Франция извън Париж

• 81 091
  • 544
  •   1
Отговори
# 540
Аз съм ходила на почти всички места /изключенията са Сен Сюлиак и Комбур/, но като отделни пътувания. Всичките много ми харесват. Вторият ден ми се струва най-натоварен и труден за изпълнение. Ако трябва да избирам, бих се лишила от Омаха бийч, не че и там не е хубаво /като напълно изключвам Le Havre, иначе ми е съвсем нереалистичен деня/. В Канкаль се ядат задължително стриди на пазара за стриди. Simple Smile Дано да имате хубаво време.

Благодаря. Попромених програмата с цел да я направя по-лека.

Ден 1: Кацане в Бове и нощувка там
Ден 2: Разходка из Градините на Моне и следобед/вечер в Руан, нощувка в Онфльор
Ден 3: Етрета сутринта до обяд, ако имаме сили да видим Онфльор и нощувка в Байо
Ден 4: Omaha Beach до обяд и привечер в Мон Сен-Мишел, нощувка в Мон Сен-Мишел
Ден 5: Мон Сен-Мишел - ако не сме успеели да го видим предната вечер - Канкал на хапнем на обяд от тези стриди Simple Smile - нощувка в Сен Мало
Ден 6: разходка до  Сен Сюлиак и отново разходка в  Сен Мало и 2-ра вечер там.
Ден 7: Динан и ако имаме време Комбур, вечерта излитаме от Рен

Надявам се да не е толкова изморително, ще сме през месец август. Би трябвало време да е приятно

# 541
  • София
Много ми хареса вашата програма, може ли да споделите как планирате предвижването между отделните населени места. Ако  ползвате кола под наем, моля да споделите фирмата, от която сте я наели и приблизителен бюджет за вашата програма. Виждам, че кацате в Бове , а излитате от Рен. Ако сте с кола под наем как сте планирали оставянето в друг град, дават ли ви такава опция?

Ден 3: Етрета сутринта до обяд, ако имаме сили да видим Онфльор и нощувка в Байо
Ден 5: Мон Сен-Мишел - ако не сме успеели да го видим предната вечер - Канкал на хапнем на обяд от тези стриди Simple Smile - нощувка в Сен Мало

# 542
Много ми хареса вашата програма, може ли да споделите как планирате предвижването между отделните населени места. Ако  ползвате кола под наем, моля да споделите фирмата, от която сте я наели и приблизителен бюджет за вашата програма. Виждам, че кацате в Бове , а излитате от Рен. Ако сте с кола под наем как сте планирали оставянето в друг град, дават ли ви такава опция?

Да, наели сме кола под наем. Предвидили сме опцията да я вземем от едно място и да я оставим на друго просто защото оттам летим за Лондон. Мъжът ми се занимава с наемането на колата. Ще питам колко струва колата. Нощувки още не сме взели, ще се през месец август - много ни притиска вече времето, гледам, че повечето места за заети, а цените не са никак евтини. Като взема - ще мога и това да кажа. Наша грешка е, че не наехме по-рано, със сигурност щеше да облекчи бюджетът.

# 543
  • София
Опцията за оставяне на друго място на кола под наем обикновено е свързана с допълнителна такса, която се добавя към наема.

# 544
  • София
Може ли да споделите името на фирмата от която сте наели кола под наем?

Общи условия

Активация на акаунт