Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 46 886
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
За склада и аз имам ключ, може да ми се обадите и ще дойда при възможност Wink
Пристигнаха от София две чанти с шапки и ръкавици за децата, страхотни са, трябва да ги разпределим Peace

Календарите също са при мен, така че смело приемайте поръчки и споделете с приятели, календара си заслужава и е чудесен подарък за близките ви Grinning

# 721
  • Пловдив
Аз уж редовно чета, но не съм разбрала - какви календари? violenza обясни, моля те.

# 722
Здравейте и от мен! За съжаление не можах да присъствам на последните посещения, защото в неделя сутрин ми е невъзможно.

Подготвям неща за Коледния пазар, от мен и мои близки може да очаквате шалове, картички, ръчно изработени бижута и евентуално още някакви сувенири. Интересува ме докога и на кого трябва да ги предам за базара? Също така имам и 2 чанти с женски дрехи.

# 723
  • Пловдив
trix, eто инфо за календара:
Всеки, дарил 10 лв. по проект "Ел Пасо", получава в знак на благодарност календара на ДБМ за 2013 г., който е резултат от благотворителната дейност на организацията. "
С невероятни фотографии от ранчо "ЕлПасо". Всеки, който дари 10лв. за проекта с децата от село Доганово и за мобилния ни център, получава един бр. подарък.
Както обикновено и това творение е създадено само и единствено от доброволци и труда им.

http://fdbm.org/bg/news_article_53.html

ще оставя 20бр при Ани, останалите ще са при мен.

# 724
http://chilingir.snimka.bg/arts/bazar-2012.711650.29054590
Ами мисля, че може да се продават такива свещници newsm78х

# 725
  • пловдив
http://chilingir.snimka.bg/arts/bazar-2012.711650.29054590
Ами мисля, че може да се продават такива свещници newsm78х

И аз мисля, че ще се продават- страхотни са! Само не мога да видя как си монтирала свеща  newsm78. Трябва да е в негорима поставчица, иначе си е риск... 2010 продавахме такива свещничета от Мери Попинз- разграбиха се, но бяха със чаените свещички

# 726

Ани, страхотна си. само ти можеш да мислиш за всичко!  bouquet Веднага ще се коригирам.

# 727
Появавам се малко срам не срам,да си призная нещо.
В събота ми се обади една мама ,май се казваше Гергана / да ме извини ако съм и сменила името /.С гипсирана ръка е, от Кичука и е приготвила дрехи за 3-7 год. Обещах и съдействие,но...загубих телефона и.
Ако тази мама  чете темата нека ми пише или ми звънне пак ,за да отида да взема багажа.
Иначе добре творите и чак се засрямявам,че мойто бледнее направо пред вашите красоти.
Да подпитам отдалеч за ДРЯН за сурвачки някой може ли да достави.До 20-30 пръчки понасям Mr. Green

# 728
  • Пловдив
Вчера с  *Бенджи* занесохме печката за момичето в склада. Дано по-скоро се реши проблема с жилфонд и ремонта.  
Ани, ще задържа малко ключовете, защото има и една стойка с плот за печката, която вчера не успяхме да съберем в колата.  Надявам се до края на седмицата да успея отново да мина да я взема и да занеса в склада.  Ако ти потрябват, само кажи и ще мина да ти ги оставя. Или пък ако нещо трябва да носиш там, отново мога да закарам.
Вярче, ако се свържеш с тази майка и вземеш багажа,  може да ми пишеш и да ти дам ключ докато са в мен да носиш направо в склада. Или като отивам да нося стойката, мога да мина и да взема и твоя багаж да закарам.  Само дано чете тук майчето и да те намери отново.

# 729
  • пловдив
Еми, няма проблем, дръж ключа при себе си. Аз отново се правя и на медецинска сестра, че на мъжо спешно му отстраниха апандисита... отиде му част от избомбеното коремче  Mr. Green
Вярче, при мен има едни страхотни картонени пръстенчета от Черна перла за твоите коледни пръстени за салфетки, ще гледам до Коледа да ти ги донеса  Embarassed

# 730
  • пловдив

На мен започна да ми писва... все нещо се случва  Rolling Eyes ... хем процедурата по пазене е спазена, хем пък стигнали до лекарствата....а и какво търсят там лекарства за туберколоза  newsm78 не съм чувала да имат такъв болен....  вече думи нямам  Crossing Arms

"Две единайсетгодишни момичета се натровиха с лекарства за туберкулоза в Дом „Таню войвода” в Асеновград"

http://www.ekipnews.com/news/bulgaria/plovdiv/dve_edinajsetgodis … senovgrad/142868/

# 731
# 732
  • Пловдив
Има ли свободни ръчички за събота или неделя да отскочим до склада да разчистим едната стая за коледните нещица Wink

# 733

През януари 2014 домът ще бъде закрит.

Извинявам се за елементарния въпрос,но какво ще стане с децата,когато закрият дома,къде отиват??

# 734
  • пловдив
Трапезица, идеята на държавата е част от децата, които са оставени за отглеждане / без отказ от родителски права/ да се завърнат по семействата си или евентуално при роднини /нещо, което към момента  лично според мен си е химера..., / друга част от децата да отидат при приемни родители / персонала от закритите домове, по желание може да продължат да се грижат срещу заплащане, но вече като приемни родители/ и последния вариант е да се построят къщи - семеен тип с настанени до 6-7 деца....
http://www.mediapool.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8-25-%D0%BC%D0%BB … 5-news195939.html

Общи условия

Активация на акаунт