Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 46 897
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Днес rimar   bouquetни донесе един куфар, две големи торби и три малки с дрехи за Защитено жилище, също така и чанта с книжки, оставих нещата в склада  Peace

# 676
  • пловдив
И една идейка: в Продавалника подаряват доста мебели. Има и боклуци, но има и читави...може да се види и избере нещо...
Търсим желаещи да подарят  Mr. Green Гледах продавалника. В Пловдив легла не открих... но ще продължа да наглеждам. Гардероби си има вградени в коридора, тъй че на първо време е ремонта... на второ леглото  Laughing

Момичета днес бях до Джъмбо за материали. Вече си имаме стойка за закачалки /за плетивата / срещу скромната сума от 15лв  http://antom.snimka.bg/hobby/koleda-2012.689241.28855513

# 677
От мен финансите за ремонта!

Ани!   bouquet

# 678
  • Пловдив
Аз мога да се включа с прибори, чаши и чинии, ще видя и за тиган и тавичка.

# 679
  • пловдив
Мили, пусни ми в мейла картинката от подписа да си я сложа и аз  Peace

# 680
  • Пловдив
Мили, пусни ми в мейла картинката от подписа да си я сложа и аз  Peace
Цъкаш върху моя подпис, копираш ето това , слагаш си го в подписа и готово.

А иначе съм качила 3 варианта на подписи ето тук : http://milenatodorova.snimka.bg/other/koleden-album-2009g.433272.28866755

# 681
# 682
  • Пловдив
Копирам си поста от другата тема:

Днес ходихме до апартамента. Качвам ви снимки сами да прецените за какво става въпрос: http://milenatodorova.snimka.bg/children/remont.710775
Мъжа ми беше с мен за да се изкаже  горе-долу за какво става въпрос. Според него най-минималното което може да се направи е да се боядиса целия апартамент, да се изхвърлят кухненските шкафове, там да се оправи и да се замаже с блажна боя, както и в банята  по същия начин. За банята ще трябва още бойлер и тоалетно казанче. Според него за целия апартамент ще е необходимо две баки латекс, един чувал гипс и блажна боя. Ако се хване майстор е за една седмица работа. Парите за материалите ги има от мамакики, но до колкото разбрах майсторите взимат между 1 и 2 лв. на квадратен метър, което ще рече около 300лв.
Бистрето ми се обади каза да изчакаме да видим все пак общината няма ли да се самосезират и да предприемат ремонт.

# 683
  • пловдив
Наистина добра новина pisenxeto . Дали да не използваме идването на Зелениково, за да предадем учебните помагала, които събрахме за тях  newsm78

Мили, снимките са... отчайващи  ooooh! Не вярвам жилфонд нито да се сезира, нито да започне ремонт ... скоро.... тази ситуация не изглежда да е от два -три, дни.... ако искаха, досега щяха да са го направили да изглежда по човешки  Twisted Evil

# 684
  • Пловдив
Аз предлагам ние да отидем да им ги занесем, а и на тях също да им заведем аниматор както говорихме.

Относно жилфонд, Бистрето ще говори с някой и помоли да изчакаме малко с ремонта. Ако все пак нищо не стане, ще трябва да търсим майстор който да се съгласи на символична цена да поеме работата.

# 685
  • Canada
Дами, време е за коледни картички  Hug Много моля за списъците на децата от домовете в  Асеновград и Калофер, за да можем да ги зарадваме пак   bouquet

# 686
  • Пловдив
Дами, време е за коледни картички  Hug Много моля за списъците на децата от домовете в  Асеновград и Калофер, за да можем да ги зарадваме пак   bouquet

Снежи, благодаря ви че не сте забравили децата и тази година Hug В понеделник ще се свържа с директорката на дома в Асеновград и ще е помоля за списъка на децата.

# 687
Миленче, положението е наистина трагично. Много ме притеснява, че мухъла и разядената мазилка е на тавана. Ако има теч отгоре, замазването и боядисването няма да помогнат, пак ще се появят петната newsm78 Какво има отгоре? Друг апартамент или покрив?

# 688
  • Пловдив
kiro, от горе има апартамент. Те са направили ремонт и теча е спрян. Поне такава е информацията на момичето.

Sneji , говорих с директорката. До края на седмицата ще ми изпратят актуален списък на децата.

# 689
  • Canada

Sneji , говорих с директорката. До края на седмицата ще ми изпратят актуален списък на децата.
Много благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт