133 арабки диви и красиви посрещат 2012

• 67 659
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Пардон, аз за друго влязох, но като видях видеото с децата и около 5-годишното момиченце...
Не знам, може би вместо да рева пред монитора и да викам ах и ох по интернет би било по-естествено и искрено да си мълча...

Исках да попитам bz, дали има разлика между докосването на челото до ръката и брадичката до ръката. Момичетата в АФК темата от това се интересуват:

.....
Ферда, мерси за преводите и за полезното инфо.   bouquet  bouquet  bouquet  Но според мен Надето искаше да разбере по-скоро разликата между "целуването" на Емир и Фериха. Тя целуна ръка на Риза и си допря челото, а Емир си допря брадата и челото до ръката му.  Peace

# 556
Истината е ,че не ми го побира акъла това.Асад е лекар,а лекарите спасяват човешки животи,не убиват.Не знам какво да кажа,откровено,не очаквах такава развръзка,но сетих,че преди 2 години по немската телевизия даваха филм за Ливан и убийството на Харири/не твърдя,че правилно съм запомнила името/на бившия им министър.Тогава един западен политик от тези,дето стоят в сянка и дърпат конците каза,че Асад -младши е от хората,които не държат на думата си,за разлика от баща му,никак не се изказа ласкаво за него.
Тогава просто не го разбрах,мислех,че е поредната пропаганда срещу Сирия,но сега..........при тези обстоятелства,дори не знам какво да кажа,а бях се запътила към Сирия не екскурзия.

# 557
Когато хванаха Кадафи и го убиха като куче, се възмутих от начина, по който се саморазправиха с него. Не съм му симпатизирала никога, но си мислех, че не е правилно. Сега, правейки паралел между събитията, си мисля, че ако Асад попадне в ръцете на тези почернени майки и бащи, го чака същата участ. Но този път не съм сигурна дали при такъв развой на събитията, бих му съчувствала като на Кадафи-то.
Не мога да намеря думи, за да коментирам случващото се. Толкова е ужасно, че наистина се чувствам тъпо да пиша някакви неща в интернет при тези нещастия. Дано Бог вразуми хората, не само в Сирия, а в целия свят! Дано човешкият живот добие отново някаква стойност, защото сега май не струва нищо Confused
Май несвързано се получи, но и мислите ми са такива. Тези 5 реда ги пиша от един час.

Амал, получих поздравите, благодаря Hug Heart Eyes

# 558
  • Egipet
благударско за подкрепата  Hug повечто народ ми вика чи съм куку чи е рано. ми не ми пука. колкото до другаря Асад хич няма и да ми пука ку му вземи някои куражлия тока и тва си е  #2gunfire #2gunfire #2gunfire. чесно не ми се пуска Ал Джазирата само трупове на деца всеки ден.Аллах да му даде квото заслужава.

# 559
 Rolling Eyes Ах, здравейте, толкова пъти се каня да ви пиша, но все нещо изкача, но все пак ви чета редовно...
Исках да дойда и да ви разкажа за мойте премеждия, но на фона на всичко случващо се, направо думите ми се връщат обратно... видях и видеото, нямам думи, това не е нормално, не може хората да са толкова жестоки и да не осъзнават както правят, не осъзнават ли?Ужасно е, болезнено е, моля се за всички там, не мога дори да си представя как се чувстават хората...
Ами...аз исках само да ви се похваля, че съм омъжена дама, обещах да се завърна при вас с дата, а сега се завръщам направо с пръстен... Simple Smile Направихме едно много весело подобие на сватба...поканихме най- близките ми хора, защото за голямо голямо съжаление никой от родителите и близките на моето арабче не можа да дойде тук...опитах се да съчетая всичко, да го накарам да се усмихне и колкото е възможно да се чувства щастлив и мисля, че успях Simple Smile.... на мен много ми хареса, но тъй като не можах да се вмъкна в една пепеляшска рокля  Crazy , както съм си мечтала, искренно се надявам, че ще има продължение... както и да е, тааааааа моето малко сладко арабо българско семейство е факт... Simple Smile Сега ни предстоят доста неща...имам много въпроси и притеснения, но ще се справим...
Надявам се всички да са добре, земетръси, дъжд, всичко е доста сиво, но идва лято и желая на всички ви повече слънчеви усмивки, повече спокойствие и много много любов!!!  Hug
п.с. разглеждах темите и търсех Иракската, но намирам една в която не е писано от много много отдавна, някой има ли информация има ли нова тема или какво се случва там...неудобно ми е да ви заливам непрекъснато с моите въпроси  Blush

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 15:20 от faraula

# 560
  • сред маслини и портокалов цвят
Ягодке, честитооооо! Да сте живи и здрави, много да се обичате и уважавате! И много кураж и сила, за да преодолеете пречките по пътя си!  bouquet  bouquet  bouquet
Пиши си при нас, за съжаление иракската замря.

Айша, поздравления за лентичката! Много ти се радвам на ентусиазма. Здраво бебче на финала!
Ех, ако бях по-млада щях да пробвам и аз за още едно.

Любе, имам добавено събитие в подписа. Grinning

Астарта, купи ли си онези книги, чакам отзиви с нетърпение!

Амалке, и аз теб! Hug

bz, винаги си добре дошла да надничаш и пишеш. Аз правя същото, държа под око турската. Hug

Ферда, няма правилен и универсален начин да реагираш на такива събития, достатъчно е да си съпричастен. Дори и само в сърцето си. Hug

Деси май вчера е влизала във фейсбук, дано са добре. Учебната година май трябва да свършва вече и ще си дойдат, иншалла!

Лек ден ви желая! Ние успяхме да издебнем малко слънчице и поизлязохме. Естествено ни намокри впоследствие, но поне децата глътнаха въздух(софийски, висококачествен Mr. Green)

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 16:17 от jasmin

# 561
Jasmin много ти благодаря за хубавите думи  Hug  А като спомена лентичка искам и аззззз да си сложа за новото събитие в живота ми, но нямам идея как и от къде... някакви линкчета или нещо можете ли да подхвълите  Blush
Май ще продължа да ви досаждам, щом и там са спряли да пишат...   bouquet
Междудругото летящото ти изречение отдолу много ме забавлява, много е симпатично  Laughing

# 562
  • България
Faraula, дано не съм закъсняла да изкажа поздравления и пожелания за дълъг и плодовит семеен живот (това малко звучи като от обреден дом, ама... малкото опит на някой хора си личи). Не знам дали се пожелава нещо по специално по арабските обичаи, ако да - ще се радвам да разкажете.
Радвам се, че най-сетне нещо светло се прокрадна в темата, че ми се струва беше се смрачила като времето навън (не че човек може да остане безразличен към тези събития).
Лека вечер момичета и дано най-хубавите ви сънища се сбъднат наяве  Hug.

ПС: Ferda, много сладка снимка и новото прозвище много ми хареса! 

# 563
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Faraula, честито! За арабите не знам, но турците имат една хубава приказка: "Нека остареете на една обща възглавница!" (Bir Yastıkta Kocayın) И аз това ви пожелавам!

...
ПС: Ferda, много сладка снимка и новото прозвище много ми хареса!  
Благодаря! Simple Smile В една от сериаловите теми се бяхме заиграли на война, та по този повод така съм се пременила.  Wink Laughing  Само дето момичетата там нещо не ми разбраха прозвището - така и не се изплашиха както подобава... Язък. Joy

# 564
faraula,  bouquet и от мен искрени пожелания за много щастлив семеен живот, изпълнен с любов, разбирателство и много деца  Heart Eyes  Mr. Green

Ние купихме билети за Аман - почти 1000 евро за двамата  ooooh! и това бяха най-евтините възможни   #Crazy

И от Португалия се върнахме Flutter
Лю, права си, наистина е много красиво, и аз се влюбих в парковете им, природата, къщите, облепени с плочи, в спокойствието, което цари, за четири дни там си починахме все едно сме били две седмици далеч от работа и задачи. А аз и специално удобно се чуствах там - не знам дали е типично само за Порто или е така и в другите градове, но хората - и мъже, и жени - са с моите размери newsm68. Е срещаха се и няколко немски и холандски туристи-великани, но местните бяха мнооого рядко повече от 160-170 см.

# 565
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
faraula, поздравления за щастливото събитие. Пожелавам ви пълна къща- с щастие, разбирателство, деца и пари !

Целувки за всички

Това е набързо, защото днес е последния учебен ден за по-малките ученици и отивам на тържество.

# 566
Привет принцеси  Hug Отдавна не съм писала ама тази дупка - няма излизане от нея  Mr. Green . Ама ви следя редовно и пиша отсъствия - най-много на мен  Joy
Всичко едно и също при мен. Е имах и едно хубаво събитие - синът имаше абитуриентска, та покрай него живнах малко - важното че той беше много щастлив и доволен и си изкара добре  Heart Eyes .

На всички които са имали повод да празнуват честито за хубавите поводи. Няма да изброявам поименно защото ще пропусна някой без да искам.

Аз от утре почвам и втора работа и няма да имам и един свободен ден  ooooh! и не знам до кога и как ще издържа ама се навявам, че няма как иначе. А и да мога да заделя някой лев да си направя така желаната екскурзия  Praynig

На всички ви желая хубав ден и много  Hug

# 567
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА ПО СВЕТА !  Heart Eyes

# 568
Привет, принцеси.

Честит празник на всички дечица по света.   bouquet Praynig

Минавам да кажа и тук, че днес ще участвам в предаване на БНТ, посветено на арабския свят. Стискйате ми палци.  Praynig

Ягодке, честито Heart Eyes Heart Eyes

На всички - прегръдки:)

# 569
Здравейте принцеси   bouquet Благодаря ви на всички за пожеланията и хубавите думи  bowuu
Искам да честитя празника на всички дечица, малки и големи, то и аз получих подарък и се озовах на разни концерти и куклени театри  Whistling
Как сте всички?
Амал, кажи ни повече за да те гледаме, пък дори и на запис, ако вече сме пропуснали момента... много ми е интересно и ти стискам палци Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт