Колко време гладихте дрехите на бебето!

• 15 374
  • 265
  •   1
Отговори
# 135
Добре, по-висока е.  Peace
Но от друга страна не мисля, че се достига до всички части на дрешката...

Както и да е, вреда няма Simple Smile

Само дето - аз хубаво ще гладя на детето дрехите, ама трябва и нашите изцяло да гладя и чаршафи и т.н. за да има смисъл.  Thinking

# 136

Както и да е, вреда няма Simple Smile

Именно  Peace

# 137
Между вътрешно приемане, т.е. пиене/ядене на замърсена храна и обличане на прана, но бактериално нечиста дреха има голяма разлика.
Освен това щателно измита посуда, няма как да бъде мръсна. Стерилизирането до определена възраст разчита, че заразяването на бебето е сведено до минимум. Или по-скоро незрялата храносмилателна, в т.ч. и имунна система на бебето не е узряла в първите месеци.

Иве, това, което правиш с този препарат е достатъчно. Но трябва да е регулярно - през 2 до 3 месеца.

# 138
Гладих горните дрешки 2.5м, бельото, бодита - до 6м. Обичам да гладя, но в момента ми е цяло приключение гладенето и си го спестявам. Гледам да купувам дрехи, които не се мачкат много, а ако се мачка и изисква гладене преди обличане, не я ползвам тази дрешка.

А за почистване на самата пералня знам, че е хубаво веднъж месечно да се пуска на най-висока Т с прахообразен препарат, не с течен. Но не го правя, само подсушавам уплътнителите.

# 139
  • София
Никога не съм ги гладила освен от естетическа гледна точка. Имам сушилня, вадя дрехите, сгъвам ги и ги прибирам. Така - от самото начало.

# 140
Не съм гладила бебешките дрехи, гладя само тези, които преценя, но те не са много - рокличка, сако, шал, от естетична гледна точка. За нас гладя само някои дрехи, те не са много. Ходя и намачкана, да, но аз си избирам такива материи, даже някои нарочно ги суша усукани за да се намачкат хубаво. А по-официалните дрехи така или иначе ги давам на химическо и от там ми ги връщат перфектно изгладени.

# 141
До 4 месец.

# 142
Всички дрехи гладя и на децата и нашите. Гладя дори чаршафите. Кеф ми е всичко да ми е изгладено. Единствените дрехи, които не гладя са тези, на които пише, че не се гладят.

# 143
  • София
Единствените дрехи, които не гладя са тези, на които пише, че не се гладят.

... аз и на тях удрям по една лека ютийка  Laughing, но напоследък не гладя нашето спално бельо, че вече ... #Crazy

# 144
Аз не гладя по принцип нищо, освен по изключение.
Следователно и бебешки дрешки не съм гладила... за какво ми е?
Само първия път, щото се връзвах тогава на глупости, погладих месец някъде - понеже нали било трябвало Simple Smile .. и зарязах после.

# 145
Аз никога не съм обичала гладенето.. издържах само първата годинка и ми секна ентусиазмът.

# 146
  • София
Изгладила съм му дрехите точно 2 пъти- като новороден. Мразя гладенето и го отсвирих много бързо.

# 147
Аз никога не съм обичала гладенето.. издържах само първата годинка и ми секна ентусиазмът.

Цяла година  Joy,
това май е доста повече от средната извадка.  Simple Smile

# 148
  • Mars Hotel
Да, и аз  това щях да кажа.
Имаше периоди, в които през ден пусках перални с нейни дрехи. Представям си, ако ги гладех всички и то цяла година.  Crazy

# 149
До 1 година. 1ironing

Общи условия

Активация на акаунт