Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! - 29 -

• 25 868
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • ул. "Мечтание"
Роси, честито!  Hug  bouquet Много се радвам за теб! Аз те видях при бъдещите августинки, ама викам ще си трая да не разваля изненадата.
При мен няма резултати все още.  Wink Ама и с тоя кърмачески цикъл не се очудвам особено много. Simple Smile

Ох, Бебеш, верно сте тръгнали да изреждате. Дано се приключи вече тая черна серия.  ooooh!

# 571
Добро утрооо !  Hug
Първо да пием кафе ?  Wink

Честит рожден ден на Жана и Вяра, Мартин, Симона, Петър, Даная , Маргарита ,Бето, Иван и Калоян! Да растат здрави и весели деца! Честит празник на семействата им:)
Роси честито  Flutter

# 572
Добро утро! Днес много рожденици...
Честит Рожден ден на Жана и Вяра на Мила Иванова ;Симона на мама Гггъбка;Даная на мама bandit30;Маргарита на мама  Anitu82
Мартин на мама Клеопатра;Петър на Димара;Бето на мама Berend Botje;Иван на мама xixi и Калоян на мама Герито_29   newsm59
Мили малки съкровища,бъдете много щастливи,грабете с пълни шепи от живота и нека трудностите,които ще срещате ви бъдат само учител,но не и спирачка.Наздраве на вашите родители   bouquet  Hug
Какарала радвам се ,че всичко е на ред при вас.
Rossi_pm страхотна новина,желая ти лека и безпроблемна бременност със здраво и красиво бебче август-септември.
Тонита,много гадно ,дано на малката шушулка и отмине бързо  Hug
Бебеш на теб и малката Тея желая много сила,да се оправя бързо и да отминава тази черна серия,с теб сме  Praynig  Hug
Дълго стана ще ме извините,но в последно време не ми остава много време за четене и писане.
Хубав ден на всички.

# 573
Добро утро!

Днес нашето малко съкровище навършва една годинка. Почерпете се за негово здраве.

Ето го тук на 2 дни:

и на Коледа

Ей, от вчера си припомням час по час какво ми се случваше преди една година и ми е много мило от спомените.

Днес са родени най-много бебоци.Честит Рожден ден на Жана и Вяра на Мила Иванова ;Симона на мама Гггъбка;Даная на мама bandit30;Маргарита на мама  Anitu82
Мартин на мама Клеопатра;Бето на мама Berend Botje;Иван на мама xixi и Калоян на мама Герито_29

Тонита, как жално ми стана за малката душичка, бързо да й минава.

Роси, браво на вас. Чудесна новина.

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 08:53 от dimara

# 574
  • София
Добро утро,
Тонита, бързо да минава пръстчето. Точно вчера си говорихме с ММ как ще предпазваме малкия като почне да отваря и затваря сам вратите

Роси, честито! Ей с такива новини искам да ми започва денят  Heart Eyes

Бебеш,  дано с това наистина да приключи черната серия, в която сте  Hug

и накрая да честитя рождения ден на Жана и Вяра; Симона; Даная; Маргарита, Мартин; Петър; Бето; Иван и Калоян. Бъдете здрави, щастливи и засмени

# 575
  • София
ЧЕСТИТ 1ВИ РОЖДЕН ДЕН НА МОЕТО ОБИЧНО МОМИЧЕНЦЕ  Heart Eyes
Обичам те мила моя Мони и ти пожелавам винаги да грееш като слънце в нашия живот,
да бъдеш здрава,да растеш щастлива,умна и усмихната

С истинската торта ще ви почерпя в събота,защото ще празнуваме тогава.
Ето да видите моето малко-голямо момиче
-на няколко часа

на 1 седмица

и днес Grinning

Благодаря на Патето за вестителската новина  Hug

"Вестителска новина newsm30   

" stork-girlСимонка се роди - днес 10.01.2011, 14.50, 3.380 кг, 51 см, секцио.Добре сме.Ггъбка stork-girl"
Благодаря ви много за милите пожелания когато родих и за милите пожелания сега Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДРУГИТЕ МАЛКИ РОЖДЕНИЦИ ДНЕС newsm59
Бъдете винаги здрави,усмихнати и щастливи,мили дечица,радвайте мама и тати и живейте сладък живот nbirthday

# 576
  • Пазарджик

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖАНА И ВЯРА,СИМОНКА,ДАНАЯ,МАРГАРИТА,МАРТИН,ПЕТЪР,БЕТО,ИВАН И КАЛОЯН МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ИМ ЖЕЛАЯ!!!

Тонита,направо ми се насълзиха очите,малката душичка,надявам се вече да е по добре Praynig Hug
Буби ,вчера Нелката много се радваше на магаренцето,днес не му е обърнала никакво внимание,но аз и не се учудвам,тя ако не ми е увиснала на крачола няма да я бъде.Не мога да я разбера,в къщи е залепена за мене(там където всичко и е познато),а на вън(като сме на гости и двата пъти в дет.център)е като отвързана ,не ми обръща никакво внимание. newsm78
Роси ,честито мила и на тебе,лека и безпроблемна бременност ти желая и накрая едно здраво бебче да си гушнеш! Hug
Пепинка Hug
Мариап,аз го търсех по магазините в Пз,но не го намерих,за това го поръчах от сайт,там цената му е 25,60лв.и с доставката стана 31,60лв.
В този наш град нищо няма,а и цените са  ooooh!вчера обиколих всички магазини да търся подложка за количка,намерих само едни на Бертони  в бяло,та взех поне за столчето за кола и пак ще поръчвам от сайт,много ме е яд така като давам пари за доставка,ама не може безплатно Mr. Green

# 577
Здравейте момичета Hug

Роси - Страхотна новина! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам и да гушкаш здраво бебче наесен Hug

Честит Първи Рожден Ден на Жана и Вяра, Симонка, Даная, Маргарита, Мартин,Петър, Бето, Иван и Калоян! Бъдете живи и здрави,послушни дечица и да не ядосвате много мама и татко! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet newsm59

Ех,днес много рожденници Hug

Тонита Бързо да минава пръстчето Praynig Много гадно изживяване Sad Мен ме заболява всеки път когато Буба се прищипе на някоя вратичка или пък си затисне пръстчетата с капака на пералнята например....ама така порастват децата Rolling Eyes

Анабела Разбирам те какво ти е - нашето кученце го приспаха лекарите преди няколко години Sad Но и днес си мисля,че това беше по-добре и за него.Просто вече беше прекалено старо и болно,само се мъчеше.... На теб ще ти е мъчно,сигурна съм,затова едно голямо гуш от мен Hug

Бебеш - Айде излизайте вече от тая черна серия Praynig Сега пък ушите... Tired Стискам палчета най-накрая да ви предпишат правилното лекарство и да се оправя Тея Praynig Praynig

svet0slava Мерси за кафенцето Hug

За физиологичния разтвор - признавам си ,че не капвам редовно. А то всъщност трябва ли newsm78

Хубав ден на всички Hug

# 578
Добро утро, майчета!  Coffee
Светослава, мерси за кафенцето!
Днес има много рожденничета, ей!  Party
Честит Рожден Ден на Жана и Вяра, Симонка, Даная, Маргарита, Мартин,Петър, Бето, Иван и Калоян! baloni baloni baloni  Нека животът ви е пълен с щастие и радост!
Роси, честито и от мен! Желая ти спокойни  бремменни дни и здравичко бебче накрая!  Hug
Тонита, една голяма прегръдка и от мен за Калинката! Милото пръстче и милото детенце! Да оздравява бързо раничката и да забравяте за този гаден случай!  Hug
Бебеш, направо не знам какво да кажа вече! Дано свърши вече тази кофти серия!  Praynig

От няколко дни Зори старателно събира всичко де що намери по земята и се опитва да ме нахрани с него. Освен, че щедро ми бута бибата си в устата, се мъчи също да ме нахрани с  кубчета, тубички и прочие предмети. Много е доволна. Засега не се съпротивлявам особено, но ако не спре, ще ми се наложи...
Днес ще си взимаме направлението за изследванията и може би утре ще идем да дадем кръв. С урината нямам проблем, ще я изчишкам в легенче, но с колектора няма да се разправям пак.
Тути, тук в Плд ги има тези магаренца по 20-ина лева съм ги виждала. Иначе и в Джъмбо ги имаше, но не помня колко точно струваха. Чудя се дали да взема, понеже не съм сигурна дали ще си играе с него, а то си заема бая място...  newsm78
Гали, няма лош дъх. Откога е така при вас?

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 10:16 от bubi_barabata

# 579

Роси, честито, много се радвам за теб, аз те знам от зачатие, радвам се, че този път е станало лесно бебчето. Пожелавам ти една сестричка на сладкия Марио  Simple Smile
Ейй адашке  Hug Благодаря !

Благодаря на всички за пожеланията. След 2 седмици съм на док , да чуем сърчице ...и после вече по-спокойно Simple Smile

# 580
  • София
Честит рожден ден на празнуващите! Да са здрави и усмихнати!
Роси, лека и безпроблемна бременност ти желая!

Тонита, много гадно! Добре, че не е счупено! Бързо да минава!
Бебеш, нали е на силен антибиотик, какво става? Не мога и да си представя колко е стресираща ситуацията за теб и за малката сладурана!
gali&presi, на Боян му е гаден дъха често. Точно тези дни си мислех дали е нормално. На каката никога не съм усещала да е така.
Физиологичен разтвор ползвам когато е много хремав и то не ми дава да му капвам, само със спрейовете става.

# 581
Роси, честито и от мен. Лека и безпроблемна бременност и сладко бебче на финала Hug

Аз понадничам при вас заради Тея и Бебеш  Hug Надявам се съвсем скоро да чуем, че малкото слънчице се подобрява, а да не ги изрежда всички болести, които ги има в отделението  Thinking

Честити ви рожденници. Да са ви живи и здрави. Весел празник на всички  Tada

# 582
Rossy, честито. Една много спокойна и лека бременност ти желая. Много хубава новина за начало на деня, както е казала и Бимбим

Честит рожден ден на всички рожденници, които няма да поздравявам поименно, защото вече ми се карат, че съм на компютъра Laughing
[img http://moibuket.com/images/CADO0001.jpg[/img]

# 583
  • София
Роси,Честита бременност,да е лека и спокойна Hug
Тонита,как е малката калинка днес,надявам се че е забравила вече случката Praynig
Бебеш,как е Тея?

# 584
марияп, аз съм от 18-ти, но на 22-ри ще ми е първият работен ден и понеже се пада неделя мъжът ми ще има щастието за първи път да остане сам с дара за цял ден. много ми е интересно как ще се чувства.

роси, честито! завиждам благородно и ти желая една прекрасна бременност!

гали и преси, на дара понякога й мирише устата, но според мен е от бибата. вие ползвате ли?

бимбим, има ограничители за врати, в къщи всички врати са така, ама и ние не ги затваряме де Simple Smile

честито на всички празнуващи днес! виждам, че има много активни между тях!
да са ви живи и здрави малките шушулки!
много е готино като качвате снимки от първите минути и от сега!

абе не знам вие как сте, ама аз колкото се радвам, че дара утре става на една годинка, толкова и ме е стегнало под лъжичката - дара вече изобщо не е бебе, а си е малко човеченце, една малка гъбка, която расте с всеки изминал ден.

Общи условия

Активация на акаунт