Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! - 29 -

• 25 874
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
добра късна вечер мили мами Simple Smile

Бебеш, радвам се че имаш компания в стаята, друго си е да има някой да те отмени, дори и да отидеш само до тоалетната, отделно да си кажете някоя друга приказка Simple Smile Хайде лягай да почиваш, че Тея има нужда от отпочинала мама  Heart Eyes гуш и цун за Тея  Hug

Етиии уелкъм бек бейби, много липсваше, постяряй се да не изчезваш толкова за дълго друг път!  Heart Eyes Яна прибра ли сееее?? надявам везе всички да сте вкъщи и да се гушкате на топло  Heart Eyes

Еления слава богу, че Викчо е добре Praynig и ние сме също толкова бесни и често имаме цицини и едно цепване на главата, слава богу се разминахме леко   Peace

евала на мамите с ентусиазъм за приготвяне на домашни торти   bouquet  на мен някак си сладкишите не са ми силна страна Simple Smile) но някой ден ще се пробвам на торта с фунданова заливка  Peace
а тортата за РД-то на Ади ще поръзам най-вероятно от Бейби Флай или Вега Peace

ние сме добре Simple Smile изкарахме един прекрасен ден на Витоша с шейната, имаше супер много сняг, беше бяло и красиво като в приказките, а Ади не спря да яде сняг, голям специалитет му е Simple Smile))

утре заминавам с мм в Банско за 3 дни, ще оставя малкия може би в Бл-град, з/о съм ккомандировка с мм  Laughing

ами това от мен до този момент Simple Smile

тиха нощ, свята нощ на всички Ви  Heart Eyes

# 481
уффф колко съм зле самооо (може би ми се спи много)

Честит рожден ден на всички рожденничета! Да са живи и здражи, много весели, палави и щастливи и късметлии в живота!
Честит празник и на мамите и татковцитеее!

# 482
  • Пазарджик
Бебеш,радвам се ,че си добре,че можеш да изпуснеш малко парата Hug
Еления,голяма фога е твоя хубавец HugДа минава бързо Praynig
Бубе надявам се ,че съм разбрала правилно,ти за украсата говориш,нали Embarassedтук има щампи
http://www.cookibooki.bg/vmchk/16-%D0%A9%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%B8 … all-products.html

Нашата торта струваше 48лв.с отстъпката която получих за първи клиент през НГ-12%,трябваше да е 24 парчета,но явно и тук бонус получих ме ,че беше бая голяма.Аз не смея за такъв повод да правя торта,то не ,че мога много де. Mr. GreenУкрасата ми е много слаба страна,то това си е дарба.Но с голямо удоволствие ще се наслаждавам на вашите Grinning

И само нашия подарък за Нелката не пристигна #2gunfireутре сутрин не знам на кой ще развалям настроението -на куриерската фирма или на сайта от който го поръчах.

# 483
Аз що бях останала с впечатление, че бабинден е на 21-ви ? Rolling Eyes

# 484
  • Пазарджик
Аз що бях останала с впечатление, че бабинден е на 21-ви ? Rolling Eyes
на 08.01-по нов стил,на 21.01-по стар стил

# 485
  • В две тъмни очички
Мнеее, Тути  Mr. Green По-скоро ме интересува как сама да си изрежа блата например. Идеята ми е такава - да речем , че искам да направя торта с форма на пеперуда, куче или каквото и да е, как трябва да изрежа отделните форми, как да ги съединя и т.н.

# 486
  • Пазарджик
Аз чакам да се свалят едни снимки по Skypе и си вися ,ама едвам гледам вече

Бубе тоя път ще улуча Mr. Greenhttp://www.mycookingbookblog.com/?p=2039
ето и куче http://www.mycookingbookblog.com/?p=2104

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 23:41 от tuty1

# 487
Вал, и той рус като Стаско.Сори,че го обърках.
Нощни, благодаря и аз за идеята(за рецептата). Ще я пробвам съвсем скоро с цеденото мляко и компотени плодове.
Кате,приятно ви изкарване.
Еления, милия Вико.Да се оправя

Емо си цапардоса веждата и сега му е подута.

Аз като раждах на 21-ви, празнуваха Бабинден.

Промивате ли носа редовно с физиол.разтвор или каквото ползвате?

# 488
ЧРД на всички бебчета родени днес

Бубе, сещам се какво имаш предвид ама не знам от къде може да го намериш   Thinking... Тути цепиш вятъра тоя линк е жесток

Ей след толкова време и ние се сдобихме със зъб, направо гледам и не вярвам на ушите си  Mr. Green

# 489
  • София
Момичета, благодаря за пожеланията за рождения ден, направиха деня ми още по-прекрасен   bouquet
празникът мина добре, на малчо му хареса данданията и етикетите на подаръците  Laughing сега съм като пребита от целия слугинаж - догодина в детски клуб

и аз се бях амбицирала да правя торта с фондан, фигурки и т.н., но след като прегледах тортената тема ентусиазмът ми бързо се изпари....

аз пък чак сега разбрах, че съм родила на бабинден  ooooh!

# 490
  • Сандански
Честит рожден ден на днешните рожденици - Сами, Божидар, Ема, Лъчезара, Даниел, Борис и Кристиана!Да бъдат много здрави,много весели и засмени!
(добре,че сколасах преди 12 Embarassed)

Жоржи,честито зъбче Hug Да излизат бързо и безпроблемно!

Колко много ентусиастки за домашна торта - БРАВО!!!Аз не смея да правя,най-вече заради украсата.За вкъщи съм правила,но неукрасена Embarassed

еления милия Викчо Hug Добре,че е бил малкия дявол!

Бебеш бавно,но сигурно нещата ще се подредят - вярвай Hug

И да се похваля,че си отглеждам бъдещ доктор Flutter Божидар на прощъпулника днес се хвана за слушалките,след това грабна мишката и след това се заигра с една книга за чудесата на света Laughing
Днес беше Бабинден по нов стил,по стар е на 21,когато се празнува и деня на родилната помощ Peace

# 491
  • В две тъмни очички
Тутиииии, ти си пич, мацко!!! Ха сега ако имаш и още козове в джоба, давай насам  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green Кучето ме изкефи максимално! Трябва да се пробвам!

Мария, Браво на бъдещия лекар!!! А дано се засекат с Влади някъде по медицинските университети  Mr. Green

# 492
Бебеш, не се тревожи за кислорода. Той влияе негативно на недоносените, при които мозъкът е все още не зрял и в частност на очите, защото те са част от мозъка, и са в пряк контакт с кислорода. Но Тея не е нодоносено бебе, а напротив кислородът я улеснява.

# 493
  • Сандански
Бубе,ми то нищо се не знае Mr. Green И като я гледам Влади каква любовчийка е още от малка Mr. Green

# 494
здравеееейте, дами:)

честит първи рожден ден на вчерашните и днешни едногодинковци и имен със закъснение на празнувалите вчера! сори, ама ей сега изплувах! рождениците, бъдете здрави, съзнателни, куражлии и вярвайте в половин пълната чаша безотказно! проходилите, лека и вярна да ви е стъпката Hug

Бебеш, прегръдки за мъничка Тея и теб. утре се надявам да успеем да ви ги донесем и офлайн Hug

Общи условия

Активация на акаунт