Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 46 910
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
В неделя ще ни очакват в Зелениково. Давайте да се броим Hug Тръгване от Пловдив - 10ч.

# 706
  • Пловдив
Аз ще съм извън града неделя, дано другите момичета са свободни Simple Smile

# 707
Здравейте!
Ако може да се включа за неделя за Зелениково, пишете какво се планира и какво ще се купува.

# 708
  • Пловдив
Miss Fairy, Планувано е парти с аниматор за децата от Зелениково и децата от Брезово. Предвидили сме почерпка и сокчета. Може да вземеш плодове ако искаш. Децата са 25.
За сега сме аз и Ани, така че си добре дошла. Колкото повече, толкова повече Hug

# 709
  • Пловдив
Аз няма да мога да дойда, защото се налага да пътувам до София.
Сетих се че бях взела книжки - за Наречен и за Зелениково. За Наречен ги занесохме, но за Зелениково къде са нямам представа. Май са в склада. Ако не стане за неделя, ще ги пратим по пощата.
Весело изкарване и ще чакам снимки.  bouquet

# 710
  • Пловдив
trix, книжките за Зелениково вече са приготвени. Утре ще бъдат раздадени на децата Peace

# 711
Ок, ще взема плодове. Мили, пиши къде и в колко да дойда утре.

# 712
  • Пловдив
В 10ч. ще отида да взема Анито. Ако искаш ела пред нас десетина минути преди това.

# 713
  • Пловдив
Печката вече е свободна.
Ако е нужна още, ще трябва някой да я вземе от вкъщи...
Нямам транспорт...

# 714
  • пловдив
Аз взех за утре по един банан, мандаринки и вафли  Peace Мили преброих отново учебните помагала, за всеки случай и ще нося списъка с нас. Днес в Марица пише за ремонт на пътя Раковски - Брезово  .... нали съм си заплес и не помня добре, та... това да не е нашия път към Зелениково  newsm78
*Бенджи* можеш ли да изчакаш малко  Praynig Ще поразпитам за транспорт, поне до склада да я донесем, а след ремонта ще я местим пак ... когато стане този пусти ремонт  #2gunfire

# 715
  • Пловдив
Ще изчакам, ама нямам много място вкъщи...

Мъж ми ще бъде поредна седмица в София в командировка, а аз не съм шофьор, ако бях, щях да я докарам до скада...Иначе колата е паркирана пред терасата ми, само дето нямам книжка.   hahaha

# 716
  • Пловдив
Днес с Ани и Краси посетихме децата от Зелениково. За тях бяхме подготвили парти с аниматори, на което поканихме и децата от Брезово. За всички имаше балони, игри и изненади, много игри, забавление и хиляди усмивки. Занесохме и събраните учебни помагала и пособия, детски книжки, както и почерпка - сок, кроасани, вафли, шоколадови яйца, бисквити, банани, мандарини и ябълки.

Ето и снимки: http://milenatodorova.snimka.bg/children/zelenikovo-18-11-2012g.714302.29041955

# 717
  • Пловдив
Момичета, току що се прибирам след едноседмично отсъствие от града.  Най-напред за печката от Бенджи, мога да я взема-нали беше Раховец.
А ти, Бенджи, дано не ме лъже паметта ми беше  комшийка-на Милеви скали. Ако е така казвай кога е удобно и мога да взема печката и да я закарам в склада. Ако става така, Ани да казва и ще мина да взема ключа от нея и ще организирам нещата.

# 718
  • Пловдив
Да, точно там съм.  Peace

Утре съм си вкъщи до обед.
Ако можеш, ела.
Но тежи доста. Раховец е, да.
Двете може и да успеем да я натоварим в колата. Ако трябва, ще дойда с теб до склада да я разтоварим...

# 719
  • пловдив
Еми, дори ида ме няма, ще оставя ключа за склада долу. Минаваш и го взимаш  Peace Слагайте където намерите място, скоро ще пренареждам пак "склада", че започнах да складирам там пристигащите коледни неща и съм създала хаус  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт