ФЕВРУАРСКИ рожден ден наближава, голям купон се очертава (40)

• 25 678
  • 756
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Добро утро,

Мии Честит рожден ден на Преси, да е жив и здрав, мнощо щастлив, оби4ан и да слуша много мама и тати и те него!

Радвам се, 4е писах.. не 4е, ще се обидя примерно ако ме махнете, разбира се, 4е няма:)  Аз ина4е Ви 4ета, но нямам време да пиша.

Днес се понагласих , пробвах си в4ерашните покупки!. Аз да Ви кажа се 4увам през ден с Боби_Ко, но тя е сама с 2 деца и ходи на работа и няма никакво време за нета ина4е аз поне с нея се 4увам, също така със Сузи се виждам, не знам как и е ника с бебе Боряна, тя не е влизала скоро, защото и тя е заета и така Simple Smile  Ина4е идеята е добра, ако някой се разсърди може винаги да е добавен, и аз съм замисляла по този въпрос!

Мерси на вси4ки за пожеланията!
Пухи и марти го водя на вризьор, аз не мога да го оформям и той седи Simple Smile После в мн хубав с при4еска! Радвам се, 4е ще Ви оправят хладилника, все пак 100лв са доста по малко от 500-1000 за нов Mr. Green

# 721
  • Бургас
Видях,Ника.  Hug

Пухи,чакаме снимките.  Hug

Оплаках ли ви се,че ми се прецака фотоапаратчето? Пф, седмица преди РД-то.  Tired Падна на земята и сега обектива нито иска да се прибере ,нито да излезе. Тайно се надявам да получа ново,ама надали...  Flutter

# 722
Честит рожден ден на Преско! Мии, да ти е живо и здраво детенцето, да си носите взаимна радост и любов!   bouquet
Аник, стискам палци за защитата. Да се отчетеш после!

Аз отивам на мамолог в Русе с Надето. Ще пиша като мога. Хубав ден, мацки!  Hug

# 723
Танче, пиши задължително как е минало! Flowers Four Leaf Clover

До останалите - помислете и дали да държим мерки и теглилки изобщо. Wink

# 724
  • До Балкана
Одобрявам предложението на Деси! Peace Вие се и задействахте, огън жени сте, ей!
Таничкаааа, успех, мила и като се върнеш искаме да чуем много хубави новини с огромна светлина в тунела за кърмене и спокойствие! Hug Heart Eyes
За теглилките - мен ми е хубаво да си ги разглеждам, но си ги имам и записани у дома, така че както прецените! Peace

# 725
  • София
Няма нужда от мерки и теглилки според мен.  Peace

# 726
  • София
Танче, успех Hug Ще чакаме новини и да се позабавлявате след прегледа с момичетата Wink..имаш нужда!

Аз не държа на мерките.

# 727
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕСКО, ДА РАСТЕ ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ВИ ПОЖЕЛАВАМ !  Hug

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 14:14 от Любезна

# 728
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Малееееее ... вие сериозни теми нищите ..., ама на мен ми останаха очите в тези  "баби" ... искам и аз такава "баба" да съм, ей  Crossing Arms

# 729
  bouquet

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 14:13 от Любезна

# 730
  • София
la vida loca, знам ги тези бабета...Вчера специално показах на моя мъж първата със синия бански защото много ме изкефи в тяло ама на него не му била съразмерна Crazy.

# 731
Хайде сега ,несъразмерна била, на харизан кон зъбите не се гледат!!!
Ъхъм, днес съм зла  Crazy
Нека всички столичанки, които са пропуснали да гласуват в анкетата, но имат желание да присъстват на празника да го направят, та да се взима решение и да се търси клуб   Peace

# 732
  • Варна
Честит Рожден Ден на Преско! Пожелавам му да е много здрав и щастлив, да има много късмет в живота и много да радва мама и тати! Весел празник!

# 733
  • България/Германия
Честит рожден ден на Преслав, да е жив и здрав, и много щастлив!  Heart Eyes

Аник, стискам палци за защитата.

Танче, и на теб стиснати палци за прегледа, дано всичко е наред!

Сашкова, лека бременност и сладко, пухкаво бебче на финала! (Искам и аз  Heart Eyes)

Hug

Ех, аз ли съм най-големият карък...след 2 часа съм на изпит за шофьорска книжка, а от сутринта не спира да вали проклетият му сняг. Последните две седмици нямаше никакъв сняг, а днес в моя чест...  #Cussing out #2gunfire Cry

# 734
  • София
Елфи, успех на изпита, да се похвалиш после!  Hug Юхича да ти пуска жужащото, щом искаш пак!  Grinning

Бабите ги гледах и аз вчера... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт