Скорпионите са хубава зодия - най-големите любовчии в зодиака. 

Та затова питам, за да направя поне някакво сравнение.
Хапваме на 3,5 / 4 часа по 120 мл. Аз не я карам на сила, колкото толкова, ако е гладно детето си показва. Затова си мисля, че добре правиш и ти, като е гладен да хапва, колкото си иска. Дозите са ориентировъчни според мен, а всяко дете се храни индивидуално. Ние се храним с Хип ПРЕ Комбиотик, и с него доки казва можем да ядем колкото си поискаме. Вие на какво сте?
,
То и мойто е скорпионче и още от корема си показа характерчето, като тръгнах да го раждам. Нали реши, че ще си сложи ръката пред главата, за да не го карат да излиза, та се наложи да го чакаме да благоволи да я махне цял ден, за да дадът ход на раждането
.

Няма да ти се препълват гърдите, да има опасност от запушвания, няма да се дави детенце от силната струя, ще намалее активността на перисталтиката, а оттам и коликите и въобще хубаво е нещата вече да се вкарват в норми
Аз сега цедя само ако през нощта направи много голяма пауза на дадена гърда.
. След като опитахме какви ли не щуротии и лекарства за коликите , малкия продължава да се дере , че чак и пъпчето му изхвръкна та сега сме и с лепенка . Та въпроса ми е - как се прави чайче от анасон? , понеже съм купила семенца но не знам как да ги сваря и после трябва ли да престоява или не . моля ви помагайте , че вече в чудо сме се видяли с мъжо , и тоя сушоар дето го пускам за да позамлъква скоро може и да му се вземе тока и аз покрай него .
мерси предварително и много
на всички .
Хапваме на 3,5 / 4 часа по 120 мл. Аз не я карам на сила, колкото толкова, ако е гладно детето си показва. Затова си мисля, че добре правиш и ти, като е гладен да хапва, колкото си иска. Дозите са ориентировъчни според мен, а всяко дете се храни индивидуално. Ние се храним с Хип ПРЕ Комбиотик, и с него доки казва можем да ядем колкото си поискаме. Вие на какво сте?
Явно детето само си знае по колко трябва да яде, това все пак е един от най-добрите бебешки инстинкти. Жалко, че при големите хора вече не се запазва, а се тъпчем понякога като за последно.
Препоръчани теми