Philips - Lumea - фотоепилация

• 686 697
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Казанлък
Здравейте, относно батерията - имам BRI950. Може да работи както на батерия, така и включен към зарядното. Използвам го главно включен в зарядното, защото така генерира по-бързо импулси. Само на труднодостъпни места махам кабела.

# 1 636
  • София
И аз съм с 950, и не намирам разлика когато е с кабел и без. Започвам без, като светне, слагам кабела и продължавам. Достатъчно дълъг е, не ми пречи. Честно казано не съм го избирала по това, дори не ми е хрумвало преди да го купя.

# 1 637
  • Sofia, Bulgaria
Изчетойюх всичко от края на миналата година до днес и се записвам и аз при вас докато мисля какъв точно да взема. Двоумя се между 1997 и 950. Светла съм с тъмни косми и преди време ходих на фотоепилация и резултата беше много добър, но не я поддържах след това и сега съм в изходни положение.
Смятам да го ползвам за крака, подмишници и бикини зона.

# 1 638
Момичета, днес ми дойде 1997 модел - изчетох всичко в книжката и скоро ще почвам с мишници и интим, но да питам - пише, че на мъже не трябва да се ползва никога на лице, врат, интим - с какъв оглед, след като ние можем?

Още нещо - на малката приставка четох, че трябва да има стъкълце отпред, но на мойте и двете приставки има стъкълце само навътре, отпред има дупка.
Също, на голямото вътрешно стъкълце има една точка, кято не се почиства с кърпичката - това притеснително ли е?

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 14:27 от tiriti

# 1 639
  • Пловдив
Момичета, днес ми дойде 1997 модел - изчетох всичко в книжката и скоро ще почвам с мишници и интим, но да питам - пише, че на мъже не трябва да се ползва никога на лице, врат, интим - с какъв оглед, след като ние можем?

Още нещо - на малката приставка четох, че трябва да има стъкълце отпред, но на мойте и двете приставки има стъкълце само навътре, отпред има дупка.
Също, на голямото вътрешно стъкълце има една точка, кято не се почиства с кърпичката - това притеснително ли е?
Така са приставките, без стъкълца. Стъклото е вътрешното само. И аз имам 2 точици. Не се махат. Не пречат. Не натискай да не го спукаш! Относно мъжете- за интим е ясно...може би има риск да си увредят нещо, все пак техните гениталии са различни. Между другото и на нас не е препоръчителен пълен дълбок интим ама аз не ги слушам 😂😂 иначе за лице и шия не знам, но ние махаме само мустачки, при мъжете площта на обработване е доста по-голяма. Аз на моят само пробно му светнах 1 път подмишницата и се изстреля с 200 км. Много боляло, аз съм била луда...как съм си причинявала такава болка и т.н. 😂😂😂

# 1 640
Много благодаря за бързия отговор - в самата ми книжка пише, че малката трябва да има и затова много се зачудих. Даже писах на Зора, откъдето го купих и според тях също трябва да има и ме посъветваха да се свържа със сервиз, което ми е много сложно, че съм с 2 бебета и сега се чудя да се захващам ли с това?

Значи си работят приставките и с точиците и без стъкла - ако всички по-скорошни модели са така, да не се занимавам май?

# 1 641
За точките - не е проблем, но е хубаво да се забърсва след ползване.

За приставките не знам... newsm78 Моите за бикини зона и за лице са с допълнителни стъкла.

# 1 642
  • Пловдив
Много благодаря за бързия отговор - в самата ми книжка пише, че малката трябва да има и затова много се зачудих. Даже писах на Зора, откъдето го купих и според тях също трябва да има и ме посъветваха да се свържа със сервиз, което ми е много сложно, че съм с 2 бебета и сега се чудя да се захващам ли с това?

Значи си работят приставките и с точиците и без стъкла - ако всички по-скорошни модели са така, да не се занимавам май?
Довечера ще ги снимам моите и ще ти ги пусна да видиш как са. Да ти кажа не съм забелязала, но май наистина нямат. Само вътешното е.

# 1 643
Благодаря ви много, мисля, че може би да кажем по-стари бройки са били със, пък новите не са, нещо такова. Може би ще отида до някой магазин и ще искам да видя друг епилатор, същия модел, ако масово са без няма да се занимавам със сервизи, явно си работи и така.

За петънцето се притесних, понеже мнооого назад в темата четох, че се получавали такива точки, ако се ползва върху недобре избръснати косми и дефакто е дефект и се зачудих да не са ми пратили някаква мостра, която е била в магазина тествана. Но ако и вашите имат, може би се среща често, щом не е проблем, се успокоих.

# 1 644
За мъжете не пишеше ли изрично върху тестисите да не се използва или пише общо интим? Нямам под ръка упътването да проверя сега, но нещо такова ми се върти в главата. Върху тях май си е на общо основание да се избягва загряване, може и заради това да е.
За мъжка брада имам бегъл спомен че някъде гледах коментари че понеже "оплешивява" на петна с течение на процедурите, не е желателно. Другаде гледах коментар че не е само това, ами и те нали постоянно се бръснат и е и открита част, по-лесно се стигало до кожни проблеми... звучат логично и двете неща, а дали са само те, кой да каже. Мярках някъде и коментар че върху мъже не били го изпробвали Филипс, понеже бил дамски уред и че ги пишели тия неща да се застраховат за тях си.

# 1 645
В упътването пише никакъв интим за мъжете.

# 1 646
Благодаря ви много, мисля, че може би да кажем по-стари бройки са били със, пък новите не са, нещо такова. Може би ще отида до някой магазин и ще искам да видя друг епилатор, същия модел, ако масово са без няма да се занимавам със сервизи, явно си работи и така.

За петънцето се притесних, понеже мнооого назад в темата четох, че се получавали такива точки, ако се ползва върху недобре избръснати косми и дефакто е дефект и се зачудих да не са ми пратили някаква мостра, която е била в магазина тествана. Но ако и вашите имат, може би се среща често, щом не е проблем, се успокоих.
Ето моя, на почти 2г е:

(аз пък чак сега забелязах, че под ципа на торбичката за съхранение има две джобчета да се събраняват приставките!!!😬)

# 1 647
  • Пловдив
На последната снимка нямаш стъкълце, нали? Я снимай и торбичката, моля Simple Smile

# 1 648
На последната снимка нямаш стъкълце, нали? Я снимай и торбичката, моля Simple Smile
Няма стъкълце на едната приставка.

# 1 649
  • Пловдив
Няма стъкълце на едната приставка.

Да и моята е същата. Мерси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт