и тук с малко закъснение! Желая ти много здраве, късмет, много щастливи мигове и много да те слушат 3 -мата мъже!
, и ми стана едно носталгично, та реших и аз да разкажа. Бяхме женени от 6 месеца и милото още ме уговаряше за бебе - и аз исках разбира се, но все неможех да се наканя. И така на 13.02 бяхме ходили на ски, той тогава падна и си направи травмата на коляното, но вечерта като се прибрахме сме направили и бебка. Някак от една страна имах усещането, че съм бременна, понеже ми прилошаваше и ми се гадеше, но от друго постоянно ме присвиваше сякаш ще ми дойде. На 12.03 не се сдържах и си направих тест сутринта - резултата беше
. Милото беше излязъл за работа, ноне сдържах и му се обадих - беше безкрайно щастлив - аз бях и много щастлива, но и доста притиснена - поревах си. След няколко дни пак направихме тест двамата. На 17.03 отидохме на лекар и там видях нашата запетайка - виждаше се едно тупкащо сърчице. Сякаш беше вчера. А приятели около нас като разбраха, че съм бременна оттогава са заработили за бебета - явно са се престрашили

много се притесних и уплаших,но и същевременно се зарадвах.Скрих теста в апарата за кръвно.Когато си дойде милото го накарах да ми го измери понеже винаги съм с ниско.Тогава беше 140/100
и когато той посегна да го прибира,притеснен защо съм вдигнала такова кръвно и
видя теста.Много се зарадва,то не бяха прегръдки,целувки,скачане,викане от радост....
). Бях сигурна, че съм забременяла от първия опит и когато на 21.03 ми закъсня, нямах никакво търпение и още в обедната почивка тичах до аптеката да си купя тест и да го направя. Двете чертички се появиха веднага, а аз само се разтреперих и се разплаках, съжалявах само че съм изчаквала и не съм изпитала по-рано това щастие. Най-странното беше, че когато му казах вечерта той не се изненада, а каза че преди няколко вечери е сънувал че съм бременна и е бил сигурен че този път се е получило. Гинеколога също беше много щастлив, че "се е справил с предизвикателството". Изкарах трудна бременност, последните 5 месеца нонстоп лежах, 4 пъти влизах за задържане, но всеки един момент и всяка трудност си заслужаваха това малко съкровище!
. При нас аз бях инициатора за бебче - покрай мен всичките ми приятелки имаха малки ангели и аз супер много им се радвах ( както казваше мъжа ми - където има бебе там търсете Елица ) И така аз все го уговарях , все му казвах ,че вече е време да си направим малък ангел - представяхме си как ще изглежда и какво ще вземе от мен и от татко му.Но той все казваше ,че има време ,че като е готов ще разбера и т.н. На нова година 2010/2011 след голям купон си легнахме сутринта и той просто реши ,че ще правим опити.Така и започна всичко - януари месец ми дойде и той едва ли не се разочарова ,че не е станало, февруари също ми дойде и той с умиление ме попита "защо не става ?".Да ама не трябваше следващия месец да ми дойде точно на 03.03.2011 - цикълът ми е много редовен и е като часовник.На тази дата почина дядо преди 2 години и бяхме отишли в Пловдив за помена от годишнината.След като не ми дойде на 03.03.2011 бях сигурна ,че съм бременна -изкарахме си много добре тези 4 дена в Пловдив и се прибрахме в Бургас на 06.03.2011.Купих си аз 2 теста , но изчаквах момента да ги направя.На 07.03.2011 си направих теста с идеята на 08.03.2011 да му подаря изненадата , но и това не стана.След като той се прибра на 07.03.2011 от работа сякаш знаеше и веднага ме попита - какво стана с теста.А аз не мога да лъжа и му го показах.Тогава и двамата супер много се зарадвахме - прегръдки , целувки ...
Сега супер много се радваме на малкия сладък мъж

Много се зарадвахме каката и тя,че отдавна искаше сестричка.И ето след 10 години в един месец с каката се появи нашата Марти.
... на сутринта заминахме на хижа в околността Хайдушки поляни
и там не се пазаехме... даже на 12.02 бяхме на рд на едно момиче и там вдигах мъжа си на конче... към 17.02 ми хрумна да си направя тест, но резултата беше отрицателен... на 22-23 февр. трябваше да ми дойде, но изчаках до 24.02... вечерта се прибрах с тест в ръка и го направих... но не исках да го вида и казвам на мъжу да го погледне... той отлепя очи за сек. от фермата си и гледайки пак монитора ми казва да хвърля теста в печката с дърва... аз разочарована питам дали е отрицателен... а той хладнокръвно ми казва, че като не му вярвам да го хвърля... но понеже съм Тома неврни и поглеждам и виждам
и почвам да подскачам от радост и да плача, а моя си седи кат темерут на компа... много ме хвана яд, че чак му се скарах, че не ме гушна... началоо на март отидох на лекар и ми потвърдиха 
пак ми нарани зърната от дърпане... да не би да е във фаза...