Philips - Lumea - фотоепилация

• 696 329
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 2 505
  • Пловдив
Здравейте дами,
Доста време се чудих дали да си взема фотоепилатор. Постарах се да прочета всички постове в темата и благодарение на споделения ви опит, мнения и съвети и аз се присъединявам към вас. Днес си взех от Технополис Philips Lumea Prestige BRI956+trimer. Аз по принцип съм с бяла кожа, но се старая да поддържам хубав тен. Скоро направих 4 процедури на солариум и се притеснявах дали ще има ефект и да не ми пари. Направих теста и ми показа 4-та степен. Аз все пак си минах целите крака, подмишници и интим зоната на 3-та степен и ми беше добре. Следващия път ще пробвам на 4-та. Сега остава да съм постоянна до лятото и да следя за резултат. От всичко прочетено май няма да рискувам и със солариум. Все пак не може всичко. Успех на всички и пак БЛАГОДАРЯ!

# 2 506
Здравейте,
Търся помощ.Купих си фотоепилатор и след втората му употреба се появи една точка на лампата.Дефект ли е или няма проблем?Качвам снимка 

# 2 507
Здравейте,
Търся помощ.Купих си фотоепилатор и след втората му употреба се появи една точка на лампата.Дефект ли е или няма проблем?Качвам снимка 

Опита ли да я забършеш с леко влажна кърпичка, когато истине?

# 2 508
Да,но то е вътре на самата лампа не на стъклото

# 2 509
  • Стара Загора
И аз забелязах такова нещо след 3-тата процедура.

# 2 510
Момичета, гледам, че в Техномаркет  моделът 1995 е на промоция 489 лева. Заслужава ли си?
Няма да третирам лице, само крака и интим, така че не ми трябват приставки.

# 2 511
Момичета, гледам, че в Техномаркет  моделът 1995 е на промоция 489 лева. Заслужава ли си?
Модел 1994 в ДМ е 325лв с точки, имам в повече ако на някой му трябват

# 2 512
  • София
Модел 1994 в ДМ е 325лв с точки, имам в повече ако на някой му трябват

И аз имам 5 точки- ако на някого му потрябват- подарявам ги!

# 2 513
Благодаря ви, момичета, но никъде не намирам колко импулса има този модел 1994.
Данни има само за този 1995, който съм харесала.

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 23:09 от zigizagi

# 2 514
  • Стара Загора
Относно точките от ДМ - миналата седмица си взех четките с точки и касиерката ме пита дали нося касовите бележки от покупките, есетсвено не ги носих, звъня някъде да пита и в крайна сметка без представени касови бележки ми ги даде, което е голяма глупост, никъде не пише такова условие, а и не съм чувала в някоя кампания с точки да има такова. Все попадам на служителки, които не са наясно с кампаниите, които магазинът прави.

# 2 515
Здравейте!
Идвам да споделя за резултат една седмица след ПЪРВА процедура!!! Да отбележа обаче, че преди 2 години имам 3 процедури на подмишници в студио. Снощи забелязах, че имам няколко плешиви места на подмишниците, а косъмчетата излизат като от “масло” когато ги дръпна... Изобщо не съм очаквала толкова бърз резултат! На другите места нямам никакъв напредък, но е мнооооого рано още

# 2 516
  • В един копнеж!
Може и да съм чела някъде, но не помня... Има ли проблем, ако две процедури се направят в кратък период от 2-3дни?! Защото аз така си минах краката. И гледам, че нищо ми няма.

# 2 517
  • София
Може и да съм чела някъде, но не помня... Има ли проблем, ако две процедури се направят в кратък период от 2-3дни?! Защото аз така си минах краката. И гледам, че нищо ми няма.
Нищо ти няма, но и по-бърз ефект няма да има, ако на това си се надявала. Реално процедурите трябва да са на 2 седмици заради фазите на растеж на космите, принципно и всеки ден да се святкаме, няма да забързаме нещата Най-много да си поизгорила кожата,но и това минава. Споко

# 2 518
  • Стара Загора
Пак да попитам - след 4-тата процедура приложението ми дава, че святканията се разреждат (не са през 2 седмици). Мога ли да продължа да се святкам на всеки 2 седмици на местата, които няма да излагам на слънце (бикини и подмишници)?

# 2 519
Пак да попитам - след 4-тата процедура приложението ми дава, че святканията се разреждат (не са през 2 седмици). Мога ли да продължа да се святкам на всеки 2 седмици на местата, които няма да излагам на слънце (бикини и подмишници)?
Карай си през две седмици толкова време, колкото е нужно. Не е проблем, въпросът е да не е по-често от това. То и смисъл няма, както виждаш от горния пост.

Общи условия

Активация на акаунт