ВЪЛШЕБНОТО СПИСЪЧЕ НА УСПЕХА! - 4

• 27 901
  • 485
  •   1
Отговори
# 405
Честито на успелите!  bouquet
Момичета,аз не чакам на 01.02.,но не издържах и си направих тест на 25.01. Мислех,че ,ако съм бременна ще ми покаже поне бледа черта,но беше отрицателен Sad.Теста беше клиър тест.Сега на 1-ви да си взимам ли пак тест?Трябва да си изчакам ,ако ми закъснее да го направя нали?

Зависи от нивото на хормоните аз съм от тези на които първият положителен тест беше след 6 дена закъснение. Трябваше на 06.02да ми дойде аз от доста рано почнах да си правя тестове на 31.01 беше отрицателен на 03.02 си пуснах кръвен и също не показа наличие на бременност, на 10.02 пак беше отрицателен и чак на 12-ти в ранните зори си направих тест и беше със супер бледа втора черта. Както казвах, че ти трябва малко фантазия за да я видиш. Аз ти препоръчвам да си направиш тест след дата на която не чакаш. Но докато не ти дойде цикъла има шанс. Макар,че знам колко е трудно да се чака.

# 406
Моят първи тест беше доста преди закъснението. Не показа втора черта, но на мястото на втората чертичка, цялото поленце беше много бледо розово. Правих престо.

# 407
Здравейте  Hug
Моля и мен да ме включите и мен във вълшебното списъче!!!  Praynig Praynig Praynig
За сега без датичка  Blush

# 408
  • София
И аз искам да се включа. Не чакам лелката около 3.02.

# 409
palica,благодаря за отговора!И аз с първото ми дете като си правих тест беше на 6-тия ден от закуснението,но беше ярко червена тогава.Ако не ми доиде на 1-ви ще си направя пак тест.По принцип ми е точен цикъла на 28 дни!Ама да видиме Simple Smile

# 410
fi,  честита магистралка! След 8 месеца да гушкаш един/два ревящи бебешока  Hug
kati4ka, изчакай си до датата. Аз видях 2-те чертички на 34-я ден от Ц, моя много варира и не знам имах ли закъснение и колко е то. Вечерта с вагинален УЗ се видя много мъничка точица  Grinning  Чакам да се похвалиш и ти след няколко дни  Wink

# 411
Здравейте, искам и аз да се включа към списъка на нечакащите без дата Simple Smile
Омръзна ми да чакам (осем месеца вече  Sad), искам малко вълшебства и се записвам тук да си "открадна" малко  Hug

# 412
Момичета,днес лелката ми дойде на гости  Sick Много ме е яд!А толкова се бях "наточила "за един тест утре!Толкова се надявах да сьм бременна.Но отпадам от списъка засега Sad  Успех на всички Hug

# 413
Fi, честито, пожелавам ти прекрасна бременност и живо и здраво бебче!

# 414
  • Burgas
Благодаря white duck, дано съвсем скоро и при теб се случи Чудото.
Пожелавам го и на всички момичета, дано не чакат дълго своите две чертички.  Hug

# 415
 Смърфиела, Фи - успешни бременности ви пожелавам, да гушкате здрави бебенца на финала  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
 На новите момичета пожелавам скоро да се сбъднат желанията им за бебенце  Praynig Hug.
 Катичка - не се отчайвай  Hug. Дано в най- скоро време се зарадваш на положително тестче   Heart Eyes.

# 416
Мерси Пони, и на теб малко ти остава  Hug

# 417
ponyo,благодаря ти,искрено!Наистина дано скоро всички се похвалим с  EFP

# 418
Здравейте, момичета! Моля засега да ме отпишете от първата страничка - там фигурирам като Yorka89 . Скоро след като ме записахте в това вълшебно списъче наистина успях да забременея, но явно покрай вълненията направо съм забравила да ви пиша, за да го отразите. Но скоро тази бременност завърши неуспешно и сега ще трябва да изчакаме преди да започнем да бебеправим отново. Та затова, моля отпишете ме сега, когато започнем - ще се запиша пак, вярвам, че ще ми донесе същия успех като първия път  Hug
На всички успели пожелавам лека бременност, а на всички нечакащи желая кураж и вяра, хубавите неща се случват когато най-малко ги очакваме  Hug

# 419
Здравейте, ако може да ме махнете от списъка без дата, понеже аз вече съм бременна! Пожелавам успех на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт