Philips - Lumea - фотоепилация

• 686 380
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 1 980
Очаквам си моя Luma Bri954 след около седица. От черния петък останах крайно разочарована, за това се поразрових из английските сайтове. Поръчах го от сайта на Филипс на промоция за 500лв (намален от 550 паунда).
Не знам научно как е, нито какво казва теорията или нечия практика, но моят близо 20- годишен опит в обезкосмяването сочи, че където съм обръснала, там космите вече са твърди, дебели и черни.
Много се надявам да има ефект при мен. Преди няколко години ходих на професионална фотоепилация, имаше ефект (докато не спрях да ходя, защото забременях), но болката беше нечовешка. Едвам издържах, беше нещо страшно. То кола маска, то епилатор,пасти да ядат пред онова усещане. Направо се учудвам, когато чета, че Лумеата някой не я усещат, дори на 5-а степен.

# 1 981
  • София
На краката, където кожата ми е изключително бяла, не усещам абсолютно нищо и на най-високата степен. По ръцете , обаче, имам някакъв остатъчен тен от лятото и на 4 ми пари. Но нищо непоносимо.

# 1 982
Аз лично не усещам болка, но това лято не се светках няколко месеца, когато бях с тен. Миналата година се светнах така и малко се зачервих. Нищо страшно, след час вече не личеше.
Единствено бикини зоната третирам на 3-та степен, иначе ми пари.

# 1 983
Очаквам си моя Luma Bri954 след около седица. От черния петък останах крайно разочарована, за това се поразрових из английските сайтове. Поръчах го от сайта на Филипс на промоция за 500лв (намален от 550 паунда).
Не знам научно как е, нито какво казва теорията или нечия практика, но моят близо 20- годишен опит в обезкосмяването сочи, че където съм обръснала, там космите вече са твърди, дебели и черни.
Много се надявам да има ефект при мен. Преди няколко години ходих на професионална фотоепилация, имаше ефект (докато не спрях да ходя, защото забременях), но болката беше нечовешка. Едвам издържах, беше нещо страшно. То кола маска, то епилатор,пасти да ядат пред онова усещане. Направо се учудвам, когато чета, че Лумеата някой не я усещат, дори на 5-а степен.

Здравей, би ли споделила кога си закупила епилатора, защото сега и аз се разрових в  www.philips.co.uk , но не го откривам на такава цена.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 16:39 от Daniela19ade

# 1 984
От този линк го поръчах в петък (на черния петък в БГ), но беше доста  по-намален  само за няколко часа. Направо си беше на късмет.

https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B07BHX2Y3P/ref=sxbs_sxwds-deals … mp;th=1&psc=1

# 1 985
От този линк го поръчах в петък (на черния петък в БГ), но беше доста  по-намален  само за няколко часа. Направо си беше на късмет.

https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B07BHX2Y3P/ref=sxbs_sxwds-deals … mp;th=1&psc=1

За колко го купи

# 1 986
  • Пловдив
На мен ми пари ако съм с тен и на интима на места. Да ви кажа, че лятото си изгорих подмишниците след една процедура, след което дадох пауза на лятото. Ставам доста черна и ми пари яко. И един въпрос имам- получавала ли е някоя от вас бяла лента по кожата от самата лапма, която си остава така бяла?  Все едно кожата там е без тен...но преди това си е била нормална и след светването побелява.

# 1 987

За колко го купи

Излизаше около 500лв.И аз го поръчах,но в последствие отказах поръчката и от друг сайт взех 1999/00 за 400лв .Около Коледа в Амазон пак правят хубави промоции,следи ако искаш.

# 1 988
Днес и аз най - накрая станах притежател на фотоепилатора ,взех го от била мисля ,че даже първа споделих тук за промото та чак сега се вредих ,но голям смях взех аз от рафта и на касата мъжа ми казва "Ами кутията е отворена и няма нищо !" А аз ами сигурно на касата ще ни го дадат . И познайте касиерката не беше запозната и извика главен управител и казва някой го е откраднал 🤣🤣🤣 Та дойде човека обясни ни  и хубаво се посмяхме всички . Искам да изчакам до събота за да светна всички места наведнъж и после по лесно за помнене.

# 1 989

За колко го купи

239 паунда, малко над 500лв дойде

# 1 990
На мен ми пари ако съм с тен и на интима на места. Да ви кажа, че лятото си изгорих подмишниците след една процедура, след което дадох пауза на лятото. Ставам доста черна и ми пари яко. И един въпрос имам- получавала ли е някоя от вас бяла лента по кожата от самата лапма, която си остава така бяла?  Все едно кожата там е без тен...но преди това си е била нормална и след светването побелява.
Явно и вие като мен сте се изгорила,аз бях така на краката, а сега и на места на ръцете. Явно ще трябва да се попека ,за да се изравни тена,защото е много неприятно.

# 1 991
Явно и вие като мен сте се изгорила,аз бях така на краката, а сега и на места на ръцете. Явно ще трябва да се попека ,за да се изравни тена,защото е много неприятно.
Аз вече два пъти се горя така през октомври-ноември!! Уж сензори, уж не знам какво на 1997! С 1995 никога не ми се е случвало!!!

# 1 992
  • Пловдив
Аз подмишниците се изгорих на 100 % , защото ми стана по-тъмна там кожата и се обели дори, че хубаво се бях опекла в солариума, това на пролет, а после лятото на корема ми остана бялата черта...пак бях с много тен, той сензора не ми даде ама нали съм упорита 😀😀 . След това на първото море не ми почерня...на второто след месец вече почерня. Явно кожата се уврежда нещо и трябва време да се оправи, знам ли и аз, но вече ми е урок-с тен никаква фотоепилация.

# 1 993
Моят тен стои до другото лято..Не знам защо с 1997 нещо се усещам мн.късно за паренето, с 1995 никога не съм имала проблем.

# 1 994
Вчера за първи път минах краката и корема-всичко на 3та степен.После и мишниците-на 3та пареше Close  Триъгълника минах на втора 2.Кожата ми е матова...окосмяването тъмно....на приложението ми дава ,че мога 4 или 5, но честно казано се притеснявам от паренето.
 И определно смятам,че съм пропуснала очастъци.Следващия път ще се бележа с химикал.Други идеи имяте ли как да не пропускам или повтарям?
 За ръцете да ги обръсна ли или да направя кола и след 2-3 дена?

Общи условия

Активация на акаунт