Колко време гладихте дрехите на бебето!

• 15 371
  • 265
  •   1
Отговори
# 90
И аз съм навита на размяната, влизам в кухнята и не излизам! С Г. Рамзи обаче единствената ми прилика е хм, богатия речник.  hahaha И чинии мия, нямам против.  Mr. Green

# 91
Ей , разбрахме се значи ! smile3503

# 92
  • В Космоса
И аз съм навитак. Обичам да готвя, чистенето не ми е проблем, миенето на чинии ме успокоява. Crazy Само това гладене, направо ме заболява главата само като си го помисля.
В интерес на истината бебешките не ми бяха такъв проблем, щото са мънички и лесни, но просто не видях смисъл.

# 93
Ами , ето , при всеки е различно .
Мен пък гладенето най ме разтоварва ! Grinning

# 94
  • София
И аз обожавам да готвя  Mr. Green Чистенето и подреждането обаче не са ми хич любими.

# 95
Хммм, забелязвам да се оформя модел, чакам да се появи вълшебно създание, което обича и да готви, и да глади. Ако не се появи, може да се изведе закон за домакинските задачи.

Акаша, малки, малки, ама по много.  Twisted Evil

# 96

ее, ето подредихме се всички!  Joy

няма нищо, което да мразя повече, от миенето на чинии! като погледа към пълната мивка и..  Sick
обичам да мия прозорци, да пера (дори и на ръка), а най-много  - да простирам!

# 97
Аз предлагам да се организираме. Аз обичам да гладя и ми отнема около 2о минути да изгладя една пералня. Обаче като стане въпрос за миене на прозорци...  smile3544 Готвенето също ми е отврат. Може да наминавам и да гладя при тези, които не обичат, а друг да мине през нас да свърши моите омразни задължения  Mr. Green

Съгласна! Аз ще мия чиниите. Може и прозорците да поема! Simple Smile)

# 98
Аз релаксирам като простирам и като беля чесън Simple Smile.

# 99
Гладих дъщеря ми 40 дни, а малкия - няма и седмица. Гладя дрехи, които се мачкат и имат нужда от гладене. Не гладя за дезинфекция, когато не се налага.  Peace

# 100

Взимам те - и двете неща са ми досадни, а много обичам чесън. Mr. Green

# 101
  • София
Аз релаксирам...като беля чесън Simple Smile.

ooooh! Това най го мразя... не.. лука повече ....

# 102
  • на последния етаж
И аз така Simple Smile Освен това обичам да пера и да готвя, мразя да мия чинии, прозорци, да бърша прах...

# 103
До 3 месеца

# 104
  • София

ее, ето подредихме се всички!  Joy

няма нищо, което да мразя повече, от миенето на чинии! като погледа към пълната мивка и..  Sick
обичам да мия прозорци, да пера (дори и на ръка), а най-много  - да простирам!

Пу за мен  Mr. Green Party

Аз пък гладя на поразия. За това и на бебето, пък и на баткото гладя дрехите - от бельото, до връхните дрехи. И на таткото гладя всичко...щото ме кефи, не за друго  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт