Philips - Lumea - фотоепилация

• 686 282
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 2 055
Писали сме- да,резултат има дори с моделите,които не са с приставка за горна устна.

# 2 056
Ремингтон дали е ползвал някой от вас за фотоепилация?

# 2 057
Ремингтон дали е ползвал някой от вас за фотоепилация?
Има тема за фооепилаторите за домашно ползване, там има отзиви за доста марки, но не знам дали още се пише в нея.

# 2 058
Здравейте, взех си и аз фотоепилатор 1995, включвам го за първи път и се включва вентилатор... Все едно е прегрял... Не се генерира импулс... Нормално ли е това или да го връщам?

# 2 059
Здравейте, взех си и аз фотоепилатор 1995, включвам го за първи път и се включва вентилатор... Все едно е прегрял... Не се генерира импулс... Нормално ли е това или да го връщам?
Докато уредът работи се чува шум от вентилацията. Когато направиш контакт с кожата и светне лампата, въпреки това ли не ти зарежда импулс?

# 2 060

Обмислям покупка точно на този модел , споделете мнение става ли за лице ?

# 2 061

Обмислям покупка точно на този модел , споделете мнение става ли за лице ?
Три мнения по-нагоре се коментира това.., отделно от 20-те страници назад

# 2 062
Всичко е наред, схванах го как работи 🤣

# 2 063
Здравейте! Simple Smile
Не мога да намеря дали е коментирано, но ми се  струва, че май имам проблем с моя уред (модел BRI953). Sad Бутона за произвеждане на импулси се налага да го натисна от 5 до 10 пъти, за да направи импулс и то при положение, че е долепен до кожата и ми свети бялата лампа Ready. Това адски много ме изнервя вече и не знам дали е проблем или се е случвало на някоя от вас. Sad Иначе съм адски доволна, най-добрата инвестиция! Ще Ви бъда благодарна за помощта! Simple Smile

# 2 064
Дори и дасе еслучило на друг човек с такъв уред, за мен не е нормално и бих посъветвала да се занесе в специализиран сервиз, докато е в гаранция.

# 2 065
Здравейте и от мен! Скоро ще съм с модел bri950, който има в допълнение само приставка за лице. Имам въпрос относно интимната зона. С нормалната приставка или с тази за лице смятате, че е по-добре да се ползва?

# 2 066
Здравейте и от мен! Скоро ще съм с модел bri950, който има в допълнение само приставка за лице. Имам въпрос относно интимната зона. С нормалната приставка или с тази за лице смятате, че е по-добре да се ползва?

Пробвай с двете и виж с кое се справяш по-добре. По-нагоре беше писано за това, всеки го прави по свое усмотрение.

# 2 067
Здравейте! Simple Smile
Не мога да намеря дали е коментирано, но ми се  струва, че май имам проблем с моя уред (модел BRI953). Sad Бутона за произвеждане на импулси се налага да го натисна от 5 до 10 пъти, за да направи импулс и то при положение, че е долепен до кожата и ми свети бялата лампа Ready. Това адски много ме изнервя вече и не знам дали е проблем или се е случвало на някоя от вас. Sad Иначе съм адски доволна, най-добрата инвестиция! Ще Ви бъда благодарна за помощта! Simple Smile

Не е нормално... поискай замяна/поправка

# 2 068
  • Варна
Здравейте Simple Smile Искам да споделя с вас резултатите след третата процедура (утре ми предстои четвърта): Най- голям ефект виждам на подмишници, почти 70-80% от космите са изчезнали, кожата ми е гладка и мека Simple Smile и на бикини линията, резултата е същия. Крака и ръце може би около 50-60%. При интима се вижда най-малко ефекта, може би защото минавам на по-ниска степен.. Определено филипса надмина очакванията ми Simple Smile

# 2 069
При мен след трета процедура няма никакъв ефект никъде Joy  единствено забелязвам ,че някой косъмчета като ги дръпна и сами падат.Предполагам и се надявам след още няколко процедури да има резултат

Общи условия

Активация на акаунт