Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 46 905
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • пловдив
Момичета, общата тема за Коледните благотворителни базари вече е факт.
Можете да поглеждате и пишете и там  Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=684601.new#new

# 661
  • Пловдив
Браво Ани за темата    bouquet, само да имаме какво да покажем и ще се включим Mr. Green

# 662
  • Пловдив
Вчера получихме бебешка количка от Verdad    bouquetза социално слабото семейство  с новородено бебче  Simple Smile

# 663
Момичета вижте тази тема...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=684461.new#new

Все ще се намери с какво да помогнем...

bouquet

# 664
  • пловдив
Момичета вижте тази тема...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=684461.new#new

Все ще се намери с какво да помогнем...

bouquet

Видях темичката, но на мен имфото нещо не ми е достатъчно. Жената /42г/ която пуска темата е от София, от 2007г е член на форума на бг мамма и би трябвало да знае, че в благотворителния за да се помогне, трябва повече имформация... Така написано...  Писах в темата mamakiki мисля, че трябва да изчакаме за повече имфо. Единственното нещо което знам със сигурност е, че общинските жилища наистина са голи стени без нищо.... но... не значи и че момичето е само....  Thinking

Моля някой да светне- мен- склеротичната бабичка... тази неделя ще се ходи ли до Зелениково, или датата беше друга, че нещо ми се загуби имфото измежду загладените от възрастта гънчици  newsm78
Другото ми питане е ...  Mr. Green датите на базара.... говорихме за 21,22,23 /петък, събота, неделя/ Така ли остават или... имате и други предложения  Thinking

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 20:59 от antom

# 665
  • Пловдив
mamakiki , за да се ангажираме с някаква помощ или разпространяване на апел за събиране на вещи за момичето, първо някоя от нас е необходимо да се запознае и види как стоят нещата в действителност  Peace

Ани, мисля, че датите са добри, на последната среща обсъждахме евентуално и четвъртъка -20 да застъпим, но пък като се има предвид намаления ни състав няма смисъл да се напъваме толкоз Wink
Ако и другите са съгласни да останат тези дати, утре ще се обадя да уведомя управата на Мола

за Зелениково, няма нищо организирано за сега или поне аз не знам

# 666
  • пловдив
Вчера отскочих отново до кризисния център.
Предадох от склада
2 кашона с бебеши и детски дрехи
Пердета
олекотено юрганче
играчки
Имформативно- приемат и всякакви домашни посуди- тенджери, тигани, вилици, лъжици, чинии...
за напускащите кризисния център и настанени в общински жилища / от там и знам, за голите стени  Laughing /
Попрегледах нещата за базара ... тази година ще сме силни с плетивата, благодарение на Професорката, Трапезица ....  Wink

# 667
Ясно. Напълно сте прави момичета!  Peace

# 668
.....приемат и всякакви домашни посуди- тенджери, тигани, вилици, лъжици, чинии......

A единични ползвани чинии/чаши трябват ли им?

# 669
  • Пловдив
А готварска печка "Раховец" /доста ползвана, но работеща/?

# 670
  • пловдив
.....приемат и всякакви домашни посуди- тенджери, тигани, вилици, лъжици, чинии......

A единични ползвани чинии/чаши трябват ли им?
А готварска печка "Раховец" /доста ползвана, но работеща/?

Всичко е нужно!
*Бенджи* можеш ли да я попазиш още няколко дена, защото установяваме контакт с едно момиче от друга тема. Дете от институциите, което е завършило наскоро и трябва да се изнесе в общинско жилище от студентско общежитие. Жилището е напълно голо и момичето започва от нулата. Вече имам телефон за връзка и веднага щом се срещна с момичето ще ти звънна  Peace

Прочетете общия мейл, моля  Mr. Green

# 671
  • Пловдив
Тя ще е свободна до месец...Все още си я ползвам. Simple Smile))
Запазили сме фурна и котлони, но все още не сме ги взели и монтирали.
Трябва да стане до месец, повече няма да ни ги пазят...Simple Smile))

И тогава мислех да изхвърлям Раховеца...Но, ако може да свърши работа на някой, ще е по- добре.

# 672
  • Пловдив
кино Фейсис вече има и 3D, може да организираме едно кино за децата Wink
http://news.plovdiv24.bg/390020.html

# 673
  • пловдив
Вчера се срещнах с момичето. Усмихнато, интелигентно и много срамежливо. Към момента живее "нелегално" при приятелка в общежитието. От Жилфонд са и дали боксониера в ЖК Тракия.
Момичето е изчистило според възможностите си ,но боска и банята са мухлясъли и е възможно да има теч. Съседите са казали, че преди време са ремонтирали и мухъла може да си е стар, но... гаранция няма. Стаята е със стари и мръсни тапети.Жилфонд към момента, въпреки подадената писменна молба от нея, не са отговорили, че ще ремонтират жилището. /Ако някой знае как стои въпроса за ремонтирането на общинските жилища или евентуално има познат да пита има ли изобщо надежда това да го свършат Жилфонд да сподели/
Ако някой може да помогне било със строителни материали за да се боядиса , или майстор който на място да прецени какво може да се направи за банята и тоалетната, моля да пише.
Момичето няма нищо освен дрехите си. Към момента едно момиче обеща два стола. До месец ще има готварска печка. Всичко останало е добре дошло-
легло, чаши, чинии, вилици, лъжици, тенджари, тигани, пердета, черги.... каквото се сетите за едно домакинство .

От вчера следобед досега бях без нет  #2gunfire затова чак сега разказвам.  Това е положението . Момичето е от Чепеларския дом- било е в него до момента на затварянето му. Търси си работа като помощник фармацефт. Ако някой има аптекар приятел да има в предвид  Mr. Green

кино Фейсис вече има и 3D, може да организираме едно кино за децата Wink
http://news.plovdiv24.bg/390020.html

Аз съм мноооого ЗА. Миналия път като идваха на кино питаха за 3D  Peace

*Бенджи*  Heart Eyes

# 674
  • Пловдив
И една идейка: в Продавалника подаряват доста мебели. Има и боклуци, но има и читави...може да се види и избере нещо...

Общи условия

Активация на акаунт