Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 46 985
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Успях да се свържа само със Зелениково. Те предпочитат да дойдат на 21-ви следобед. Да са от 16 до 18ч. в детския център. Говорих с Поля, чакам да ми се обади да каже дали е възможно. Иначе децата са 33бр./10 от Брезово и 22 от Зелениково/.

пп. Утре Доника ще се свържи с останалите, понеже аз ще съм извън града и няма да имам възможност да звъня.

# 421
  • Пловдив
Днес се чухме с Поля и уточнихме датите и часовете за посещенията на малчуганите в детски център Simple Smile
Децата от Зелениково ще пристигнат на 21,06/ четвъртък/ от 16ч-18ч в Тон бонбон на ул Висла
Децата от Нареченски бани ще дойдат  на 22,06 /петък/ от 10ч-12ч отново в Тон бонбон на ул Висла

В Зелениково имат нужда от две летни колички, днес едно момиче от Пловдив - Илияна, ни предостави една    bouquet, мисля че и при Вяра има  още една, така че им ги предадем на срещата на 21-ви Peace

# 422
  • Пловдив
При Вярчето със сигурност има количка.
Аз ще се постарая да съм на разположение и да помагам с каквото и доколкото мога като дойдат децата и за двете дати.

# 423
  • пловдив
Момичета, вчера ми се обади от Асеновград тази годишната абитюрентка - МЛ. До една, две седмици напуска дома. Заминава в Защитено жилище във Варна. Моли ако имаме възможност да и потърсим куфар.  Моля, разпитайте познати и приятели. Другия вариант е да закупим един. Последно съм виждала на поносими цени в подлеза на гарата. Там с колелца  имаше средни куфари до 30-40 лв. 
Дайте предложения  Praynig Някой ако има път и към Асеновград да си признава, защото аз се съмнявам, че ще имам възможност да отскоча до там тези дни.

# 424
  • Пловдив
Аз имам куфар 43х63см(току-що го измерих), води се среден май. Само да видим кой ще го занесе, че аз няма да имам възможност.

# 425
  • пловдив
Момичета, от Нареченски бани молят за помощ. През юли трябва да се извърши спешен ремонт и децата трябва да се изведат за 20 дни. Директорката има събрани 2000лв. На звено Пловдив, дарител /който от няколко години ни помага/ е внесъл 900лв и има предложение да помогнем с тях. Към момента директорката е намерила лагер на морето - цена 13 лв на дете. Това покрива около 10 дни....  Sad
Моля ако някой има имформация за място / може и на планина/ където да направят компромис за по ниска сума или евентуално намери желаещ за финансова подкрепа, да се обади на координатора ни или да драсне лично съобщение.
Предполагам за по големия ремонт, държавата ще разреши проблема с временното извеждане на децата, но дотогава....  newsm78
Говоря за този ремонт
http://www.marica.bg/show.php?id=84268

# 426
  • Пловдив
Утре ще се свържа с директорката за да проверя как вървят нещата и ще пиша отново. Който може да помогне с каквото и да е, както и Анито е казала, нека се обади или да пише.

# 427
  • Пловдив
Говорих с директорката . Проучили са още няколко оферти, но за сега най-изгодна остава тази за морето. С парите нещата все още са на същото ниво. Остава да се съберат още около 2000лв.

# 428
Момичета, зачетох се в темата ви и видях, че търсите къде децата да прекарат 20 дни от лятото на по-ниски цени. Ако искате погледнете тук http://www.osogovo.bgjourney.com/rooms/1_fl.html
Не е море, планина е, но пък знам , че тихо, спокойно и чисто.
В тази хижа конкретно не съм ходила, но по принцип съм от този край и мисля, че ще им хареса на децата. Предполагам, че може да се преговаря и за цената като се има предвид, че ще са повечко дечица и то за много време.
Успех ви желая!  bouquet

# 429
  • пловдив
Snow girl благодаря за линка  Hug Ще проверим и там. Силно се съмнявам, че ще се получи, защото в 13лв на морето е включена и храната, а тук колкото и да свалят цената хората, едва ли ще е платима. Базата е много хубава и това ме навежда на мисълта, че подръжката и не е малка  Thinking Все пак ще проверим   Peace

# 430
Snow girl благодаря за линка  Hug Ще проверим и там. Силно се съмнявам, че ще се получи, защото в 13лв на морето е включена и храната, а тук колкото и да свалят цената хората, едва ли ще е платима. Базата е много хубава и това ме навежда на мисълта, че подръжката и не е малка  Thinking Все пак ще проверим   Peace

Права си. Щом на морето офертата е с храна, значи е по-добре там  Hug

# 431
  • Пловдив
Момичета, напомням ви за организацията в четвъртък и петък, моля всеки, който може да присъства да пише, за да се разпределим   Simple Smile

Децата от Зелениково ще пристигнат на 21,06/ четвъртък/ от 16ч-18ч в Тон бонбон на ул Висла

Децата от Нареченски бани ще дойдат  на 22,06 /петък/ от 10ч-12ч отново в Тон бонбон на ул Висла

Благодарим на Деси  bouquet, която днес ми напълни колата с бебешки дрехи и играчки, ще съм благодарна ако някой пази координатите на Звено майка и бебе да ми ги прати за да им занеса част от нещата.

# 432
  • пловдив
И на двете дати ще стартирам за посрещането, мога да остана до час, защото от 17 съм на работа  Peace
violenza нямам координати, но знам къде се намира  Mr. Green Единия вариант е да те заведа, другия да ми звъннеш и да се опитам образно да обясня мястото  Laughing
trix не откривам къде съм си записала телефона ти  Embarassed Заминаващата абитуриентка тръгва до петък... поне така и е казала директорката. Миля те пусни ми ЛС с телефончето ти, за да се разберем кога и как да взема куфара  Peace

# 433
  • Пловдив
trix не откривам къде съм си записала телефона ти  Embarassed Заминаващата абитуриентка тръгва до петък... поне така и е казала директорката. Миля те пусни ми ЛС с телефончето ти, за да се разберем кога и как да взема куфара  Peace
Написах ти го на ЛС.

пп. Записвам се за партита Hug

# 434
  • Пловдив
Аз също съм на разположение за двете дати. Само в четвъртък ще се наложи да си тръгна към 5ч за да взема Нели от градина. За петък съм свободна от начало до край.

Общи условия

Активация на акаунт