Philips - Lumea - фотоепилация

• 696 171
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 2 535
Споделям за тези, които четат темата, а все още нямат фотоепилатор, че Philips Lumea SC1994 е намален в Метро на 329 лв до 26 май. Simple Smile

# 2 536
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,
Прочетох не малко страници от темичка, но не открих някой да е споделил или пък аз съм го изпуснала за това ще попитам. Може ли да се използва при разширени вени фотоепилацията?
За бенги разбрах, че се третират с бял молив, но при мен са много и на често/ една до друга/. и се чудя има ли друг начин?
Благодаря предварително.

# 2 537
  • София-Младост
Отговор на същия въпрос в някакъв сайт.
http://bobismakeup.com/answers-dr-pavlova/
"Нe бих Ви препоръчала използването на уреда, преди да се консултирате с лекар. В зависимост от индивидуалната диагноза е възможно да има негативен, но и благоприятен ефект, тъй като IPL технологията и светлинните емисии, които тя използва, притежават свойството да ги свиват."

# 2 538
  • Стара Загора
Аз имам много бенки, особено на ръцете, и даже с бял молив не става да се минава с фотоепилатора през тях. На много места е невъзможно да ги заобикалям или да святкам между тях Disappointed

# 2 539
И в Технополис Philips Lumea SC1994 е на 329 лева.

Последна редакция: чт, 23 май 2019, 09:08 от Мишана

# 2 540
Аз имам много бенки, особено на ръцете, и даже с бял молив не става да се минава с фотоепилатора през тях. На много места е невъзможно да ги заобикалям или да святкам между тях Disappointed

А случвало ли ти се е да изгориш бенка. Защото аз май това направих преди десетина дни и сега една бенка на ръката ми стои на места по-тъмна, все едно е изгорена. И съм леко притеснена.

# 2 541
  • Стара Загора
Усещала съм как импулс е попадал и върху бенката, като убождане е, но не е стояла като изгоряла, поне не съм за белязала такова нещо.

# 2 542
  • Плевен/Пловдив
Благодаря ви за споделените мнения. На този етап с тези множество бенки и разширени вени, ще се въздържа да стана горда собственичка на такъв уред. За което много съжалявам 😢. С гадните косми ще се боря пак традиционно. Твърди, черни обилни и бързо растящи Sad

# 2 543
Момичета, след използване на фотоепилатор, забелязали ли сте поява на червени точки по тялото? Тези червени точки/малки петна, мисля че са преди да стане бенка и могат да бъдат доброкачествени или не. Другата седмица ми е четвърта процедура, а виждам доста такива новопоявили се на места, които все още не са виждали слънце тази година.

# 2 544
Това са капиляри, ако говориш за малките червени изпъкнали точкци по тялото.
Появяват се с възрастта, не мисля,че има връзка с ползването на фотоепилатора.Може и слънцето да им влияе,но не съм сигурна.

Последна редакция: чт, 23 май 2019, 17:48 от ДХ3

# 2 545
Аз мисля, че няма как нещо, което изгаря и унищожава фоликула за месеци напред да не влияе и на околните тъкани.
Аз съм с 921 - имам един дебел и черен косъм, който ми израства точно на ръбчето на брадичката. Подстригах го преди да го светна първия път - изкара едва няколко милиметра (а по принцип става сантиметър и малко). Второто святкане направих без да го махам предварително - така и не израстна повече. Днес след третата процедура просто се измъкна и остана под нокътя ми ✌️ Ще видя дали ще израстне отново. Сега се чудя, в случай че не се появи, дали да святкам както си е графика след няколко седмици или няма смисъл?

# 2 546
При мен резултатите (на 4-5 степен използвам уреда) хич не са задоволителни. Използвам го от февруари, със светла кожа и  тъмни косми съм. Твърде малко плешиви места, които по никакъв начин не ми отменят болезненото обезкосмяване. След 2-3 процедура каквото оредя - това си остана и до сега. Ще продължа да го използвам още 1-2 процедури и ще спра за лятото. Ще подновя есента, дано ги докарам на 50% редуциране на окосмяването.

# 2 547
При мен резултатите (на 4-5 степен използвам уреда) хич не са задоволителни. Използвам го от февруари, със светла кожа и  тъмни косми съм. Твърде малко плешиви места, които по никакъв начин не ми отменят болезненото обезкосмяване. След 2-3 процедура каквото оредя - това си остана и до сега. Ще продължа да го използвам още 1-2 процедури и ще спра за лятото. Ще подновя есента, дано ги докарам на 50% редуциране на окосмяването.
С кой модел фотоепилатор си?

# 2 548
Привет момичета,

След няколко месеца употреба и аз мога да дам по- обективно мнение вече. В началото имаше по- голям ефект при мен. С времето започнаха да се връщат някои  косми, за съжаление. Святкам на 2- 3 седмици и си мисля, че може би  по- дългия период е фактор за тези резултати де Relaxed ... ама мързи ме Grinning .   

Най- голям ефект има на краката. Минавам ги на 4-5 степен. Засега приключвам и есента ще започна пак. Въпреки, че не е това, което си мечтаех определено препоръчвам фотоепилатора на Филипс. Най- малкото,  космите растат доста по- бавно, което мен лично ме устройва Simple Smile

# 2 549
С кой модел фотоепилатор си?

Philips BRI922. Не мисля, че е от модела. Явно космите ми са твърде упорити. От години си правя кола маска и се епилирам, нито са станали по-редки, нито по-тънки. Правила съм и фото в студио на подмишници, отново нямах уау резултати. Sad

Общи условия

Активация на акаунт