Отговори
# 450
  • Велико Търново
izvinqvam sa za latinicata,no ne6to kompa mi se skapa
iskam da popitam ot kade da si kupq po evtinko me4e deto izdava zvuci za prispivane?pod 50 lv ako e vazmojno Hug
desislava_iv, виж това - ако нямаш нищо против, че е от Продавалника 
http://www.onlinetrading.bg/product/sveteshto-meche-chicco.html
ние в момента се приспиваме със същото и сме много доволни

# 451
iskam da popitam ot kade da si kupq po evtinko me4e deto izdava zvuci za prispivane?pod 50 lv ako e vazmojno Hug
danny,mnogo e hubavo Grinning no linka ne e na prodavalnika,az tam tarsih ama nqma6e.ako ne namerq ni6to po evtino mai te e tova.ne mi se davat mnogo pari za takova ne6to Blush

# 452
  • София
Деси, това не е мече и е доста по-скъпо отколкото искаш , но не мога да не кажа кооолко съм доволна от него : http://www.onlinetrading.bg/product/muzikalna-noshtna-lampa-chicco-mama.html
Освен, че става за лампа се активира от бебешкия плач и на нашия мъник много му харесва. Когато ни го подариха още беше в ревливия от колики период и не беше с нагоден нощен режим и се будеше... та понякога само от музиката стихваше и си заспиваше сам. Сега пак му се радва, но вече му "говори" и се смее  Laughing  Hug

# 453
  • Велико Търново
danny,mnogo e hubavo Grinning no linka ne e na prodavalnika,az tam tarsih ama nqma6e.ako ne namerq ni6to po evtino mai te e tova.ne mi se davat mnogo pari za takova ne6to Blush
desislava_iv ето
http://prodavalnik.com/sveteshto-meche-chicco-i2819233

# 454
Мамита да ви попитам как се справяте с  нощното кърмене.Аз  се справям обаче тва безсъние ме убива,не издържам и се чувствам виновна от това.Направо ми спи сърчицето и си подремвам през ноща докато кърмя

# 455
здравейте сладки мами  включвам се да се похваля с месечинка , ставаме на два месеца smile3521
и да ви почерпя от мен за малкият ми Себастиан Simple Smile

# 456
уф май не успях да кача снимката , но имам един въпрос - бебенцата ви плачат ли на сън?  моя да за малко за няколко секунди и е много жално. странно ми е  та за това ако на някоя мама и се е случвало и знае защо е ще се радвам да ми каже , че горкото така жално го прави че ми къса сърцето .

# 457
Хаха и моята понякога го прави.Даже на няколко пъти се случва и посред нощ да се събудя от това,че не изплаква а направо изревава за някакви секунди.Немога да сваря да скачам от леглото и сънена стоя пред кошарата и немога да взема решение какво става.След това разбрах,че явно и то си има някакви сънища знам ли,както и някои път се усмихва докато спинка.Явно си сънуват нещо маймунчетата Flutter

beberonika честита ви месечинка Simple Smile)

# 458
оооооооо Крисанка Simple Smile , много се радвам че се засичаме по нощите Simple Smile прави го и Моника  newsm78 , значи най-вероятно е нормално . иначе питах понеже като бяхме при неговата лекарка тя ми зададе два въпроса - дали се стряска и дали плаче на сън , като и отговорих че се стряска тя му вдигна вигантола , та се чудих дали е нещо свързано  newsm78 . не знам , радвам се че ми отговори нацелувай принцесата от нас  Hug 

# 459
ох ставам досадна , но някой може ли да ми каже как се качва снимка та да видите тортичката с която ви черпим ?  Praynig

# 460
beberonika Чувала съм,че при рахит, бебетата спели доста неспокоен сън и се стряскали често,може би за това те е питала newsm78 Или е решила да го увеличи за всеки случай,макар че моята като и казах,че някой път вместо една капка капвам по две без да искам ми се накара,че щяло да се получи обратния ефект - да и омекне главичката.Ако имаше нещо сериозно тя щеше да ти каже. Ще я нацелувам тя спинка вече ама като се събуди задължително и ти нацелувай бебчо от нас Heart Eyes
Та аз незнам за снимките как става номера ама си я представям хаха

# 461
И моето дете мн се стряска насън, но не се сетих да кажа на педито, не мислех че може да е свързано с рахит. Тя и гледа фонтанелите и каза, че няма проблеми. Ние вчера станахме на 2 месеца и бяхме на консултация - 800 гр и 4 см сме пораснали.

# 462
  • София
Нашата неонатоложка каза, че диагноза рахит преди петия месец не може да се постави Confused Аз специално питах, защото Ема също се стряска докато заспи по-дълбоко, а и като се разсънва си върти главата наляво-надясно. И при все тези симптоми, лекарката спря вигантола на Ема, защото фонтанеллата й е много малка newsm78

# 463
  • Там, където мечтите се сбъдват
За рахита съм съгласна са Бубчето, едва ли само по един симтом може да се диагностицира. Тошко като беше бебе страшно се потеше нощем, което също е един от показателите за рахита и за 1 месец му вдигнаха вигантола на 2 капки и толкова, и до ден днешен много се поти.

Аз ако ви кажа днес сутринта с прахосмукачката колко сополи издърпах на Катерина, милата тя, снощи се буди на няколко пъти и хапва по малко и така и хъркаше нослето, ама как да пусна прахосмукачка в 3 през нощта, действах с обикновената помпа и нищо не излезе. едва дочаках сутринта за да и изчистя нослето.

# 464
боже и моя много си върти главата като се събужда , даже миналата нощ му се посмях че така я въртеше все едно ще я откача . мале колко съм лоша аз му се хиля , горкото . иначе на нас ни вдигнаха вигантола и сме на 5 капки

Общи условия

Активация на акаунт