Philips - Lumea - фотоепилация

• 686 603
  • 3 051
  •   2
Отговори
# 2 025
Здравейте, каня се да си закупя Philips lumea 1997 или 1995 и много искам да го използвам за цял интим. Дали някоя от Вас го е използвала там и какви са резултатите? Весели празници!

# 2 026
На мен цял интим не ми позволява.Явно кожата е по-тъмна там и за това не ми позволява.

Аз исках да попитам за мустак.Майка ми си има доста Confused ще й светкам определено....чудя се дали да го обръсне преди това??Някой да даде съвет??

# 2 027
Днес и аз направих втората процедура. Бях по-смела и катака ги щракнах на 5-а степен. Мишници и лице на - 4. Само интим на 3, че ми пареше яко. За сега резултата е нулев. Дано като наближи времето за третата процрдура да има някакъв резултат.

# 2 028
Аз вчера вторя направих.Ефект нулев.Добре де...имам чувството ,че само на мен ми пари зверски.Аз целогодишно си имам остатъчен тен от лятото,но не е много.Всичко на трета правя.На едно място реших даже на две да намаля ама съм натиснала на 5 Grinning щях да пукна....ама днес няма червено..нищо Joy

# 2 029
Хайде да бъдем реалисти!От две процедури не знам какво очаквате!

# 2 030
  • Пловдив
Аз съм с 97. Правя цял интим на 4 степен, както и на цялото тяло. Пари ми, няма как, но търпя. Зависи явно от зоната на обработка и как са махани космите преди това. Както писах-факт е че виждам резултат на краката от 2 процедура, а този резултат при интим беше към 8-ма. Но всичко е индивидуално и наистина масово се вижда ефект след 4, 5 процедури.

# 2 031
Интимната зона е най-проклета, бавно се повлиява и кратко се задържа ефектът, дори при лазерна, а какво остава за домашен фотоепилатор.
За мустака, аз го правя без да се бръсна, но ако косъмчетата са дебели, черни и дълги, може да се подстрижат. Тук дами са споделяли , че го бръснат или мажат с крем за депилация, важно е, ако кожата се е разранила да изчакате малко от бръсненето до светкането, за да не се появи нежелана пигментация на раздразнената кожа.

# 2 032

Никъде не съм написала,че очаквам да са изчезнали още след първата.Както по-горе момичето се похвали,че след втората се е повлияла,аз споделям,че аз пък не съм.

# 2 033

Никъде не съм написала,че очаквам да са изчезнали още след първата.Както по-горе момичето се похвали,че след втората се е повлияла,аз споделям,че аз пък не съм.
Не е за теб, някой по-нагоре  беше започнал да се отчайва:)

# 2 034
  • Пловдив
Като всяко нещо и това си е супер индивидуално...някои доволни,други-не, при някои от 2ра процедура, при други от 5та...нормално е. Аз също бях малко скептично настриена,но ето,че няма за какво. Аз се светкам на 5 степен. Само на интим 4,че ми попарва. Даже и там имам видими резултати. Не искам да отчайвам никой, просто споделям радостта си. Wink Имайте търпение, ще се случат нещата.

# 2 035
Отчайването ми беше леко хумористично, имам над 40 процедури фотоепилация в салон и ефекта е леко видим, така че дори не очаквам кой знае какъв в домашни условия, не знам за вас но мен ще ме устройва просто ако се разреди периода на премахванв на косми. Grinning

# 2 036
Аз имам 6 процедури фотоепилация в дерматологична клиника с отлични резултати вече 5г..Същите добих с Лумеа, но за малко повече време, разбира се Simple Smile Купих уреда с известна доза недоверие, но след 4г. мога да кажа, че е най-добрата ми инвестиция!
Весела Коледа!

# 2 037
А защо не трябва да се използва на цял триъгълник? Ако го святкам на ниска степен ще има ли проблем?

# 2 038
А защо не трябва да се използва на цял триъгълник? Ако го святкам на ниска степен ще има ли проблем?

Според кой не трябва? В сайта на Филипс пише, че може

# 2 039

Според кой не трябва? В сайта на Филипс пише, че може
Може само бикини линия

Общи условия

Активация на акаунт