Philips - Lumea - фотоепилация

• 695 647
  • 3 051
  •   4
Отговори
# 2 745
Най-евтиният, който намериш Grinning

# 2 746
  • Варна
Сдобих се и аз с 1997 от метро. Моля, само за инфо как третирате участъци с бенки, чета за някакъв бял молив? И другото...как разчертавате площта, за да се избегне пропуск или повторение. Целия интим ли минавате с епилатора? Благодаря!

# 2 747
Честитооо👏👏👏 Успех и дано си доволна. 😊

# 2 748
  • Стара Загора
Относно бенките - аз си взех в началото бял молив, но въпреки, че съм сложила върху бенката, при минаване с фотоепилатора през този участък, се усеща боцкане/парене. Имам много бенки, особено по ръцете, и поради тази причина на много места не мога да минавам с фотоепилатора.

# 2 749
Аз лично просто минавам и тях, но не са големи. Иначе може да си изрежеш кръгчета от лейкопласт и да лепваш преди минаване. Ако е по-голяма,трябва да се внимава и да не се минава отгоре ѝ.

# 2 750
  • Стара Загора
Natali_, а не усещаш ли нещо по-различно като попадне импулс върху бенката? Моите бенки не са големи, но са много, и варианта със залепянена нещо отгоре им не ме устройва, аз преди святкане трябва да се подготвям поне час Laughing

# 2 751
Е, леко парване, ама не е нещо нетърпимо....
Проблемът е в големите, доколкото знам, да не се развият в нещо неприятно....

# 2 752
Сдобих се и аз с 1997 от метро. Моля, само за инфо как третирате участъци с бенки, чета за някакъв бял молив? И другото...как разчертавате площта, за да се избегне пропуск или повторение. Целия интим ли минавате с епилатора? Благодаря!
Не разчертавам нищо аз, минавам на автоматичен импулс с приплъзване. Аз минавам целия интим, но моят има приставка за деликатни зони, с нормалната си пари.

# 2 753
  • Варна
1997 има приставка за лице, която според мен може да се ползва и за по деликатни зони?

# 2 754
Аз също се минавам с бенки, те са мънички, колкото една точица. Те са на едната ми ръка и нищо не усещам, от отдавна се минавам и нищо ми няма, не съм забелязала странни ефекти, нито новоизлюпени бенки.

Bubuto, аз имам фотоепилатор, но без никакви допълнителни приставки – за лице, за еди-какво си... Мисля, че няма никаква разлика с тези допълнителни приставки. Все пак, нали лъчите излъчват там, където сложите фотоепилатора, за да се въздейства обезкосмяването?

# 2 755
  • Пловдив
Здравейте, изчетох няколко страници назад. Видях ,че са обсъждани вече различите модели,но признавам 184 страници ми е трудно да изчета. Blush
Искам да си купя фотоепилатор, но до сега разбрах само ,че е хубаво да няма сензори . Бихте ли ме насочили към модел? Какво се случва когато свършат броя на импулсите?

# 2 756
  • Стара Загора
Като свършат импулсите се купува нов фотоепилатор. Казват, че стигали за много време, особено като в един момент започнеш да си правиш само поддържащи процедури.

# 2 757
  • Пловдив
Не мога да разбера каква е разликата в моделите - сензори, приставки и брой импулси? Тоест трябва да избера епилатор с най-много импулси и приставки за лице и тяло. Правилно ли е ?

# 2 758
Бих препоръчала и да е с кабел, не с батерия. Без кабел хубаво, обаче никой не може да ме убеди че дълги години ще си запази свойствата акумулаторна батерия, каквато и ще да е. Всички знаем на телефони и подобни устройства как след година-две вече не държат по толкова колкото в началото. И че дори когато не се използва, трябва да се слага да се зареди от време на време. А кабелът е дълъг, някъде към два метра е и изобщо не ограничава толкова. Освен че и с батерия тежи повече в ръката целият епилатор. Така че поне за мен си е ненужно оскъпяване - разликата в цената между такъв с кабел и с батерия не е малка.
Не съм гледала скоро моделите им, моят е купуван отдавна и поне тогава все с по 250 000 импулса бяха всичките, сега може и с по повече да има. Това е много нещо, те за ръце, крака и каквото още святкаш не мисля че са повече от няколкостотин импулса. Пък дори и хиляда да отиват, представи си за колко години биха ти стигнали. Така де, стига всичко друго да му е в изправност, което пак ме навежда на мисълта че без батерия по-добре, че тя също не е сменяема. То нали само отначало се третира през две седмици и после се разрежда само за поддръжка, импулсите не бих ги мислила чак толкова.

# 2 759
С кабел, няма нужда от приставки, модели 1995 и 1997 са идеални.

Общи условия

Активация на акаунт