Philips - Lumea - фотоепилация

• 695 065
  • 3 051
  •   2
Отговори
# 120
  • София
Днес пристигна уредът. Направих си Горна устна,малко от брадичката бикини зоната. Първите две зони ги подкасих с ножица,триъгълникът е след кола маска. Минах ги на 3-та степен. Чувството няма общо с лазерната или фотоепилацията. Не се усеща. Надявам се да има резултат.

# 121
Здравейте дами! Аз се спрях на лумеа 2009. Имате ли някакви наблюдения и колко време след първата процедура има видим резултат?  newsm78

# 122
След първата? newsm78 По-скоро след 5-6  Rolling Eyes Ще споделя, като имам резултат Peace

# 123
Добре, а през колко време се правят процедурите? Simple Smile

# 124
  • София
В началото през две седмици се повтарят процедурите след това през месец.

# 125
Благодаря много! Поръчах го, дано си заслужава..  Peace

# 126
Аз сега си направих теста и утре вече ще направя първа процедура навсякъде.
Пробвах от вътрешната страна на ръката, където по принцип правят кожни тестове пък да видим дали няма да се изприщя  Mr. Green

# 127
Да не забравиш да споделиш.... Joy

# 128
Да не забравиш да споделиш.... Joy
Няма, няма споделям - много лесно, много бързо, много безболезнено Peace
Това в сравнение с епилатор или кола маска си е направо нищо работа. На 4та степен се правих, че не ми се рискуваше от първия път с 5та. Имаше някои зони, в които ми пареше повече, но не е нещо нетърпимо. Ще видим след няколко процедури какъв ще е резултата Praynig

# 129
Здравейте аз получих моята Лумеа 2007 и бих искала да ви попитам колко ви издържа батерията на вашия фотоепилатор. Аз успях да направя 1/2 крака (и двата) и дотам. Трябва след това да го включа да се зарежда за 1ч. И 40 Мин.  Благодаря предварително.

# 130
Имам въпрос - спазвате ли точно датите за следваща процедура или може отклонение от + - един два дни?
Следващата процедура ми се пада да пътувам и не ми се мъкне да се занимавам да си правя фотоепилация насред ваканцията, та се чудя дали да  я направя два дни по-рано или след това?
Според вас дали ще има проблем ако подраня?  Thinking

# 131
Аз бих закъсняла, не подранила.

# 132
Здравейте. Четох спецификациите в нета и в друга тема. Това, което не разбирам като пише без разервни части и скрити разходи е следното: купувам си например този модел дето струва 1000 лв (само например, че на мен и 500 ми се виждат много) и като свършат броя светвания или там импулси - какво правим след като няма подмяна на лампата - хвърлям го и си купувам нов??! Щото съм далеч от мисълта, че ще съм гол охлюв докато свършат. Или не съм разбрала. И за колко време горе долу ти стигат 150 000 светвания?

# 133
100 000 ще ти стигат за над 10 години, а до тогава ще има 100 нови уреда.

# 134
Мерси, Ice Queen. Така звучи добре. Пък и за такъв период предполагам, окосмяването съвсем оредява.
А бива ли вариант да се ползва от мен и майка ми - предполагам има удачен начин за почистване.

Общи условия

Активация на акаунт