.

# 492
  • пловдив
Днес пратих от едно кашонче с детски дрехи за момченце по тази тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=670347.0

Момичета засега предложението е срещата да е в събота -17,30ч в склада, за да пораздигаме малко и да се подготвим за коледното събиране. Понеже тези дни обикалям по различни доктори с щерката, утре вечер пак ще пусна окончателно имфо за събота. За сега като гледам сме - моя милост, Мили, Еми, Киро. Ако има други свободни и желаещи да се включат или отпаднали да си признават. Аз и другата седмица съм Пловдив и ако не ми мине котка път на 20 пътувам към морето, но ми се ще малко да поразчистим в склада  Thinking

# 493
  • пловдив
Понеже никой не потвърди.... а и не отказа....  Mr. Green  ....
Утре 17,30ч в склада  Peace
Аз ще съм там и дори и да не дойдете, поне ще поизхвърля поредната порция  ooooh!

# 494
  • Пловдив
Ани, аз отпадам за довечера . Вчера приятелка ни покани на гости по случай ЧРД и няма как.
Много искам да помогна поне в склада, ако се определи друг ден пишете за да се знае.

Общи условия

Активация на акаунт