Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! - 29 -

• 25 882
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
madlen, и дара си върти така главата. най-любимо й е в столчето за кола да се джаска в ограничителите. направо ме хвърля в ужас!

между другото завидях за физиологичния разтвор. аз като капна на дара една капка надава вой до небесата, едва успявам да капна в другата ноздричка после.

адис, е сега вече съм сигурна, че ще се появи скоро третото. вс епак рожденият ден е в сряда  Laughing

аз днес цял ден гледам торти. фонданските са ми много красиви, ама пусто много безвкусни. а да е най-нормална торта хич не ми се ще. чудя се дали да не пробвам поне едно мече да нарисувам с щприц. най-много да я окепазя и да не ви я покажа Mr. Green, но пък съм сигурна, че ще стане много вкусна.

# 541
Бебеш,а обесниха ли ти колко ще трае операцията и други подробности и след нея колко ще ви държат?По-добре ли е вече Тея?
За операцията около 3-4 часа, после ще е в реанимация от 3 до 10 дни , всичко зависи от детето, после в интензивно, после в клиниката /там вече ще съм с нея/. В реанимация първия ден ще е с отворен гръден кош, и на командно дишане, втория ще и спрат вентилатора да видят дали ще диша сама и ако диша и се оправя бързо може и на 3тия да я прехвърлят в интензивно където може да ме пуснат да я видя.

Елч, ако е с фондан  не е задължително да е безвкусна  Wink Нашата отдолу беше с блатове на определен вид торта, която ни е любима. Тъй че всичко зависи къде ще си я поръчаш.

Ралка, какво е станало с малкия? Нещо съм пропуснала. Sad Не успявам да прочета всичко.
За лекарите, смяната се смени и всичко се оправи, просто явно в неделя им е изнервено Wink

az i ti ,  можеш да си направиш албум в фейса който да е скрит, да го виждаш само ти, от там  можеш да качиш снимките тук и да ги видим.

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 18:18 от Бебешондел

# 542
бебеш, проблемът е, че аз по принцип купешки торти не обичам много-много, да не кажа хич.
по едно време ми бяха харесали на "маркрит", ама нещо напоследък и тях ги направиха с тежките сметанови кремове...
а да сложа на моята торта фондан определено й разваля вкуса.
от догодина е ясно, че няма да имам думата и ще се поръчват детски тортета, ама поне тази година да хапнем вкусна торта Simple Smile

# 543
  • София
Мадлен, Дани също си върти главата, та не се шашкай

Какви изследвания се правят около годинката, гледам, че масово се говори за изследвания? Даже бях забравила, че има още ваксини ooooh! Оф, пак страх, пак кошмари

Какарала, на годинка се изследва кръв и урина

и на мен фонданските торти са ми безвкусни, за да е по-стегната и да не развали формата не ги сиропират много и стават сухи

# 544
Нашата торта беше еклерова вътре- доста добре се беше получила. Simple Smile

# 545
  • София
Привет от нас!

Нямам много настроение за писане, та затова и не пиша. Поздрави и стиснати палци на Тея и Бебеш!

По отношение на тортите - в средата на декември хапнах една страхотна торта, декорирана с фондан. Нито беше суха, нито фонданът гаден. Домашно правена беше  и мнооого вкусна. Аз също мислех да правя, но в заведенията искат торти само от сладкарници (със сертификат), а рд няма как да правя вкъщи, нямам място за толкова хора. Иначе съм мераклия и мисля да правя по-натам. Обичам да правя сладки неща, макар и да не ги ям кой знае колко.

# 546
  • Варна
Бебешондел, стискам палци да си тръгнете бързо от там излекувани... Ако мога да ти помогна с нещо не се колебай да пишеш, ежедневно отварям темата само, за да следя как сте, на Favorites bar-а ми е линка към Последните ти публикации  Praynig

# 547
  • София
Бебеш,а обесниха ли ти колко ще трае операцията и други подробности и след нея колко ще ви държат?По-добре ли е вече Тея?
За операцията около 3-4 часа, после ще е в реанимация от 3 до 10 дни , всичко зависи от детето, после в интензивно, после в клиниката /там вече ще съм с нея/. В реанимация първия ден ще е с отворен гръден кош, и на командно дишане, втория ще и спрат вентилатора да видят дали ще диша сама и ако диша и се оправя бързо може и на 3тия да я прехвърлят в интензивно където може да ме пуснат да я видя.
Силно ти пожелавам възможно най-скоро след операцията да бъдеш до нея Praynig

Аз също винаги поръчвам еклерова торта с фондан и за мен този вариант е вкусен и то мнооого Simple Smile

# 548
  • Пазарджик
Нашата торта беше много вкусна,на мене ми хареса и фондана ,и пълнежа.Аз по принцип купешки /от тези масовите/не обичам,харесват ми-Гараш/ама да е направена как  трябва/,Божествена,Захер,Мока и още две,три където не им знам името.Най си обичам обаче домашните торти с яйчен крем.Правя си една с котешки езичета,яйчен крем,отдолу има карамелизирана захар ,а накрая покривам с разбит белтък и запичам за минутка-две във фурната,до сега никой е ми е върнал Mr. Green
Пате,явно проблема е бил всеобщ за куриерите.Иначе ни пристигна магаренцето с цвят на зебра. Mr. Green
Голяма радост е с него но от както го е видяла все бау-бау му вика Joy

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 20:45 от tuty1

# 549
Голяма сладуранка Нели  Hug

Пепита, Алекс е с очила. И на него му се кривеше оченцето и точно това ни бяха казали - след годинката на реглед. Отидохме и ни казаха, че сме с асигматизъм, но преди третата година нищо не може да се направи. И след третата сложихме очила. Утре сме на преглед и силно се надявам да го е израснал този проблем и да ги махаме вече. А какво чупене е. Преди НГ счупи третият чифт Crazy

Ети, пробра ли се Яна?

# 550
ПатеHug Стискам палци да махате очилата. Каката е с очила от пролетта, но учудващо за мен, още е с първият чифт.

Тути, личи си колко е щастлива Нелито.

Анабела, проблем ли имаш, че не ти се пише. Ако искаш сподели, може да ти олекне.  Hug

# 551
  • София
Здравейте и от нас  Hug

Напоследък хич нямам време да пиша и почти не съм ви чела  Rolling Eyes Този ремонт направо вече  ooooh!

Бебешондел писах на лични и във фейсбук не знам дали си получила съобщенията. Стискам ви палци  Hug Всеки ден си мисля за вас  Praynig

Аз съм фен на всякакви торти Simple Smile ММ има нещо мераци да прави тортата на Ники, но ще видим  Mr. Green На РД миналата година декември ядох торта с фондан на сладкарница Пчела и беше много вкусна  Peace Мисля да пробвам тортите и на Бейби Флай.

# 552
  • София
Пепита  Hug Единият ни котак е зле, не искам да влизам в подробности, но трябва да го приспим Sad

За физиологичния разтвор щях да пиша - пръскам в нослето през ден-два.

# 553
  • София
Привет!

Бебешондел, толкова съжалявам, че трябва да минеш през всичко това  Sad  Hug И аз се присъединявам към останалите момичета - ако имаш нужда от нещо само кажи.

Честито на всички бебета, празнували рожден или имен ден през уикенда!   bouquet

Ади също има периоди, в които си върти главата. Като я забележа, гледам да й отвлека вниманието.

При нас няма нищо кой знае колко интересно. В неделя бяхме на Витоша, децата се пързаляха с шейната. На Ади много й хареса.

АнабелаHug

bouquet

# 554
Madlen няма нищо тревожно във въртенето на глава,детето опознава света,а в случая  двигателните способности на тялото си. Wink
Вики крвеше оченце към 3-4 месец. но се оправи от самосебе си.Според ЛЛ не са усъвършенствани лицевите мускули още и затова едното се задействало по бавно.Каза ,че до 3 годишна възраст се усъвършенстват системите на детето.
Симфлорикса е наред, преди годината се бие...След това следващата е на година и 1 месец ...хепатитна май беше... newsm78
Бебешондел,страшно звучи!Но да идва и да минава по-бързо,че да се избавите и всичко да остане зад гърба ви. Praynig......Ох ,наистина настръхнах. Crazy
Анабела, Hugпонякога това е по-добрият вариант!

Общи условия

Активация на акаунт