Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 46 889
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • пловдив
Момичета, хайде да си направим пак кафе - делова среща  Mr. Green
Трябва да определим дата за Зелениково , да поговорим за базара....
violenza ще отскачаме ли тази седмица до Защитено  newsm78 че имаше дрехи събрани за Марчето ...

# 691
То аз кафе не пия,ама пак мога да дойда Mr. Green
Нещо съботно следобедно към то 17ч .МОЛ-ско време Laughing
Ако някой има други идеи,ама аз викам да пробвам Матюшо в детския център,че иначе как ще да дежуря на щанда Joy
Каспър - казвай паролата за тая година и да се редим на опашката Wink

# 692
http://chilingir.snimka.bg/hobby/bazar-2012.711654 Ето малко и от мен за базара. А за кафенце съм за. Домъчняло ми е за вас Hug

# 693
  • Пловдив
За кафенце съм навита, само казвайте кога и къде Hug

http://chilingir.snimka.bg/hobby/bazar-2012.711654 Ето малко и от мен за базара. А за кафенце съм за. Домъчняло ми е за вас Hug
Ани, какво направи бе  Shocked, скри ми шапката. От името ще да е Laughing

# 694
  • пловдив
Браво, Анииии!!!! Свещичките са красиви, а елхичките  newsm74

Хайде на Кафе-

Събота 10 ноември от 17ч МОЛ Пловдив

# 695
Аз съм на линия.

# 696
  • Пловдив
Ще съм извън града в събота, но мисля че ще мога да се включа и аз на срещата след 17ч Simple Smile
Ани, утре ще се чуем за Защитено Peace

# 697
Бройте ме и мен за събота!  Peace

# 698
Оххх,аз ви подкукуросах ,ама ме поканиха на РД от 17ч. и...Май ще пропусна и този път  Sad

# 699
  • пловдив
Днес с violenza посетихме Защитеното. Имате поздрави от Наско, Пешето и К. Марчето пак е в психиатрията и не можахме да я видим. Занесохме
1 куфар с момчешки дрехи от дарител от София
1 сак мъжки дрехи
1 чанта демски дрехи за Марчето
Шлифер - палто
Дебела грейка
Наско получи чисто нов шлифер-палто от дарителя от София, а дебелата грейка от същия дарител дадохме на К. от Таню войвода. Вчера децата са били в Пловдив по обявената вече инициатива /заедно със Зелениково и Наречен/ и са получили дрехи и маратонки.  К. беше обут с тях и с красив, нов /но тъничък/ спортен комплект. За щастие якето му стана точно и сега е щастлив, че ще му е топло. Не можахме да видим и Т., защото беше на пракитика и не можеше да излезе. Пешето го похвалиха, че е станал много послушен и изобщо не е бягал отдавна /пу, пу... да не го урочасам с похвалите  Laughing /

# 700
  • Пловдив
Говорих с фирмата за аниматора, относно ходенето в Зелениково. Ще могат да ми кажат дали ще е свободен за неделя, най-рано в четвъртък. Така, че ще изчакаме до тогава и ако каже че е свободен, ще се организираме в движение. Ако се окаже зает, ще се отложи ходенето за следващата неделя.

# 701
ЕТО ОЩЕ НЕЩО КОЕТО МИ ХРУМНА - ИГРАЧКИ ЗА ЕЛХА
http://chilingir.snimka.bg/arts/bazar-2012.711649.29008864

# 702
  • пловдив
Получих и предадох на Мили дрешки за новородено момченце от varbinka lambova  Hug

kiro чудесна хрумка  Peace аз лично бих си закачила такива на пердетата и прозорците  Wink

Да напомня, че имам обещани текстовете на няколко химна от майките с момченца и лелите с племенници .... ако сте забравили мейла... да ви го припомня..... после да няма червен картони и липси на придобивки   Mr. Green
dbmplovdiv@abv.bg

Като казах мейл.... получили сме покана за участие от Парцал фест - Код зелено, на Коледен творчески базар. Прочетете мейла и отговора ми. Може би ще се проведе в МОЛ Галерия, но още не са уточнени нито мястото, нико датите. Ако не съвпада с нашия бихме могли да като при предишния да направим едно импровизирано щандче  newsm78 Помислете... аз ще говоря с момичетата за да изясня кога искат /като дати/ да го организират  Peace

Мили, дали да не пуснем вече нова тема с Коледно настроение....     madnoel

# 703
Ани, не съм забравила. Дала съм поръчката на Наско и чакам да ми ги изпрати.

# 704
  • Пловдив
Приемам идеи на лични за коледно настроение и инфо за новата тема. То ще бъде добавено към общата информация на заглавната страница.

Да напомня, че имам обещани текстовете на няколко химна от майките с момченца и лелите с племенници .... ако сте забравили мейла... да ви го припомня..... после да няма червен картони и липси на придобивки   Mr. Green
dbmplovdiv@abv.bg
Мили, дали да не пуснем вече нова тема с Коледно настроение....     madnoel

Лелите с племенници направо си забравиха Blush, но ще се поправят и до довечера ще имаш химна Peace

Общи условия

Активация на акаунт