Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! - 29 -

• 25 869
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • ул. "Мечтание"
Чопи, Буби, надявам се моя вариант на бисквитена торта да ви допадне!  Peace
Ние ще празнуваме мнооого по домашно, само ние четиримата, баща ми, брат ми и дядо ми... Боже, сред колко мъже живея!

Искрен от сумати време ми влачи една кашлица и сополи. Днес вече ми прикипя и му дадох шуслерови соли по препоръка на ЛЛ. Сякаш има подобрение, ще си проличи утре. Надявам се да не е било моментно само.

Честито на днешните рожденници, както и на всички, които съм пропуснала!  Hug Hug Hug

Нещо напоследък не съм много в час.  Confused

# 496
Здрасти,
Благодаря за отговорите за тортичките  Simple Smile
Сега ще им пращаме много здраве на този етап на Гранде сладкарниците, много ми се искаше хубава торта, ама сега след като споменах цените на мм (даже не съм държала да е скъпа, но поне да е хубава), имам пожелателно ограничение, той пък хич го няма, искал нещо около 30лв, ми няма да намеря никога нещо толкова евтино. Друга тема е това... Метнала съм му мерак да му извия врата, добре, че не ми е пред очите сега, на работа е.
Пък накрая пак ще взема хубава торта, ама ще трябва да подраматизирам малко  Mr. Green
Пепи тенк ю  Hug имало и свестни цени значи, не ги знаех тези, знам само Неделя, Амадеус и Марс  Blush

В момента не мога да гледам направо и главата ми пулсира, Михаела пищи като разпрана от яд, че съм я оставила в кошарата и не иска и не иска да спи  ooooh! Какво да я правя с това спане направо не ми стига акъла  ooooh! Ни цици, ни дявол спасяват положението, постоянно е в движение и е нащрек, да не изпусне нещо  Simple Smile

Няма да се оплаквам повече, съжалявам, но нямам на кой да си го излея в момента, та на вас...  Sad

Елениа а така здрава да му е главичката, че то сега се започва  Hug Радвам се, че не е сериозно   Simple Smile

Лека нощ, момичетааа!
Оооооо не се умори това дете, страшна работа  ooooh!

# 497
  • Варна
Първо ЧРД на днешните рожденници Самуил,Божидар,Ема,Лъчезара,Даниел,Борис и Кристиана!
Да израстнете като щастливи,умни и усмихнати деца Heart Eyes

И аз да кажа,че Бабинден на 21-ви е по "старо" PeaceПо принцип на тази дата си е и по-разпространено.
Бебешондел да ти кажа от моя опит-докато лежах в болница на няколко пъти са ми сменяли абокат поради подобни причини-болка,подуване.Получава се като абокатът се прегъне или размести и течността(лекарството)излиза извън вената и отива направо в тъкънта.
Като бях с Викчето в болница и при него се получи така,едната сестра забеляза,че като му влива АБ започва да плаче,реагираше с плач дори и докато спеше.В случая абокатът се беше разместил,но като цяло те се сменят на определен период.Важно е да има кой да забележи,ако има някаква промяна-подуване,плач на детето,сълзене на мястото.По принцип зависи от сестрите,понеже е по-трудно поставянето на бебета,някои се "въздържат",ако не е много зор работата.
При нас една го беше набола по 2-те крачета и посегна към ръката..накрая извика Док,който успя от първото обождане.
За разтройството,наистина най-вероятно да е реакция към АБ,това си е нормално PeaceКато са ни изписвали АБ,задължително е било с Био гая,пресен случай от последната седмица PeaceНе се вкарвай в допълнителни черни мисли за вътрешноболнична инфекция.
Дано Тея утре да се събуди в пъти по-добре Hug
Голямо гуш и сладки сънища,и на двете Heart Eyes
С тея домашни тортички дето ги размятате тука,ще взема да си спретна една(или рулце) със сладко от ягоди или компот от кайсии+заквасена сметана eatмммммммм
Бяк писала,че Викчето е с пукнато тъпънче и като ходим на контролен,ще питам Док за мнението и за Бейби Вак-каза че трябва да се използва с внимание,като цяло няма против.Не е възможно да е допринесла за перфорацията,но със сигурност болката е била още по-голяма Sad
Лека нощ от мен  sleepuu

# 498
  • Велико Търново
Здравейте и от мен! Пак пиша по късна доба  ooooh!. Пфуууу, на мен деня ми трябва да е не с 24, а с 34 часа! И пак може да не ми достигне....  Tired

Тути, благодаря ти за линка! Ще го прегледам! Аз търся идея за детска торта, но без да е оформена с моделираща маса, че много ми е противна на вкус.  Sick Досега колкото пъти съм правила с нея, всички (домашните) си изяждат пълнежа, а изтърбушената "красота" остава в чинията. 
Иначе, имам моделираща маса, и то доста хубава за работа. Нагрухала съм се с количество, че и трите чавета имат рожденни дни в рамките на месец и половина.  ooooh!

Мария, Браво на бъдещия лекар!!! А дано се засекат с Влади някъде по медицинските университети  Mr. Green

Така е, отглеждаме бъдещи лекари, финансисти, музиканти, мореплаватели, откриватели! Само да са живи и здрави, че света ги чака, да го превземат!  Heart Eyes

Бебеш,  Hug! Търпение, и ще видиш, на финала ще гушкаш здрава Тея ! Hug

# 499
  • Пловдив
Добро утро!
Тути, в тоя сайт има много добри идеи, и не много трудни. От доста време съм хвърлила око на това - http://www.mycookingbookblog.com/?p=7864 и http://www.mycookingbookblog.com/?p=385. Ще се опитам да направя нещо подобно.

Днес нямаме рожденици...

# 500
  • Пазарджик
Добро утро!
Да се разпиша,че дребната като стане едва ли ще имам възможност.Е вече стана.Нямаме рожденици днес.
Аз тази нощ хич не можах да спя,легнах си ядосана на брат ми.Седях до 24ч.пред компа за да изпратя снимки от РД и прощъпалника на Нели по Skype и остана съвсем малко(показваше 8мин в зипнат файл)и брат ми си изключи компа и прекъсна свалянето #2gunfireТолкова много ми се спеше едвам гледах и като си легнах и тъкмо се унасях се сетих,че можех да му се обадя по телефона за да си дръпне снимките.
Бубе ,Bookmarks ми е пълен с такива идейки,но ще ми трябва време да ги намеря.Преди няколко години се бях запалила да правя сладкиши и торти с украси,но не ми се получаваше особено,та след няколко не сполучливи опити се отказах,то това или си го можеш или не Sad
В Vbox и You Tube има доста клипчета -"Как да си направим торта с форма на ...../или в къщи"
ето едно пате-http://www.youtube.com/watch?v=XvLbDrC2I0g&feature=results_m … L390AB5F109205F39

# 501
Добро утро, момичета!

Така е, отглеждаме бъдещи лекари, финансисти, музиканти, мореплаватели, откриватели! Само да са живи и здрави, че света ги чака, да го превземат!  Heart Eyes

Peace  Много добре казано, да са ни живи и здрави!

МарияП,честито ти докторче! Нека има доктори, ей, че да има кой да ни лекува, без тях сме за никъде!  Peace
gali&presi, какво се прави, когато е спукано тъпанчето при детенце? Как се случи? Дали боли много? Дано се оправите бързо!  Hug
Жоржи, ха честито ви зъбче най-после! Да излизат лесничко, наистина! Ние се сдобихме с още 2 зъба (вече има 4 отгоре и 2 отдолу), ама видя зор с тях, дано следващите не са баш така...
Тути, не се ядосвай, брат ти едва ли е разбрал какво е направил.  Wink

# 502
Дайте да сложим едно кафенце за събуждане, че времето е много мрачно и заспало  Wink :

# 503
 Добро утро!

Макар и с малко закъснение

Честит рожден ден на Сами, Ема, Божидар, Дани, Лъчезара, Борис и Кристиана! Бъдете живи и здрави мили дечица!

Гали, по добре, че тъпанчето само се е перфорирало, и ние поради грешка в лечението от лл стигнахме до болница с Мартин, гноен отит на двете уши, но понеже вече беше доста зле,  а гнойта не изтичаше сама, се наложи те да му перфорират тъпанчетата, че даже на едното ухо два пъти, а пък как плака милия...

Тонита, всичките в началото на годината  Simple Smile, дано все така да им да върви на децата, да са първи във всичко!

Бебеш, стискай зъби още малко, най-вероятно ще направят изследвания след като минат три, четири дни от приема на аб. А защо ви дават тера флу, доколкото знам се дава или аб или тера флу? дано по-бързо да минава, и аз съм сигурна, че всичко ще е наред и скоро ще гушкаш една здравичка Тея. много сили и много прегръдки и на двете  Hug

careener, мила, имах нужда да прочета и да повярвам в половин пълната чаша  Hug

Хубав ден, момичета!

# 504
Добро утро и от мен Hug
Айде мацки да пийнем по едно виртуално кафенце Wink

Какво ли ми трябваше и на мен да се хваля,че спим по цяла нощ Outta Joint Уф,вече няколко вечери подред е някакъв ад - неспане до 01 - 02 ч. Tired,мятане в кревата,реване....зъби ли ще излизат... Whistling А като си помисля още колко зъбаци има да растът Mr. Green  Thinking Tired Crazy

Мария - Честито ви докторче Hug

Ети Каката ви дойде ли си? Направо умирам от ужас от такива зимни изпълнения... не,че много са ми се случвали,ама не мога да си представя да съм някъде сред преспи от сняг и да не мога да се прибера... това би било истински ужас за мен Rolling Eyes /голяма бъзла съм Embarassed/

Жоржи Айде честито ви зъбче Heart Eyes Останалите безпроблемно да извадите Peace Hug

Мацки,направо ви се чудя на готварския ентусиазъм. Браво на Вас! Аз си принавам,че за важен повод /какъвто несъмнено е Р.Д./ не бих си и помислила да правя торта. Просто щото съм кулинарен инвалид Mr. Green А толкова обичам да си хапвам сладичко Heart Eyes

Бебеш Hug

Айде,стига толкова засега Hug

Опс, сега видях че вече си имаме кафенце,ама ме мързи да трия,няма да го махам Wink

# 505
Говорете ми за зъби  ooooh! избиват ни горни предкътници почти са излезли, долните предкътници са се показали с по един връх, и горните кучешки са се показали.
Гале, калифорния, много благодаря за полезната информация.

# 506
Добро утро!

Честит рожден ден (със закъснение  Embarassed ) на вчерашните ни рожденници Сами, Ема, Божидар, Дани, Лъчезара, Борис и Кристиана  newsm67 С пожелание за безгрижно детство

Бубе, ето ти линк ако искаш да направиш тортата с форма на единица:
http://themepartiesnmore.com/cake_number_cakes.htm

Аз мисля да поръчаме торта, но все пак и аз ще се пробвам с тази, специално за рожденничката:
http://vkuhniata.wordpress.com/2010/01/09/sugar-free-cake-for-kids/

Питайте ме мен за раждане на Бабинден  Mr. Green Аз реално започнах да раждам през нощта след Бабинден, само дето цялото отделение беше на банкет  Laughing

БебешHug

# 507
мале, колко много зъби имате!
дара си седи с 2 и това си е!
горните си седят във венеца от 2 месеца и имам чувството, че по-скоро ще пробият напред, но не и надолу Simple Smile

иначе вчера дара направи първите си самостоятелни 2-3 стъпки. тя се заливаше от смях, а баба й щеше да умря от кеф, защото вчера й беше рождения ден Simple Smile та, остават в историята де. сега ще чакаме още няколко месеца, докато се престраши пак малката страхливка Laughing Laughing Laughing

а историята с нашите сополи си върви. моите като че ли са малко по-добре, но дара все така не може да диша. спането иди-дойди, защото нали си поспаливка и нищо не е по-силно от съня за нея, ама яденето е ад - нали и по принцип си е злояда, а сега - хептен!

# 508
  • Варна
Добро утро момичета
буби,рал мерси за кафенцата,имам нужда,но няма да пия,като се върне ММ от магазина лягам да понаням малко  sleepuu,че драбният не спа тази нощ добре.
буби да,боля го доста.По мнение на УНГ се е получило от обилния секрет от нослето,който пък се е стекъл по евстахиевата тръба,която при децата е по-къса.В следствие на това се получават по-лесно възпаления и т.н. гадости.Лечението ни е АБ,Док изрично подчерта,че при спукано тъпънче не се слагат никакви капки.Нормалното развитие при правилно лечение е дупчицата да се затвори за около 20 дена.
адис и вие сте се напатили  action032Четох че в подобни случаи се прави дренаж и се поставя някаква макаричка,да не се затваря мястото,а гнойта спокойно да изтича.При вас такова ли е Tired
Бебеш мнооого гадно,четох някъде,че кътниците болят най-много,защото пробиват на по-голяма площ  action032Само си помисли обаче,като свърши всичко,как ще ти олекне!Светът ще ти се стори светъл и прекрасен,а ти ще се наспиш за всичките безсънни нощо до сега Heart Eyes
Елч и ние сме с 2 зъба.Преди две седмици си мислех,че всеки момент,ще му излязат горните.Всяка нощ казвах победоносно на ММ-Утре вече,ще си имаме зъбче!Още си чакаме де Whistling

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 11:12 от gali&presi

# 509
ах, днес нямаме рожденници, колко странно

Мацки, рождения ден вчера мина супер, бяхме в едно клубче и се кефя, че не се занимавах с нищо. Абе екстра стана, дори аз си купих къса рокличка и изглеждах доста прилично в нея, чакайте снимки във фейса  Joy Joy Joy

Ема на прощъпулника също хвана слушалките  Sunglasses

Бебеш  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт