Ин-витро в Истанбул 4

• 58 972
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
Роза, Сладурче - благодаря ви Simple Smile
Имах малко въпроси към вас - ние имаме 1 Ин-витро на ЕЦ и 1 ИКСИ  (и 2 опита за Ин-витро с ЕЦ). При последния опит ни казаха, че имам лоши ЯЦ, лоши спермита и ЯЦ били с много дебела мембрана. Споделих всичко това на докторите и те се опулиха - казаха, че не знаят защо не е станало - отдадоха го на лоши ембриолози и недобра техника. Исках да ви питам дали сте имали таъв случай с мембраната?
Роза, нищо друго не ми искат преди процедурата, но аз имам епикриза от лапаро и генетични изследвания. Вие кога ще ходите?

Мисля, че е по-важно в Мемориал какво са ти казали, иначе тук и на мен ми говореха след опита ни разни подобни неща - май го правят стандартно - изведнъж всичко се усложнява и е трудно решимо. А в Мемориал говорили ли са за мембраната? Ако не, не разчитай да е вярно, може да е просто оправдание за допълнителни процедури в бг, на нас например ни предлагаха ко-култивиране Simple Smile
Ако в Мемориал случайно при процедура установят такъв проблем с мембраната, ще ти предложат да я изтънят, но ми се струва че се вкарваш във филми предварително, заради подметнати неща в бг. В бг имат тоя навик, просто си говорят разни работи, без да отчитат последствията и за да направят дори и сравнително лек случай сложен и да шашкат хората излишно.
Аз не съм носила/имала разни други женски изследвания освен кръвни и хормони и в Мемориал не са ми искали такива след прегледа, но ние сме с мъжки фактор, за това те питах какво смятат за причината.

# 361
Всъщност, носи ли им снимки на ембрионите от тукашните опити? Ако са видели такива могат да кажат нещо за мембраната, иначе чак на процедура.

# 362
  • София
Нямаме снимки за съжаление! Права си - по-добре да не се вкарвам във филми! Вярвам им на тези доктори и знам, че ще успеем.
Мерси, мила!

# 363
akemi, при моя 4-ти опит от 8 извадени яйцеклетки бяха се оплодили само 4 защото коментара на ембриолозите беше - и 8-те изглеждаха много хубави, но на 4 им бяха по-дебели обвивките и понеже другите 4 изглеждаха супер, затова оплодихме само тях  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil. Може би си слагам грях като пиша това, но според мен просто не им се е занимавало като са видяли, че ще има 4 сигурни, така да се каже. Бих те посъветвала, следвай това, което ти казват от Мемориал  Peace

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 12:56 от luce

# 364
  • София
...Блум, на нас ни искат кариотип защото имам 2 спонтанни аборта и 1 биохимична бременност от ин-витрото. Аз мисля, че ако не ви го искат няма много смисъл да го правите, но в крайна сметка вие ще си решите.

Блум, и аз мисля, че щом не ти искат кариотип, няма смисъл да го правиш. На нас пък ни го поискаха - предполагам - заради многото ми неуспешни опити /явно им се е видяло странно 6 пъти подред все да няма бременност без "видима" причина/, или пък - защото прочетоха в епикризата ми от БГ, че ембрионите винаги са били с НЕдобро качество  newsm78

# 365
Упорита, Бърти стискам палци fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 14:43 от .Надежда.

# 366
  • Sofia
Упорита, Бърти стискаме палци fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 367
Благодаря, момичета Hug, моята пункция ще е утре сутринта! Д-р Фунда каза, че всичко е много добре - фоликулите били вътре, пораснали и цели!!!  Grinning
  bouquet  bouquet  bouquet

# 368
Uporita,  newsm10 стискам палци и успех на пункцията!!

# 369
  • София
Упорита, стискам палци за много добър резултат утре  Praynig

# 370
Упорита, мила,  Hug Hug Hug Hug Hug, чакаме те с отлични резултати утре  Praynig Praynig Praynig

# 371
Упорита били споделила дозите на лекарствата по дни и стойностите на хормоните във всеки един ден.На една възраст сме и аз съм с две пораснали деца ,проблемът при мен е тубарен.След четири стимулирани неуспешни опита  сама търся отговори.Редовно чета темата, но нямаме финансова възможност ,в се пак ми е много полезна.Виждам ,че там няма оправдания като лошо качество на яйцеклетки.Желая ти успех утре.

# 372
  • Sofia
Момичета, само да споделя, че моят естрадиол действително се е качил - 488, благодаря на всички за куража и милите думи и стиснатите палчета! Simple Smile Сигурно това също е сравнително ниско за 8ми ден процедура но е ехеееееее колко по-добре от 70 преди три дни. След малко съм на преглед и се надявам и на ехографа нещата да изглеждат обнадеждаващи и да стигнем до пункция и трансфер  Praynig Praynig

Аз не съм в Мемориал де, в Щерев съм, но си споделям с вас и се надявам да не ходим до Меморал Simple Smile

Hope hope hope  Praynig Praynig

# 373
Браво, Мишо  Hug Hug Hug Hug Hug Само така да продължаваш  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 374
  • София
Браво, Упорита! Много бързо ти протече стимулацията! Стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт