Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! - 29 -

• 25 846
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Бебеш, писали сме едновременно, а от кардиологията казват ли нещо?

# 601
Адис,натиснаха и ушите и започна да пищи. Кардиолозите чакат да сд излекуваме и ще ни вземат при тях.

# 602
Ох, миличката, дано бързо да минава всичко  Praynig дори не мога да си представя как се чувстваш в момента. много сила, кураж и прегръдки  Hug

# 603
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на
Жана и Вяра, Симонка, Даная, Маргарита,
Мартин,Петър, Бето, Иван и Калоян!
Пожелавам им едно прекрасно детство!!!

физиологичен р-р, слагам само при хрема.
Лош дъх усетих когато Божидарко беше се разболял и имаше червено гърло.
Роси, честито мила!Много се разчуствах.Пожелавам ти една лека и безпроблемна бременност Hug
Анабела    знам как се чувстваш:hug:
Тонита Hug
mariyap ,Зън разсмяхте ме Joy

# 604
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИ МИ МАЛКИ СЛАДУРЧЕТА  newsm59 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38

Роси Честито за хубявата новина  Wink

Бебеш направо незнам какво ти е и на теб и как издържаш  Hug, дано тоя омагьосан кръг поне да свърши.

Току що докато пишех това съобщение, как си изкарах акъла. Ема набарала една ябълка и и нагризала кората, аз не се притесних особено, щото отдавна и давам парчета ябълка и реших, че я е преглътнала вече, обаче по едно време като взе да се дави и да излиза пяна от устата и  #Crazy, слава богу това било сока от ябълката и тя успя някак сама да изплюе кората. фуууу

# 605
  • sofia
Бебеш, вече поне знаеш какво е.

ЧРД на всичкиии бебчета.

Кате, не се знае още.

# 606
Честито на днешните ни рожденници   cook!

Роси, сууупер и тихичко честито!

Анабела,  Hug!

Бебеш, оох  ooooh!! Бързо да се оправяте и да изчезвате към кардиологията!

Тонита, пиши как е днес Калинката  Hug!

Буби, Зори може и да не си играе с магаренцето, но   animal037 сигурно ще се впечатли  Laughing. Нашата си беше харесала едни магаренца - скулптори в един парк и ходеше да ги души, докато разбра, че не са истински.

# 607
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛИИ ДЕЦА!!!
Жана и Вяра, Симонка, Даная, Маргарита,
Мартин,Петър, Бето, Иван и Калоян,
 желая ви много здраве и весели игри!!!
Тонита,ужас мила!
Скрит текст:
!(пробвай с 4 гранули Арника,при нас даде страхотен резултат!)
В скрит текст е ,за да не ми размаха Бенджи пръст Naughty,защото не го казва специалист. Naughty
Бебешондел,няма ли вариант а се лекувате другаде?Вие влязохте почти здрави,а изредихте всички възможни болести до момента!Може би лекарите нямат вина,но тази болница направо "плаче "за Господари на ефира. #Cussing out.....Уф,ама и аз хич не ти помагам,сигуно постоянно си го  повтаряш и ти това.... Rolling Eyes Да се надяваме,че това е последното усложнение! Praynig
[/color]

# 608
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Жана и Вяра, Симонка, Даная, Маргарита, Мартин,Петър, Бето, Иван и Калоян! Да са живи и здрави, умерено палави и мноооого засмяни! Весел празник, мами!

Роси, лека бременност! Много се радвам за новината и дано наистина провлачиш крак!  Hug

Inka-, и мен много ме е страх от задавяне, уж внимавам, ама.. Confused

Анабела, знам какво чувстваш и аз много страдам, привързвам се ужасно към домашните любимци, но наистина понякога е по-добре за тях да ги приспят, за да не се мъчат, колкото и болезнено да е това за нас! Hug

Тонита, направо ми се сви стомаха като четях какво се е случило на малката кукла! Дано бързо да й минава и да не я боли! Praynig

физиологичен р-р не слагам.

Кате, насладете се максимално на хубавото време! Hug И ние сме скиори, та и аз си мечтая да откраднем някой и друг ден и да покараме на воля! Whistling Честито за бъдещия юнак, хайде после ти да се похвалиш и с една девойка! Wink

Лош дъх не съм усещала до сега, знам че така се получава при някакво  смущение в стомахчето.

Бебеш, много ме е яд на случващото се в болницата, направо ми идва да  #2gunfire!Голяма простотия! Горкото дете, измъчи се! А и ти какво преживя... Tired Но всичко ще се оправи, стискам палци и се моля за вас!!! Praynig
Днес бяхме на ДК. Та да се отчета - 10 620 гр. и 76.5 см. За годинка точно е утроил килограмите си, което е супер по норма, явно расте на бузи! Mr. Green Другият месец ще му слагат ваксините. Дадоха ни направление за кръв и урина, та и това трябва да направим тези дни. Дано не се открият отново бактерии, както предишния път.  Praynig Като проходи ще ни дадат и направление за ортопед.

# 609
  • Велико Търново
elenia, много ти благодаря, че ме подсети за арниката! Дали ще подейства ако й я дам чак сега?
Чудя се на акъла си, за какво ми е?  ooooh! Седи си арниката в шкафа, и лидокаина там си седи, а аз снощи - в Спешна помощ, че ни завряха и при двама повръщащи - едното дете с 40 градуса температура, другото - пианде, паднало и го прибрали с линейката.  Sick

# 610
  • ул. "Мечтание"
elenia, много ти благодаря, че ме подсети за арниката! Дали ще подейства ако й я дам чак сега?

Късно е вече за арниката. Тя е добре да се даде веднага за да има добър ефект.
Иначе специално за даването на Арника при такива случаи е ок без препоръка от специалист.
Тя е една от малкото хомеопатични лекарства, които се водят спешни. Другите са за изгаряне, ожилване от пчела/оса, охапване от животно, охапване от насекомо, повръщне, дярия, изгаряне, слънчев удар, натряване. Може би още едно-две състояния има при които се ползват точно като първа помощ и са да кажем универсални.

# 611
Честит рожден ден на най-многобройната дружинка от януарчета!
Мони, Жана и Вяра, Даная, Маргарита, Калоян, Бето, Петър, Марти и Иван бъдете здрави, усмихнати и мнооого щастливи!

[/img]

# 612
 Ние ще си имаме живот и здраве едно септемврийче-авргустинче Simple Smile))
СТРАХОТНА новина!!!

Момичета, в тази връзка, отдавна се каня да пиша - всички, на които им се иска малка разлика с бъдещите бебчета, е по-добре да побързат  luvbed, защото в случай, че излезете в майчинство 45-те дни преди раждането) дори и ден преди да ви е изтекла втората година майчинство, ще взимате и за второто дете, колкото за първото.
Ако обаче излезете и ден след това - цялата втора година ще ви се води с ниски осигуровки (240 или 270 ще кажат счетоводителите, но разликата е пренебрежимо малка).
И един съвет, продиктуван от професионалното ми изкривяване: ако става въпрос за кратко време, по-добре не казвайте истинската дата на ПослМЦ на АГ- то, важното е да влезете в двете години. newsm48
Важно е, при регистрацията, терминът за бъдещото раждане да е преди датата на изтичането на втората година по майчинство. Дано съм го обяснила добре... Crazy

# 613
  • В две тъмни очички
Тонита, гушки на Калина от нас  Hug Ще мине бързо!

Гали, често миризмата на дъха е индикатор за възпалено гърло или проблеми със стомахчето

Роси, страхотна новина! Желая ти лека и безпроблемна бременност и на финала здраво бебче!

Мария, калпазанкото много "хубаво" място за игра си е намерил  Mr. Green

Аз и ти, обяснила си го перфектно! Ама имам един въпрос ако все пак терминът е след 2-та година. Да кажем, че съм получавала майчинство 1000 лв първата година, а втората както следва 240-270. Как ще се сметнат тези 1,5 години назад? 1 година с МРЗ и половин година на тези 1000 или не? Абе не знам дали ще ме разбереш,ама ако си давай Simple Smile

Я да ви питам! Според вас кое е по добре - децата да са с малка разлика или с голяма! Напоследък много си задавам този въпрос и намирам и в двете плюсовете и минусите, та не мога да преценя кой е по-добия вариант. Скоро подпитах и ММ кога мисли, ч е добре да започнем да работим за 2-ро и отговорът му клонеше към "Не знам". При следващия ни секс ме попита къде да свърши, което означава , че е ако бях казала да го направи в мен - щеше... Това значи, че е съгласен и сега да работим за 2-ро, но аз все още не съм сигурна с каква разлика искам да са децата! А определено искам още 1!

# 614
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Жана и Вяра, Симонка, Даная, Маргарита, Мартин, Петър, Бето, Иван и Калоян! Мами, да са ви живи и здрави малчовците, много усмивки да ви носят!

rossy_pm, страхотна новина! Лека бременност ти желая и едно прекрасно бебче лятото!

Tuty, можеш да дадеш на шивачка да ти ушие подложка за количката. На мен така втората ми излезе 10 лв., а за първата на Минене дадох 20 и няколко. Занесох една шарена калъфка и мисля 40 см вата, купена от магазина. Стана много хубава.

Бубе, според мен златната среда е 4-5 г. разлика.

Тонита, като дете баба ми ми защипа пръста на една брутално тежка метална врата. Горката жена плака 2 дни, а аз охках 20 мин и забравих:)

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 17:49 от Мелона

Общи условия

Активация на акаунт