Philips - Lumea - фотоепилация

• 695 655
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 2 730
Pandachina, аз като ходя в Метро и не е в мен картата, питам най-любезно някой на касата дали е удобно да ползвам неговата, винаги са се отзовавали хората. Но това за други покупки, в случая добре си направила, че си се обадила и може и без карта. Успех и дано се сдобиеш и си доволна от покупката. 👍👍👍

# 2 731
  • София
Здравейте! В момента и Мема ли в Метро промоция?
Не виждам в каталозите.

# 2 732
Така е. Благодаря и наNatali_, и на  Nana1777 ! Обадих  се на клиентския телефон на Метро да ги попитам може ли да пазарувам от тях без да имам Метро карта. Казаха, че може като мина през информация за някакъв номер. Всеки работен ден до 17 ч има на място в магазина представител на банката и с него мога да коментирам изплащането. Остава да успея да се вместя до края на промоцията чисто като времеви ресурс, защото са ми далеч магазините, а нямам кола. Но мисля, че имам шанс да успея.
Дано информацията, която описах е полезна и за някой друг. Затова го написах така подробно.
Моя епилатор взех от емаг, промоционална оферта, на изплащане през Уникредит. Самия кредит също беше някакъв промоционален без олихвяване и допълнителни такси. Хвърли едно око и там, може да изскочи нещо 😊

# 2 733
При мен на интимната област имаше най-бърз ефект. Както пишат дамите по-горе става на ивици. Странното беше, че само там и на подмишници, като спра процедурите лятото, косъмчетат пак се връщат, докато на другите места (крака,ръце и т.н) не се върнаха...Или поне и да са се върнали са били толкова малко, че не забелязах. Някакви идеи защо се получава така?

# 2 734
В Метро отдавна се пазарува и без карта и то без да минавате през информация. Просто на касата казвате, че сте без карта и те маркират някакъв техен баркод.

# 2 735
  • София
Pandachina, аз като ходя в Метро и не е в мен картата, питам най-любезно някой на касата дали е удобно да ползвам неговата, винаги са се отзовавали хората. Но това за други покупки, в случая добре си направила, че си се обадила и може и без карта. Успех и дано се сдобиеш и си доволна от покупката. 👍👍👍
Да, аз също така. Но когато пазаруваме стоки без гаранция.
Иначе ако си вземе епилатор и иска да ползва гаранцията, трябва да се разберат с услужливият гражданин, също така и в кого да остане фактурата. А и ще се води на чуждо име най-малко, ако има значение след това за предявяване на иск. Аз не бих стигала до там.  Naughty

# 2 736
При мен на интимната област имаше най-бърз ефект. Както пишат дамите по-горе става на ивици. Странното беше, че само там и на подмишници, като спра процедурите лятото, косъмчетат пак се връщат, докато на другите места (крака,ръце и т.н) не се върнаха...Или поне и да са се върнали са били толкова малко, че не забелязах. Някакви идеи защо се получава така?
Хормони! Тази технология не е завинаги! Тялото винаги ще се стреми да образува пак косъмчета, това е вътрешен механизъм.
По тази причина трябва светкане всеки месец за поддръжка.И с професионалните уреди те карат да ходиш на 6-12м на поддържаща процедура.

# 2 737
Много е индивидуално. Аз се светках в началото на лятото, защото после имах тен вече и няма върнали се косми.

# 2 738
Много е индивидуално. Аз се светках в началото на лятото, защото после имах тен вече и няма върнали се косми.
И при мен е така.А на някои места космите си растат без промяна, въпреки светкането, само им се забавя растежа: под мишници и малки срамни устни. Там добих някакво ниво и повече не става.

# 2 739
Да, аз също така. Но когато пазаруваме стоки без гаранция.
Иначе ако си вземе епилатор и иска да ползва гаранцията, трябва да се разберат с услужливият гражданин, също така и в кого да остане фактурата. А и ще се води на чуждо име най-малко, ако има значение след това за предявяване на иск. Аз не бих стигала до там.  Naughty

Да, за това казах, че -това са други покупки, тоест неща без гаранция. За стока с гаранция и на изплащане, най-добре през информация и да си е на нейно име.👍

# 2 740
Има еднодневни карти за пазаруване в Метро, но най-добре звъннете в магазина и питайте.

# 2 741
В крайна сметка на Лумеа кой е най-добрият модел?

# 2 742
Най-простият модел върши чудесна работа! Коментирали сме го вече:)

# 2 743

Не бяха ли оплакванията от прекалено загряване и парене от по-старите модели?

# 2 744
Извинявайте, но кой е той като номер?

Общи условия

Активация на акаунт