) Явно всички си носим последиците от зимното време - хреми, настинки, обичайните вирусчета от градината и предучилищната. Надявам се да се справим и с тази ситуация 
- снощи се върнахме към предишния ритъм - рев, раздразнение и оплакване до 00.30 ч., а после будене на всеки три часа. Но няма значение - стига да знам, че всичко с него е наред, ще почакам докато сам си регулира режима и се успокои нощите.

и затова не се буди
само се пробуди към 1:30 и й дадох
бибата и така си заспа

Засега това с полюшкването върши работа - боже колко лесно било
. И само последно да питам. Извинявам се за малко глупавия въпрос, но как се разбира, че гърдата е изсукана докрай? Аз колкото и да цедя с помпата, винаги като стисна после с ръка излизат капки кърма.

и затова не се буди
само се пробуди към 1:30 и й дадох
бибата и така си заспа 
Засега това с полюшкването върши работа - боже колко лесно било
. И само последно да питам. Извинявам се за малко глупавия въпрос, но как се разбира, че гърдата е изсукана докрай? Аз колкото и да цедя с помпата, винаги като стисна после с ръка излизат капки кърма. 

Обаче с парацетамол, вит. Ц и чайчета се оправих, в срадята вече бях пушка. Ама добре че беше милото да гледа Мончето, че иначе не се виждам как щях да се оправя 

Лошото, е че май коша за новородено на количката ще ни стане малък преди 6мес., че гледам още една педя има-няма и вече няма да се побира в него, пък е за деца до 76см. уж..
Дано хване да забави малко растежа, че ако я кара такаааа..... 
И ние за 3 месеца сме + 12 см, което мн ме радва 
Препоръчани теми