Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Мълчаливите" - скоро по ШОУ ТВ

• 55 825
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Хо -хо Рина  Hug Браво за бързината на намирането. Ама и това си е наистина хвърлена ръкавица от феновете към екипа на сериала Laughing Laughing
Дванадесет минути колаж след колаж без повторения в страхотен фон, със страхотно добре подбрана музика, с невероятно добро начало за непрофесионалисти. Бива си ги тези египтяни. Те нямат ли си политически вълнения сега бе  Joy hahaha По нашата телевизия така ни разправят Thinking
В превод заглавието на клипчето значи "Няма граница за творенията...." Аз наистина незнам дали е имало друг сериал, новината за който да е предизвикала за толкова кратко време такова производство, при толкова малко подадена информация за сюжет и актьори. Почвам вече да си мисля, че само с това ще си останем. Както беше с гроздобера...

# 406
Хо -хо Рина  Hug Браво за бързината на намирането. Ама и това си е наистина хвърлена ръкавица от феновете към екипа на сериала Laughing Laughing
Дванадесет минути колаж след колаж без повторения в страхотен фон, със страхотно добре подбрана музика, с невероятно добро начало за непрофесионалисти. Бива си ги тези египтяни. Те нямат ли си политически вълнения сега бе  Joy hahaha По нашата телевизия така ни разправят Thinking
В превод заглавието на клипчето значи "Няма граница за творенията...." Аз наистина незнам дали е имало друг сериал, новината за който да е предизвикала за толкова кратко време такова производство, при толкова малко подадена информация за сюжет и актьори. Почвам вече да си мисля, че само с това ще си останем. Както беше с гроздобера...

Пепел ти на клавиатурата!  Wink
Аз си мисля, че от продуцентската къща наистина са си опекли работата добре с договорите за мълчание. Никаква информация и после БУМ!!!

Има ли желаещи за парченце шоколад от тази марка???
Wink

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 19:31 от rina-rina

# 407
Аз си мисля, че от продуцентската къща наистина са си опекли работата добре с договорите за мълчание. Никаква информация и после БУМ!!![/b][/i][/color]

Дано си права.  Praynig Praynig Аз по принцип съм позитивно мислещ човек, но неуспехите на режисьора, липсата на всякакво официално инфо за актьорите и малко трудния достъп он-лайн от България до Show - канала наистина ме притесняват. Някой ако има нещо успокоително за това последното - "достъпа до канала" нека да си го каже. Че наистина съм малко в емоционално трапче. Thinking Blush

Шоколадчето - запазвам си го да си го гледам. Барабар с розата дори. Тенкс. Да знаеш, натурално най го обичам Joy

# 408
Ванина, ето линка, на който в момента гледам ШОУ ТВ 

http://canlive.tv/tr/live.asp?iData=337&iCat=291&iChanne … 9&nChannel=Tv

Другите три, които имам не тръгват, но този работи. Снощи стоически изчаках да минат 3 рекламни блока повреме на някакъв филм от 20 ч., с надеждата "МЪЛЧЛИВИТЕ" да "проговорят" от някой нов трейлър, ама йок! Всякакви други филми рекламираха, но за нашия - нищо! Sick

Рина, клипът наистина е страхотно професионално направен! За толкова кратко време какво фенско творчество се е развихрило - направо не е истина! Grinning Hug

# 409
# 410
Ванина, ето линка, на който в момента гледам ШОУ ТВ  
http://canlive.tv/tr/live.asp?iData=337&iCat=291&iChanne … 9&nChannel=Tv
Другите три, които имам не тръгват, но този работи. Снощи стоически изчаках да минат 3 рекламни блока повреме на някакъв филм от 20 ч., с надеждата "МЪЛЧЛИВИТЕ" да "проговорят" от някой нов трейлър, ама йок! Всякакви други филми рекламираха, но за нашия - нищо!
Sick
Алекс, благодаря ти Hug. Хванах го, но снощи точно от тук както и от всякъде другаде само ми въртеше и нищо не включваше. С ATV-то ми се струва по лесно, а и при мен е по добър образа. Ще ме зарадваш ако ме опровергаеш. Blush

# 411
При мен и АТВ-то, и ШОУ-то вървят еднакво добре. Сага чакам на ШОУ-то да почнат рекламите - картината е идеална и изобщо не прекъсва. Това, което дават е филма за Фериха, но аз не го гледам. Пуснах го само, за да пробвам. И снощи беше така поне между 20 и 21.30 ч., а това е най-натовареното време.
Само да започне сериалчето, сигурна съм, че ще намерим начин да го гледаме! Simple Smile

# 412
Алекс Hug спирах го, пусках го и пак тръгваше. Успокои ме така, че чак по време на рекламите започнах да чакам да се появят надениците "Балдар" Laughing Laughing Heart Eyes
Поздрав за теб ето тук

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 21:19 от vanina707

# 413
Благодаря ти за страхотното поздравче!  Heart Eyes Подейства ми много релаксиращо! Simple Smile

Скрит текст:
Аз съм зодия лъв, така че много добре си паснахме с тези красиви големи котки! Без да знаеш, си оцелила право в десятката! Simple Smile

Аз пък чаках да се появи производителят на наденичките Балдар, ама няма и няма! Това е положението! Търпение му е майката! Mr. Green

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 21:46 от alex_b

# 414
Аз пък чаках да се появи производителят на наденичките Балдар, ама няма и няма! Това е положението! Търпение му е майката! Mr. Green
Така си е, щом сме избрали от наденички и Балдар да скокнем към "сускунлар" Laughing Wink
Лека нощ на всички дружки днес - Рина, Ели, Лирио, Алекс
Скрит текст:

Ама ако искате кликнете втори път върху текста "Гледайте в You Tube " и се появява, че вграждането точно на това не ставало

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 23:45 от vanina707

# 415
  • София
Привет, Момичета!

Аз поначало съм от мълчаливите, обичам повече да чета и по-малко да пиша,
ама ще наруша мълчанието, та дано да счупя каръка Simple Smile.

И мен като Ванина, са ме натиснали едни мисли... След толкова спрени сериали,
дали нашият няма да остане на ниво рекламен клип без участието на  ГлавнияSad
и дали не му запушиха предварително устата на момчето, решило да говори newsm78

И понеже надеждата умира последна, се надявам утре, творците в темата,
да ни зарадвате с един професионален, нефенски клип Simple Smile

# 416

И понеже надеждата умира последна, се надявам утре, творците в темата,
да ни зарадвате с един професионален, нефенски клип Simple Smile

niki_k, от твоята клавиатура в Божиите уши! Амин!  Grinning

А песимеистичната част я пропускам без коментар, че да не предизвикаме дявола! Mr. Green

# 417
Добър вечер момичета  Hug
Като няма новости ще ви пусна ей туй старо ама хубаво нещо  smile3521

Скрит текст:
И аз ще почна вече да си припявам като мацката от песента -Оф оф хайде бе хора стига сте  мълчали  Joy

# 418
Не може така Naughty Темата трябва да живее Blush Laughing Все ще стане някога, щом и трейлърче си позволиха да пуснат. Може би наистина искат да стане нещо интересно, а не само поредната сапунка за любов и омраза

# 419
Здравейте момичета  wavey

Общи условия

Активация на акаунт