Колко време гладихте дрехите на бебето!

• 15 374
  • 265
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Сова   bouquet Да, наистина няма втори...

Извинявам се за офф-а  Peace

# 226
До към годинката гладех абсолютно всичките й дрехи после само бодитата, лигавници, ританки или тези , които са най-близо до тялото, е разбира се и такива , които се мачкат и имат нужда от гладене.

# 227
аз гладих до 5 месец,после ги слагам да съхнат до дървена печка и спрях да гладя

# 228
  • В подножието на планината
  Все още гладя дрехите на детето , както и нашите .

# 229
  • София
В началото гладех всичко, и аз не знам защо, като не обичам да гладя. Обаче много скоро преустанових това така омразно ми занимание и сега гладя само това, което ми се вижда прекалено смачкано.

# 230
  • София
Гладих дрешките на сина ми може би докъм годинката. Явно съм имала време. Дрехите на дъщеричката си гладих около 1 седмица Joy.

# 231
  • София
Гладих около 3 месеца - не издържах повече много мразя да гладя. Сега купувам дрехи които не се мачкат.

# 232
5 месеца

# 233
  • Куциндрел
Гладих един месец. Установих, че няма смисъл. Само време ми отнемаше. За сега е още малък и дрехите му не се мачкат. Като порасне, ще му гладя дрехи, които се мачкат, а като стане голям, ще го науча сам да си ги глади. Mr. Green

# 234
  • Бургас
1-2 месеца гладех абсолютно всичко, после само това, което има непременно нужда от гладене.

п.п. мразя да гладя  Mr. Green

# 235
  • София, център
Аз и сега си й гладя дрехите.

# 236
  • Berlin
Е, нормално вече на 7 годинки да имат нужда от гладене предполагам.

# 237
Е, нормално вече на 7 годинки да имат нужда от гладене предполагам.
А на 8 месеца не предполагаш,ли че е нормално?
Този въпрос е като переш ли дрехите на бебето или къпеш ли го всеки ден и все такива щури теми..

# 238
Танче, на 7 години се глади за естетика, на 7 месеца според не едно и две мнения тук, естетиката не е първа грижа.

# 239
Танче, на 7 години се глади за естетика, на 7 месеца според не едно и две мнения тук, естетиката не е първа грижа.
Peace
За мен щом естетиката,хигиената и т.н. не е първа грижа сега,то надали ще е занапред ,но както и да е !
Защо ли писах, та да ми излиза и тази безсмислена тема в отговорите Crazy

Общи условия

Активация на акаунт