Цели четири свещички ще духнат ФЕВРУАРЧЕТАТА всички!

• 62 530
  • 330
  •   1
Отговори
# 180
Браво на Стелито! Във ФБ й видях медалите:)

# 181
Браво на Мамината Сладката... smile3501
Ели, все така да ви радва и да пълни сърцата ви с гордост!

# 182
Благодаря ви момичета!

# 183
  • София
Браво на Стелка хубавелка! Да ви зарине с медали дано Simple Smile

Отдавна не съм писала. При нас нищо ново. Гледкаме се с Криси, каката на градина. Още малко и ваканция 2 месеца.
Бубе, специално за теб качвам снимки.

Огромни благодарности на Фотографа (с главно Ф)!!!
bouquet

# 184
Кат, страхотни сте! А за фотографа и декора, няма какво да се говори,то се знае N 1!
А за медалите, със или без тях- всяко дете си е гордостта на мама. Flutter
Кой ли ден и аз ще се наканя и аз да кача снимки на бандата?...

# 185
  • Варна
Здравейте, скъпи майчета!
Бяхте с мен в най- черните дни в моя живот. Сега искам да споделя (макар със свито сърце) отново с вас нашето дълго чакано щастие - очакването на нашата дъщеричка  Simple Smile. Моля се този път всичко да е наред и да я прегърна жива и здрава  Praynig.
 Бъдете здрави и вие и семействата ви, а на най-прекрасните февруарчета желая безгрижно детство и прекрасно лято  Heart Eyes.

# 186
Бяхте с мен в най- черните дни в моя живот. Сега искам да споделя (макар със свито сърце) отново с вас нашето дълго чакано щастие - очакването на нашата дъщеричка  Simple Smile. Моля се този път всичко да е наред и да я прегърна жива и здрава  Praynig.
 Бъдете здрави и вие и семействата ви, а на най-прекрасните февруарчета желая безгрижно детство и прекрасно лято  Heart Eyes.

Slavi .......разплака ме рано сутринта ........

нямам думи...
моля се на Бог само да ви пази здрави ........... Hug
Безкрайно много ми е  хубаво да знаеш ....радост наистина искренна ...
целувам те ,макакр и от толкова далеч .... Hug

пази се  Heart Eyes Hug

# 187
# 188
Бяхте с мен в най- черните дни в моя живот. Сега искам да споделя (макар със свито сърце) отново с вас нашето дълго чакано щастие - очакването на нашата дъщеричка  Simple Smile. Моля се този път всичко да е наред и да я прегърна жива и здрава  Praynig.
 Бъдете здрави и вие и семействата ви, а на най-прекрасните февруарчета желая безгрижно детство и прекрасно лято  Heart Eyes.

Слави, искрено ти се радвам. Сигурна съм че всичко ще е наред. Много положителни мисли от мен.
Ех, че хубаво. Simple Smile

# 189
  • Варна
Слави,супер новина.Пожелавам ти всичко най-хубаво.Вчера когато писах в темата за Теди и се надявах да се включиш с хубава новина и ето,че се случи.Точно за това си мислих.Прегръщам те силно и се надявам да се видим. Hug

# 190
  • Варна
Нали си знаете, че ви обичам   bouquet

# 191
  • Варна
Слави миличка това е страхотна новина, ужасно се радвам и съм сигурна, че този път всичко ще е наред, прегръщам те силно  Hug Hug Hug

# 192
Слави, чудесна новина! Много:hug:, здраве и само положителни преживявания!

# 193
  • ВАРНА
Миличка, СлавиHug Прекрасна новина, лека бременност ти желая и прекрасно здраво бебче на финала! Прегръщам те  Hug  bouquet
И аз да кажа като Жани, ако искаш да се видим някой ден  Peace

# 194
  • sofia
Слави, страхотна новина!!! Толкова дългоочаквана радост вече е факт!
Всичко ще е наред! Всичко!!! Просто думи нямам да изразя радостта си за вас!!!
Много  Hug!!!

Общи условия

Активация на акаунт