Концерти 2012!!!

• 46 931
  • 559
  •   1
Отговори
# 450
Ееее...да му се не знае и филма!  Sad

# 451
  • Перник
А аз се притеснявах след десетина дни дали ще има още билети, че да си купя.... Нищо, 2013 не е чак толкова далеч  Simple Smile

# 452
Търся два билета за Ред хот за едни приятели. Ако имате отказали се приятели или сте възпрепятствани:), ще съм благодарна ако се сетите за мен. Черпя бира:)

# 453
Някой беше ли на концерта на Ф.Киркоров? Искам впечатления от първа ръка.
Бях на всички концерти във всички градове. Направо размазващо! Simple Smile

# 454
Отчитам Ред Хот Чили Пепърс (нищо, че има друга тема).
У-ни-кал-ни!
Искам пак  Mr. Green

# 455
# 456
И аз искам пак.

# 457
Кой ще ходи в Пловдив на 21 и 22?Simple Smile

# 458
# 459
И ние/семейно,под строй/............Само да предупредя,че на Античния театър не се предлага нищо различно от бира,вода и твърд алкохол/че миналата година на Таря детето ме побърка от мрънкане...,та тази ще ходя със сандвичите в чантата/.

# 460
Мюзикълът "We Will Rock You" идва в България!

Последна редакция: пн, 10 сеп 2012, 14:33 от Mike Patton

# 461
само да споделя,
концерта на лейди Гага беше страхотен!!!не съм й фен, харесвам някои нейни песни, но отидох с нагласата че ще гледам шоу. не съм разочарована, но освен всичко тя самата ми създаде много добро цялостно впечатлетие като изпълнител, който се раздава за публиката, ухажва я дори. харесва ми концепцията й, харесаха ми песните, браво на момичето, напълно си заслужава похарчените пари  Hug Hug Hug

Подкрепям напълно. Преди да отида на концерта много се кефих на Гага и ми беше голяма любимка, но след концерта, направо съм ЛУДА по нея  moresmile През целия концерт бях на около 5 метра от нея и просто ме покори тотално - невероятен контакт с публиката, постоянно ни се усмихваше, изпращаше целувки, клякаше до нас, погледна ме няколко пъти и щях да умра  Laughing Шоуто няма какво да го коментирам, очакваше се, че ще е зашеметяващо, песните, хореографията, всичко беше Огън.... но наистина най ме впечатли контакта й с публиката и речите, които дръпваше бяха страхотни, направо побъркваше публиката   girluu Не мисля, че някой е останал разочарован, определено беше най-доброто шоу правено в България. И всички разбраха защо Гага е толкова обичана от феновете и публиката  Peace

# 462
Това, което стана по време на концерта на Ред хот беше уникално. Подобно изживяване съм нямала скоро на концерт.

# 463
Кой ще ходи в Пловдив на 21 и 22?Simple Smile
Ние сме само за Анатема. Бих гледала и Фиш, но мъжът ми не е фен.

# 464
Ред хот пометоха всичко.

Общи условия

Активация на акаунт