Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! - 29 -

• 25 887
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Честито на вчерашните рожденици! Да са здрави и много късмет в живота! Hug
Бебеш Praynig, какво трябва да преживееш:( Кураж! Скоро всичко ще се нареди!
В събота имахме случайна среща с мама зайка - зайците от темата се сбраха на едно място Laughing
Искам да отбележа, че Калин е страхотен чаровник. Веднага се сдушиха с Анчи Манчи и започнаха да си се смеят и пипат за ръчичките-сладкишчета сладки Heart Eyes

# 511
И само нашия подарък за Нелката не пристигна #2gunfireутре сутрин не знам на кой ще развалям настроението -на куриерската фирма или на сайта от който го поръчах.
Ако става дума за Еконта - забавиха им се пратките от събота, пристигнаха чак днес, заради затварянето на магистрала Хемус. Peace

Бубе, аз за зайчето мога да ти обясня. Правиш си 2 торти с по 3 блата. Едната остава за глава а другата я режеш така че да останат 2 уши и една папионка.Хич не мога да обяснявам.  Laughing Ето една рецепта намерих: http://www.moetodete.bg/recipe_107.html
А трябва да получиш нещо подобно от изрязването: http://images24.snimka.bg/005454311.jpg
Двете уши да отрязани от долната и горната страна на папионката. Дано ме разбра  Laughing

А, днес няма рожденици  Laughing

# 512
Здравейте момичета!!!
Вчера нямах време да вляза.
От сърце ви благодарим с Божидарко за прекрасните пожелания.Много мило ми стана. Hug

Пате разчуства ме Hug
Бебеш Hug

# 513
Привет и от нас!  Hug
Ейц, Ну Заяц изпревари ме!  Mr. Green Даааа много ме изкефи срещата!  Heart Eyes Grinning Обожавам такива изненадиии  Heart Eyes Hug
При нас е лудница, едва ли ще пиша редовно...правим различни изследвания, уролог, ако, зъболекар  Crazy После пак на ясла, и едва тогава ще мога да си прочета най-накрая листовките  ooooh!

# 514
Имам вече ясна информация. След като ни излекуват тук ще ни качат в кардиологията и ще ни държат под наблюдение 7-8 дни и след това ще ни оперират.

# 515
Имам вече ясна информация. След като ни излекуват тук ще ни качат в кардиологията и ще ни държат под наблюдение 7-8 дни и след това ще ни оперират.
newsm10

# 516

Бебешnewsm10 Хубаво е да е информиран човек  Grinning Сега поне знаеш какво и кога ще се случва.

Отчет от днешната консултация: 7,800 (+0,450), 75см. (+1)

# 517
  • София
Бебеш,а обесниха ли ти колко ще трае операцията и други подробности и след нея колко ще ви държат?По-добре ли е вече Тея?

# 518
някой беше питал, но не помня отговорите - как взимате урина на хлапетата? нали трябва да се правят изследвания на едната годинка?

# 519
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile

Кате, и вие ми липсвахте. Странно е без бг-мамма.

Рал, върна се. И няколко часа по-късно се чудех защо ли ми е липсвала Mr. Green

Жужка, честит зъб Simple Smile Хайде сега на кюфтетата Simple Smile

И на Ивка най-накрая изби трети зъб. Странното е, че е долу.

Пепита, къде ги намирате тези фини деца по 7-8 кг? И аз искам..

Елч, аз се боря с колектора-торбичка. Успявам да събера по 2-3 мл. В Токуда казаха, че може и да стигнат. Ива продължава да се бори срещу гърнето и аз не я мъча. А колко щеше да е лесноооо. А за сополите искрено ти съчуствам и те разбирам, защото Ива продължава да диша като Дарт Вейдър.

# 520
ети, знам за какво говориш. аз като изгубя дара от поглед и се ориентирам по пъшкането Simple Smile)))
а от гърне дали става?
дара си пишка всяка сутрин в гърнето. е, почти винаги и ака, ама да кажем, че ще я дебна. но пък така няма да е стерилна урината....

# 521
Нашата ДЖП-ка е против специалните контейнерчета за урина, които се залепят около слабините.
За това, поне на 6-тия месец, след събуждане я измих, разхолих и зачаках да се изпишка... Laughing
Държах стерилно съдче от аптеката... Получи се, не повече от 5-6 мин. съм чакала.
А толкова се притеснявах, като е момиченце... С батко й ми беше лесно - измивам и пъкам пишлето в чашката... Да пишка, когато ще. Само задържането в една позиция бе трудно, но и затова си имам хватка - слагах чашката (стерилната) в гърнето, а пишката - в чашката. И така...

Честито на днешните рожденници, както и на всички, които съм пропуснала!  Hug Hug Hug

Нещо напоследък не съм много в час.  Confused
Има нещо такова май... - точно днес нямаме нито един рожденик Mr. Green
Това ми напомня, че бях обещала снимка от торта... Мога ли да я кача, ако не е качена другаде в нет-а?

Жоржи, честито ви второ зъбче! Две е повече от едно! Laughing
Бебеш, стискам палци и ви прегръщам силно!

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 15:35 от Az i ti

# 522
И аз искам да се изпишка направо в чашката, но няма да седи мирен.  А на гърне досега не е сядал, а и нямаме, де.
 newsm78

# 523
  • София
Елч, Яна я слагах на гърнето и дебнех с чашката. Ама с дребното, което май има трън в задника е много трудно.

# 524
  • ул. "Мечтание"
Честито на днешните рожденници, както и на всички, които съм пропуснала!  Hug Hug Hug

Нещо напоследък не съм много в час.  Confused
Има нещо такова май... - точно днес нямаме нито един рожденик Mr. Green

Joy Joy Joy
Аз всъщност си мислех, че сме още вчера, когато го писах...  Joy Joy Joy

Бебеш, радвам се, че имате някаква яснота вече.

Общи условия

Активация на акаунт