Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! - 29 -

• 25 833
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Има 4ка, Хип от 12мес, 3ката е от 10мес, различните АМ са разл. номерация. На кутията пише.
А ясно, не бях виждала, затова попитах. А Лактаната има ли 4-ка, че на тях 3-ката им също е от 10 мес. (нищо, че Краси си пие още 2-ката)
Поправка- видях- няма. Ама то и 3-ката била от 8 мес.  Crazy(0-4; 4-8; над 8 )

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 18:00 от Бенджолина

# 676
на мен заради многото разкъсвания док. ми каза, че мога да забременея най-рано след 2 години, така че и да искам породени няма как да стане. Лошото е, че тогава ще съм на 34-35, а не знам дали на тази възраст ще се навия за второ.... ама няма да го мисля от сега де
bimbim това нали няма да те откаже? Както и другото - с майчинството?
Момичета, от опит ви казвам, прави са старите хора, дето казват - "с едно дете е като с едно око" - не виждаш света по същия начин...
Никой не ми беше казал, че второто дете те прави по-щастлив от първото!
Не само, че радостта ти се повдига на квадрат (не се умножава по две), ами и придобитите с първото умения ти дават спокойствие да се радваш на щастието! Не се лишавайте от това!

# 677
  • В две тъмни очички
Моето лудо зайче, става все по-лудо и все по-непослушно  Whistling  Цяла сутрин й обяснявам да не се качва на подлакътниците на дивана, свалям я постоянно и накрая....я хванах на крачка от това да се хвърли с главата надолу от там  ooooh! Не знам какво да я правя вече! Не, не, не, не....обясняваш защо е "не" и тя ме поглежда разбиращо след което отива да си свърши белята казвайки си непрестанно "не-не-не-не"! Еми обяснява ми детето, че знае, ама това с правенето на белята е по-силно от нея Mr. Green Не ми пречи нищо друго, освен това , че ще се пребие! Вчера баща й я хвана на косъм и от фотьойла. Качва се там и започва да скача ....

# 678
Моето лудо зайче, става все по-лудо и все по-непослушно  Whistling  Цяла сутрин й обяснявам да не се качва на подлакътниците на дивана, свалям я постоянно и накрая....я хванах на крачка от това да се хвърли с главата надолу от там  ooooh! Не знам какво да я правя вече! Не, не, не, не....обясняваш защо е "не" и тя ме поглежда разбиращо след което отива да си свърши белята казвайки си непрестанно "не-не-не-не"! Еми обяснява ми детето, че знае, ама това с правенето на белята е по-силно от нея Mr. Green Не ми пречи нищо друго, освен това , че ще се пребие! Вчера баща й я хвана на косъм и от фотьойла. Качва се там и започва да скача ....
Бубе, дръж се!  spoko
И по-сериозно ще става - като почне да се катери по катерушките навън, ще има да ти се обръща сърцето... И се зареждай от сега с лепенки за рани и валидолче за мама... Mr. Green

# 679
Здравейте момичета, не съм чела и ред от тази тема, а съм изпуснала и края на предишната, за това само ще ви поздравя и ще се опитам да наваксам с четенето.
Честито на всички празнуващи, както и на всички празнували, които съм изпуснала   bouquet

# 680
  • София
Аз и Ти,като каза лепенки и аз да кажа,че винаги нося лепеки в мен,защото моят син като се удари някъде реве като заклан,но само докато му сложа лепенка,сложа ли лепенка на секундата спира все едно нищо не е било-вярва си той,че лепенката върши чудеса,това самовнушението е голяма работа Mr. Green

# 681
отчет от днес: 9,100 кг. и 71,5 см. странно е, че всички панталони й окъсяха, а вече трети месец я мерят 71,5 см... била и малко по-дебеличка, бухтичката на мама, дето толкова я пазя да е финна госпожица Sad

трябва да въвеждаме и прясно мляко и яйца. малко се обезпокоих, че храня дара като малко бебе, а тя можела да яде всичко - кроасани, кифли, сандвичи, сладка Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
по колко пъти на ден ядат вашите деца?
забравих да питам лекаря, а дара все още си хапва по 4 пъти, дали не е много?

чакайте, каква 4-ка АМ, ние тъкмо минахме на 2-ка Laughing Laughing Laughing

в бързината сутринта съм забравила да честитя и на калпазанка рая на пепита, другото райче на антоанета, милата лорка и готиния кристофър! да са живи и здрави и много много усмихнати и щастливи!

само си представям как бях в болницата, все едно е било вчера! дара се роди още в 8 сутринта и аз горда-горда се запознавах с мацките в стаята, на които им предстоеше. помня и как следобяд влязох в темата да ви се похваля и гледам данните на лора и поглеждам мацката на леглото срещу мен, с която цял ден не ни спряха устите и й казвам "имам си една мечта?" и тя "да! а ти коя си?" Laughing Laughing Laughing
а после се появи и кака рала още с големия корем, която внасяше разнообразие в каспърския ни живот Laughing Laughing Laughing ехх, айде пак! Simple Smile

# 682
Днес са родени едни от любимите ми януарски мишлета.
Не искам да обидя другите, да не се засегне някой сега, но тези ги познавам още от раждането им. А да не говорим, че Лора на Мечтата, знаех че ще е Лора още преди да се роди, след всеки преглед  съм се вълнувала колко е станала, дали е ритнала, дали е била с дупето нагоре или надолу и накъде и е била пъпната връв, колко рев сме изревали и преди и след да се родят Laughing Дето се вика Лора съм я излежала с майка и 9 месеца Grinning А като се роди все едно мойто дете се роди
Така, че мамо Мечта целувам ви и двете с Лора, да ти е жива и здрава, да расте все така щастлива и лъчезарна   bouquet

Също най, най- хубави пожелания за мама Елч и малка сладка Дара, която беше едно толкова малко мишле, което му се виждаше само нослето между завивките в Токуда и правеше едни смешни физиономии насън и се усмихваше и протягаше. Спомням си и Елч колко беше притеснена като я оставиха за задържане заради жълетницата. Честит празник мамо Елч  bouquet

Честит празник и на мама Пепинка, която не познавам лично, но мисля че малка сладка Рая е любимата хулиганка на всички в януарската тема. Да ти е жива, да расте все така лъчезарна, а ти си я гледай все така по американски Laughing   bouquet

Честит празник и на мама Агент с красив Кристофър, и на мама Добро утро с бебе Николай, на мама Антоанета с бебе Рая.
Един прекрасен, изпълнен с хубави емоции ден ви пожелавам

Напълно съм съгласна с Аз и ти по въпроса за второто дете. Аз винаги съм си мечтала за голямо семейство с 2-3 деца и много глъч около мене. По ред причини много се забави осъществяването и, сега шефа отгоре отново ме ебава. Но живи и здрави вече съм узряла дори за идеята за осиновяване, която признавам до скоро ми беше малко чужда. Предполагам, че това е един друг вид майчинство със съпровождащите го емоции, но емоцията да чакаш и да тръпнеш, да носиш своето дете под сърцето си и да го усещаш е неповторима и всяка жена има правото да я изпита. Аз съм благодарна, че я имах поне веднъж
Дълго стана, съжалявам, но за мен също тази седмица е много емоционална с приготовленията и приближаването на рождения ден на Марти

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 12:24 от kak@r@la

# 683
 Направо се разплаках  Hug Како Ралче, много ви обичаме  Hug Hug Hug  Наистина и аз познавам Мартин още преди да го знаем мъж ли ще е  Heart Eyes всеки преглед и всяко подритване му познавам - и всички притеснения на майка му /а пък изследваниятаааа - охоооо всички ги знам  Simple Smile /  Heart Eyes Елч  Hug Незабравимо е просто  Heart Eyes

# 684
рали, насълзиха ми се очите от всичко, което си написала! Embarassed

мерси на всички мами за честитките! Simple Smile
живи и здрави да сте!

# 685
  • София
Честит първи рожден ден на днешните сладурковци! Да растат здрави и засмени

Аз и ти, не няма да ме откаже  Simple Smile

аз като бях в болницата много се надявах да има някоя от вас в стаята, но не случих на съфорумка-съквартирантка

# 686
привет   Nature Sun With Face

влизам само да поздравя всички малки големи бонбони, к/о стват на цяла 1 годинка!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Дара на Елч,Рая на pepinka1,Рая на Antoaneta:),Лора,Кристофър и Николай много здраве, късмет, весели игри, безгрижно детство и светло бъдеще на всички! Поздравления за мамите и татковците ! Весел празник родители!

аз бягам по задчки  Laughing

# 687
  • София
Здравейте!

Честит празник на днешните рожденици!

На всички, които искат второ дете им пожелавам да сбъднат мечтата си. Кога е най-добре да се планира второ дете е много индивидуално за всяко семейство. При мен разликата между двамата от 5 години много ми харесва (ама сигурно и друга да беше пак щях да намирам хубавите страни  Laughing).

Днес се разбрах с една приятелка за разходка в парка в 14.00 часа и разбира се по този повод Ади спи от 2 часа и няма никакво намерение да се събужда, а трябва и да я храня като стане ...

bouquet

# 688
Честит рожден ден на Рая и Рая, Дара, Лора и Кристофър  nbirthday!

Бебеш, как сте днес с Тея?

# 689
Бебеш, как сте днес с Тея?
Чакаме новини, мила!
Сутринта сигурно сте имали визитация, други процедури...
Ама пиши веднага, щом можеш Praynig

Общи условия

Активация на акаунт