ФУТБОЛНИ фенове ..::14::..

• 21 399
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Аз не видях какво е направил Пепе, а това с гредата мисля, че беше Игуаин
ПП-малко волейбол се получава тази вечер  Thinking

# 316
Ани, след мача 100 % ще има пак клипчета на Пепе, та ще видиш Simple Smile

# 317
Игуаин. И Йозил имаше май една греда по-рано в мача, малко ми забива картината, но поне звука не спира.. Говорех за ръката на Бускетс, не беше прибрана към тялото и спираше пътя на топката.
Абидал по-скоро не, понеже от такова близко разстояние няма кой да свири нарушение..

Не мога да повярвам колко положения изтървахме, първия удар на Барса към нашата врата беше едва в 25 мин.  Едно разсейване, един рейд на Меси и как не се намери някой да го спре... Педро съвсем самичък оставен.. Разколебаха ни психиката и за 4 мин - 2 гола и върви обръщай сега.. А можехме ние да водим с 2 гола!!!!! И щеше да е напълно заслужено!!!
Бясна съм, няма да коментирам повече, защото ако напиша каквото мисля за мача до тук, ще получа перманентен БАН в тоя форум.

# 318
ахахахаха , няма бе Киа, излей си душата Simple Smile 

# 319
3 пъти гледах повторението и така и не разбрах защо отмениха гола на Рамос???

# 320
Гола на Рамос си беше редовен!  Но нали мангалвеш е цар на тези положения и приложи най-добрият си компонент от играта, симулациите.
Рядко нещо може да ме извади от равновесие, но със сигурност мач м/у Барса и Реал. Тея са най-калитарския отбор на планетата! Какво да коментирам - отидохме там, надиграхме ги. Бихме ги. Отмениха ни редовен гол. Рефера се застрахова и изкара Рамос към края. За никакво нарушение. Даде само 3 минути при все че играта беше прекъсвана многократно, свири в 2:56 от продълженията, да не вземе да им влезе някой случаен гол накрая..

# 321
Киа, на 100 % подкрепям мнението ти! Направо не знам вие, феновете на Реал какви нерви трябва да имате , за да гледате тези мачове от ел класикото. Аз, че съм неутрален фен, Барса ме вадят от равновесие някой път, но тази вечер надминаха себе си. Какъв беше тоя съдия?!?!!? Този е за да не казвам! И аз не видях никакво нарушение на Рамос при гола, ама никакво, при 3те повторения. За картона му пък да не говорим.... Това направо си е гавра. Представям си и в ШЛ какво ще е. Още по-зле е ,че там кометира и Алекси, та картинката става още по-трагикомична.
Не знам, ама това минава всички граници вече.

И един коментар от ФБ:
"Много хора не разбират, че гениалността на Гуардиола е в тактиката. Барса е единствения отбор, който играе с такава брилиянтна система: 4-7-2-1. 4ма волейболисти, 7 актьора, 2ма дето бягат по страничните линии цял мач, и един луд със свирка"  Joy

# 322

И един коментар от ФБ:
"Много хора не разбират, че гениалността на Гуардиола е в тактиката. Барса е единствения отбор, който играе с такава брилиянтна система: 4-7-2-1. 4ма волейболисти, 7 актьора, 2ма дето бягат по страничните линии цял мач, и един луд със свирка"  Joy
Laughing  

Благодаря, Блу!   bouquet  
За тези мачове трябват здрави нерви, няма съмнение.
Тези резачки не са от вчера и от днес, виж статистиката колко мача от класикото сме изиграли в пълен състав от 11!? Колко пъти сме били ощетявани!  Сега, аз не отричам, че понякога играем на ръба, но и нашите момчета са по-здрави физически, а футбола е контактен спорт и не може само да се лежи по-терена след всяко единоборство.
Ми те ако играеха в Премиър, всяка седмица щяха да пускат оплакване до футболната асоциация.
За съжаление след време тези неща се забравят и се помнят само победите - черно на бяло.

А тоя рефер да вземат да си го картотекират вместо Вия за следващият сезон, по-хубава работа ще им свърши.
Признавам, че пропуснахме доста и е наша вината, че не успяхме да си вкараме всички положения..
Но след тази вечер се видя и друго нещо - когато Реал започнат да играят и 14 от Барса (+ съдийската тройка) не могат да ги спрат.
Както ми припомни един приятел, през '07-ма в много тежък момент за отбора, гостувахме на кампа, 3 дни след провал и отпадане от Байерн в ШЛ.  Говореха за разгроми и нз си какво.. И след равенство 3-3 се вдигнаха и спечелиха шампионата, от невъзможна позиция. Тогава си повярваха, че няма граници за волята и желанието за победа. Трябва да постъпим така и сега.
Остават ШЛ и Примера!  Simple Smile  

# 323
Миналия сезон купата на краля беше ваша, а титлата тяхна. Мисля, че тази година ще си ги размените Simple Smile
И ние сме били жертви, навярно всички помним мача ни с Барса в ШЛ '09 и съдията Овребо Confused

# 324
Примерите са не един и два.. мачовете с Челси, този и по-рано с Роналдиньо пак на Стамфорд Бридж. Финала с Арсенал, отмененият гол на Шева с Милан..

Миналата година отменен гол, тая година отменен гол и несвирена дузпа.. прогресираме..  Mr. Green
Дано си права за титлата, дано я вземем.  Simple Smile 

# 325
Добро утро.Този път Реал бяха по добри.

# 326
KiА  spoko smile3555
не ми се коментира изобщо  Close
Тея са най-калитарския отбор на планетата!
Tired

# 327
И един коментар от ФБ:
"Много хора не разбират, че гениалността на Гуардиола е в тактиката. Барса е единствения отбор, който играе с такава брилиянтна система: 4-7-2-1. 4ма волейболисти, 7 актьора, 2ма дето бягат по страничните линии цял мач, и един луд със свирка"  Joy

Joy Joy Joy  bouquet
Сутринта раното го прочетох и не съм спряла да се хиля като се сетя за него.....Мнооооооого вярно......Прочетох го на мъж ми и той каза - Че те и други отбори играят по тази схема........

Добро, Гри.....Бяха.......

# 328
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
И един коментар от ФБ:

Joy Joy Joy  bouquet
Сутринта раното го прочетох и не съм спряла да се хиля като се сетя за него.....Мнооооооого вярно......Прочетох го на мъж ми и той каза - Че те и други отбори играят по тази схема........

Добро, Гри.....Бяха.......

Аз бях на стадиона и не видях с какво са по добри Реал от първия мач. Е по-малко фалове правеха. Wink На Реал винаги когато не им върви играта съдиите им са виновни. Съдиите били подпирали другите отбори когато Балета загуби от тях. Да бе.

# 329
Играх тези мачове:

Барса - Реал - 1
Maйорка - Атлетико Билбао - 2
Леванте - Валенсия -2

:@ е как после да не се ядосвам , може ли точно Барса да ме прецакат?
Другите мачове излезнаха Sad

Общи условия

Активация на акаунт