Концерти 2012!!!

• 46 946
  • 559
  •   1
Отговори
# 105
Тъкмо си купих билет за Sofia rocks. От първите 20 едва ли съм, макар че в 09:02 направих поръчката, но все пак - как мога да разбера дали не съм от избраните  Crazy

# 106
На страницата на Eventim във ФБ публикуваха списък, с първите 20, които печелят още един билет, ако сте се борили - потърсете там  Simple Smile Мен не ме огря , здраве да е Simple Smile

# 107
Събудете се!

GODSMACK идват за първия ден на "Sofia Rocks 2012"!

http://katehizis.com/news/shNews.php?id=20972
Добро утро и на теб !  Hug
Вече мога да планувам хубаво музикално лято  Grinning

# 108
Една дума: ДОВОЛНА  Mr. Green

# 109
  • out of space
Става все по-хубаво и по-хубаво!  Grinning

# 110
Аз съм много щастлива за Godsmack.  Ще отидем на 7 само заради тях.  Оставям настрани факта, че е малко странно ,  те да са единствената потвърдена банда за този ден, но които и да са останалите, пак ще отидем.

По отношение на Гънс, огромната ми еуфория от обявяването на новината, започва леко да спада. Особено , след като изгледах последните Live изпълнения от Rock in Rio  миналата година.   Ако сега чувах бандата за пръв път, нямаше да искам да отида на концерт..... НО нали имам  сантимент.....

# 111
  • Ænima/Albuquerque
Аз даже загрявам.  hahaha

# 112
По отношение на Гънс, огромната ми еуфория от обявяването на новината, започва леко да спада. Особено , след като изгледах последните Live изпълнения от Rock in Rio  миналата година.   Ако сега чувах бандата за пръв път, нямаше да искам да отида на концерт..... НО нали имам  сантимент.....
И аз в първите минути виках и скачах, после ... все по-малко. Ще помисля добре...
Ако беше в Каварна, да (ех, че претенции...Wink ), но до София не ми се ходи за разочарование...

# 113
Чух по З-рок и куфях в движение. Йееееееее  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 114
колко струва билета само за един ден

# 115
По отношение на Гънс, огромната ми еуфория от обявяването на новината, започва леко да спада. Особено , след като изгледах последните Live изпълнения от Rock in Rio  миналата година.   Ако сега чувах бандата за пръв път, нямаше да искам да отида на концерт..... НО нали имам  сантимент.....

И аз така... Thinking участието на Rock in Rio 2011 e катастрофално направо, той пее без всякаква емоция...Четох, че имал проблеми с дишането и ползвал кислородна маска.Може да е бил болен или нещо подобно и да се надяваме, че тук ще е на ниво Peace

# 116
  • Варна
 Crazy Crazy Crazy Crazy
Само заради Годсмак ще ходя....не мога да си намеря място Crazy Сарк, дръж се, ида  Mr. Green

Само да няма прецаквации и простотии както миналата година...

# 117
  • Ænima/Albuquerque

С нетърпение те чакам!  Hug Hug Hug

# 118
Вече имам билет за Sofia Rocks.Simple Smile
Мисля да се включа и двата дни, засега...

# 119
  • София

И аз така... Thinking участието на Rock in Rio 2011 e катастрофално направо, той пее без всякаква емоция...Четох, че имал проблеми с дишането и ползвал кислородна маска.Може да е бил болен или нещо подобно и да се надяваме, че тук ще е на ниво Peace

Четох коментари, че само този концерт е бил кофти, но в Аржентина и Чили били страхотни

Общи условия

Активация на акаунт