Цели четири свещички ще духнат ФЕВРУАРЧЕТАТА всички!

• 62 637
  • 330
  •   1
Отговори
# 120
Честит рожден ден на прекрасната щуретина-Ева! Да расте здравичка, все така прекрасна и усмихната! Весел празник, Вал!

# 121
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН - ЕВА, АЛИА И ВИКИ! ЗДРАВЕ, МНОГО ЩАСЛИВО И УСМИХНАТО ДЕТСТВО! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

Бубе,  Hug Hug Hug, благодаря че питаш за нас. Не съм се загубила...много Embarassed. Добре сме, в общи линии здрави ,което е най-важно. Сега сме си в България, след месец пак се връщаме в щатите при тати. Все още двете с Диа се "гледаме" в къщи, но в най-скоро тя трябва да започне да ходи на градина, а аз да работя. Ей такива работи при нас Simple Smile. Купонът ни ще е в неделя, ще празнуваме с още едно момченце, което е рожденик днес. Повече от гостите ни са общи и така.
След това ще се отчета и със снимков материал, дано да се разреши и проблема със свалянето на снимките.
И аз ще помоля за снимки на бубките...

Хайде дано и други се разпишат с повче инфо за себе си.

# 122
Вал ,Дарче ...трябва да си взема стълбата ,да кача снимките  Mr. Green
не ,сядам сериозно днес ,утре да го направя  Hug

# 123
Честит Рожден Ден на всички рожденници от миналите и следващите дни (като знам колко редовна съм Embarassed)! Преди всичко здраве им желая. И много забава и веселие!

# 124
Честита четвърта годинка на Ева, на Габи, Диа, Криско, Алекс И Адриан, Алиа и Вики! Много здраве и щастливи игри мили дечица!

# 125
Момичета почерпете се за здравето и на моя рожденник. Днес порасналото ми мъжле става на 4 годинки. Да ни е живо и здраво, пък всичко друго се надявам да успее да постигне сам!

Честито на всички пораснали февруарчета,които пропуснах.Беъдете живи и здрави мили деца!   bouquet

# 126
Честит Рожден Ден на Иво и Алекс!
Да са здрави и щастливи деца!

Честит Рожден Ден на Магдалена, Вероника и Росица!
Бъдете умни и добри деца!

Честит Рожден Ден на всички които съм пропуснала
Наталия, William, Анастасия, Ева, Алиа, Виктория, Адриан, Кристиян, Диана, Александра, Габриела, Мира, Василена, Соня, Методи, Биляна, Алекс, Христеа, Стилян, Онур, Мартин, Александър, Деница, Мира, Агафия, Киара, Николай, Магдалена, Ивайло, Лора, Християн, Вяра и Велизара, Илиан, Никола, Преслав, Йоан, Иван, Любомир, Христо, Атанас, Кристина!
Да сте здрави дечица!

Дано сте щастливи всички!
Прекрасна Събота! Simple Smile

# 127
  • София
Честит Рожден Ден на Иво и Алекс!
Честит Рожден Ден на Магдалена, Вероника, Росица и Лора !

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 10:52 от Cattt

# 128
Честито и от мен на всички рожденици! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вили,няма ли да разкажеш,как мина раждането,как се справяте с Криско,Вики как го приема,как се чувствате като сте 4-тирима? Grinning
Пиши. Hug
Скоро чакаме и Албенка. Grinning

# 129
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИ, АЛЕКС И ИВО!  ЖЕЛАЯ ИМ ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО И МНОГО ВЕСЕЛИ ИГРИ! newsm59  party023 Tada

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 130
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИ, АЛЕКС И ИВО!  ЖЕЛАЯ ИМ ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО И МНОГО ВЕСЕЛИ ИГРИ! newsm59  party023 Tada

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Hug Hug Hug

# 131
  • ВАРНА
Честит Рожден Ден на Свилка!
Нека бъде здрав, да има прекрасно детство и добри приятели!

Честит празник и на Алекс, Иво, Маги, Ева и всички останали пораснали февруарчета!
Желая на всички да са много здрави, весели и щастливи!

# 132
  • Варна

Почерпете се за моето пораснало момче.Пожелавам си най-вече да е жив и здрав. Praynig

Честито и на другите рожденици днес.  bouquet

# 133
Честит рожден ден на всички февруарчета , които празнуват днес и които празнуваха последните дни!

Желая им здраве и много игри!

# 134
Да почерпя и аз за моето пораснало момиче!

Общи условия

Активация на акаунт