Колко време гладихте дрехите на бебето!

• 15 383
  • 265
  •   1
Отговори
# 105
Аз съм от тези, дето недолюбват гладенето. Гладя само измачканите дрехи. Леля ми пък, глади всичко дори якетата, направо й се чудя.

# 106
До към половин година гладих всички дрешки. След това и до ден днешен само измачканите горни дрехи и калъфките на възглавниците.

# 107
Гладих само ново дрешки при първо изпиране.
После - не.

# 108
Гладих дрешките на малкия някъде до осмия месец.Сега само при необходимост.Мразя го това гладене Sick

# 109
И аз мразя да гладя, но на детето все още гладя всичко /без чорапите Mr. Green/

# 110
До към шестия месец, сега само неща, който са много измачкани

# 111
Може би първите два месеца само. При летните бебета и липсата на климатик, гладенето се усеща като сауна, хаха, пък не всички са фенове на сауната.

# 112
Не съm гладила никога, пускаm в сушилнята.

# 113

ее, точно чорапите е най-важно да се гладят!  Mr. Green

# 114

ее, точно чорапите е най-важно да се гладят!  Mr. Green

И аз гладя всичко на детето, че и чорапите. Но след сушилня с бутон лесно гладене си е наистина лесно Simple Smile

# 115
Не съм гладила. Ползвам сушилнята. Гладя единствено супер намачкани дрехи, защото ми изглеждат грозни  Mr. Green

# 116
Гладех новите, изпрани дрешки и тези, които са много намачкани. 1ironing По-принцип и аз ползвам сушилня.

# 117
месец и половина след като ни изписаха изобщо  не се и сещах, че трябва да гладя Embarassed, после една позната ми каза , че е хубаво да и гладя дрешките и аз започнах за около 1 месец после ми писна и спрях. Много мразя да гладя!

# 118
Не обичам намачкани дрехи и гладя както на дъщеря ми така и наште Peace

# 119
Гладя всичко....пелени, дрешки, лигавници, чорапи, терлички, хавлии и одеалца вапреки че след сушилня дрехите не излизат намачкани.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт