133 арабки диви и красиви посрещат 2012

• 67 648
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • сред маслини и портокалов цвят
Благодаря ви, момичета за пожеланията за рождения ден на моето слънчице!
Живи и здрави да сме всички! Другото ще се нареди! Прегръщам ви всички! Hug

# 586
Честит празник, Карумче и мама.   bouquet  bouquet Ясминке, с радост да посрещаш всяка година този ден, в който мечтата ти се сбъдна.  Hug Heart Eyes

Някой има ли новини от Мъглата? Praynig

# 587
  • София
Здравейте, момичета!

Тони, честит рожден ден на Каруми и от мен (и Митко)! Да ви е жив и здрав, много да ви радва и да слуша Елмичка  Hug Исках да те питам, Каруми на английски ли ходи? Доволна ли си? Аз се чудя дали да го записвам и дали не му е рано, но ще се развам да споделиш и твоето мнение.

Ние си прибрахме от Германия много уморени. Не можем да си наваксаме на сън още, такава програма ни беше приготвена. Ходихме до някакъв замък, който сега е държавно училище по финанси, посетихме един от най-хубавите зоопаркове, които съм виждала и се возихме на балон  Mr. Green Също така си напазарувахме, и то доста. Възможно ли е в Германия дрехите да са по-евтини и по-качествени? Не е истина просто. Купихме на малкия тениски и къси панталонки по 5 евро едната, а са просто страхотни. Тук ги взимам за минимум 15лв. Сбъркана рабато. Едно време чужденците идваха да си пазаруват тук, за по евтино. Сега май ние ще ходим да си пазаруваме вече в чужбина  newsm78

Вие как се справяте тези дни в жегите? Аз водих Миташки в парка днес, но беше мнооого топло. За утре планираме да се качим на къщата в Горна Баня? Дайте нови свежи идеи къде може да отиде човек в жегите Simple Smile

Какво стана със срещата?

# 588
Амалче, Хриси, благодаря! Hug

Хриси, английски учи, да. Записах го, защото не ходи на детска градина и исках малко да му ангажирам времето, а и да общува с деца. Далеч съм от мисълта, че ще научи кой знае какво. На него му харесва, няма търпение да отиде. Играят игри, пеят, танцуват. Научи доста неща, какво ще му остане в главата до есента е друг въпрос. Има и летни курсове, но няма да го записвам, да не вземе да се отегчи, малък е още. Сега е в лятна ваканция. Grinning
С балон летяхте значи, завиждааааам. Снимки няма ли да има? Grinning

Айа, мачове не гледаме за щастие. В къщи футбол по принцип не се гледа, само световните първенства.

Астарта, честито за училището. Аз почнах да се оглеждам вече за училища около нас, че май ще се окаже трудна работа да попаднем там където искаме. В някое от кварталните училища, имам впредвид. Оказва се, че все елитни се водят и много деца кандидатстват, та накрая може и да не се вредим и да се наложи да го записвам в някой друг квартал.  Но ни е рано, засега само чета, да съм подготвена. Mr. Green Догодина предучилищна трябва да търся, нали е задължителна и за 5-годишните вече. А места няма достатъчно...

Жегите почнаха. Ние сутрин сме в двора, привечер излизаме по паркове и градинки. В ранния следобед, когато е най-топло им пълня басейна на терасата и се киснат вътре.
След ужасната зима, сега много се радвам на жегата. Ще видим докога. Mr. Green

# 589
Ясмин, ако училището, което си харесала има предучилищна, направо там го запиши - така си гарантирате мястото за първи клас Peace. Относно наплива, не се тревожи - първия и основен критерий, с който се съобразяват при приемането на първокласниците е местоживеенето на родителите. Така че, ако ще и 1000 кандидата да има от други райони, първо се приемат децата от квартала Simple Smile

Айа, училището, което избрах за Алекс е с изкуства. Той специално ще бъде в паралелка с рисуване, има и хореографска и музикална. Освен че се припокрива идеално с интересите му, ми е много удобно и като местоположение, имат добра база, плувен басейн и не на последно място млади и симпатични преподаватели Simple Smile. Абе накратко - доволна съм Grinning

# 590
Мачове и у нас не се гледат, за което съм доволна. bowuu
Ние се колебаем между две училища, едното е до бъдещия ни дом и е с изучаване на ИТ, английски втори чужд език и като се познавам, ще наклоня везните натам. Другото е много неудобно за транспорт.  newsm78 А ученикът го е ударил на пълна анархия.
Да го похваля, че от целия випуск само той има пълен брой точки по английски. Затова и ще наблягаме на втория чужд език, в случая испанския, който за него всъщност е трети.  Mr. Green

Ааа, много си ми е добре със жегата, не я давам за нищо. Mr. Green

Мъгличке Hug Hug Hug

Муфи, драсни някой ред де. Praynig

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 10:38 от amal

# 591
  • Egipet
Сида ф нисвяс на плочника прит къщи,
вупще сулука си ни моя да пуема,
идиния галош натъй е тръшнат,
забратката ми - смъкната ут замаенус.
Нидейти ма распитва кво са случи!
Ут срамути ни зная де са дяна!
Сида, дъхтя - същинску биту кучи,
(ма ква са пръкнах и ас таквас забляна!).
Таман кузити фанах да прибирам,
ду протката ми спря идин пуетин.
Чи кат зафана да ми рицитира -
дирекну ма халоса ф кулинети!
Ма тъй ма замаи вадишки дявул,
(ни повня фкарах ли кузити, чак исключих!)
захелкнах сал ду пейката фъф ляву,
и зяпнах укукорена та гу заслушах...
Ини ги захуртува за любови,
и слатки-медяни биля ги издукарва,
са джаснах фъф мичтание такову,
чи чак чинету ми увисна ф замичтанус!
Ни повня ич, кату куга сий тръгнал,
с пуензия кратуната ми са напълни,
и някуй си бушон ша да мий гръмнал,
закот изика си ни моя да убърна...
Сида и мигам кату мишка ф трици,
мартинкити ми ощи гачи ли триперят...
Битер били пуетити ут тируристи!!
Сакън! Дан ви са случва! Многу са вардети!!!:)  Joy Joy Joy

# 592
Здравейте мои сладки принцеси  Heart Eyes
Днес остарявам с още една година , затова искам да ви почерпя скромно.
Заповядайте  и да ви е сладко  Hug

# 593
Шамси, слънчице, да си жива и здрава, винаги усмихната и мнооооого щастлива! Голяма  Hugти пращам и ти пожелавам весел празник! Прекрасна софра си спретнала, първа се подреждам Laughing

Мъгличке, добре си ни дошла! Чакахме те, липсваше ни!:hug: Hug Hug

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 09:05 от jasmin

# 594
ШАМСЧЕ МНОГО ЩАСТИЕ ЛЮБОВ КЪСМЕТ И СБЪДВАНЕ НА МЕЧТИТЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ!!!   bouquet  Hug  Hug

Мерси за почерпката - няма да пропусна нищо да си взема  Mr. Green

# 595
Честит рожден, Шамс!
Бъди здрава, щастлива, успешна и много обичана!
Весел празник
  bouquet
Ама и ти като Карумче знаеш с коя зодия да се родиш  Sunglasses

Астарта, хубаво училище сте избрали, плуване и изкуства, иха! А щом това се покрива и с интересите да Алекс, плюс доборото местоположение, може спокойно да чакате 15 септември!

Амал, поздравления за хубавите резултати по английски на вашия ученик! На много места съм чела, че деца, които от малки учат друг език освен майчиния (при вас арабския май от малък го е учил), после по-лесно научават всеки нов език.
Междудругото, ако не си забелязала, Мъгличката писа миналия ден във Фейсбук, че вече е в България, но защо не се е записала в темата не знам...

Аиша, имах големи трудности да прочета текста, забавен е, но се надявам не говориш така български  Crazy Mr. Green
Иначе как върви бременността, при вас жегите сигурно са започнали...

Ясминче, и според мен децата в първи клас ги приемат най-вече по местожителство. Поне по мое време беше така. Избирането и конкуренцията по-скоро беше за дадени учители и паралелки.  Thinking

# 596
Момичета ,само се отчитам на бързо,че не мога да се добера до компа #Cussing out

честит рожден ден шамсче-много здраве,щастие ,любов  и късмет!!!!!!

ясмин с малко закъснение-да ти е жив и здрав малкият принц!!!!!!

# 597
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
честит рожден ден шамсче

Да си жива и здрава, безкрайно щастлива и много късмет!

Честит празник и на Карумче! Щастливо детство му желая! А че е много обичан, то си е ясно  Hug Ясмин!

Деси, добре дошли  Hug Hug Hug Hug

# 598
  • София
Честит рожден ден и от мен! Много здраве и щастие, и всичко най-хубаво   bouquet

Мъгличке, добре дошла! Дано намериш време да ни разкажеш как е в Сирия от първо лице. Конфликтите само в определени точки ли са или вече се разраства?

Ясминке, ще кача снимките от Германия тази вечер. Засега се доредих само до снимките на малкия от миналата седмица. Водихме го пак да поязди с още няколко деца. Много му харесва, няма сваляне. Аз намерих един детски център за лятото, в който се говори само на английски. Имало излети, игри, изненанди... Децата са разделени на групи по възраст. Та за това съм се зачудила сега  newsm78

Шило, Любс, къде сте?

Амал, какво прави малката принцеса? Браво на баткото за добрите резултати. За мен езиците са най-голямото богаствто  Simple Smile

Времето вече е супер. Само аз ли настоявам за среща?

# 599
Благодаря ви принцеси за пожеланията  Hug
Нека ви се връщат с пълна сила  Heart Eyes
Мъгличке добре дошла на родна земя  Hug

Общи условия

Активация на акаунт