Концерти 2012!!!

• 46 128
  • 559
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна

е, не е възможно...не е самостоятелен концерт.  Confused 28-35 парчета....
Мерси, все пак   bouquet

Е, нали Аксел беше казал, че ще пее 3 часа за българските фенове  Wink

Не че много му вярвам  Laughing

Сигурно ще се съберат 3 часа, ако закъснее час-час и половина както обикновенно  Laughing

# 271
  • срещу двата комина :)))
с тая новина за Godsmack направо ми се обезсмисли първия ден  Tired а и едва ли някой ще ни компенсира за липсата  Crossing Arms

# 272
  • Пловдив
Тази новина с GODSMACK  направо ни срина настроението. Бяхме взели билет дори на дъщеря ни, която им е луд фен, а сега не ще и да чуе за концерт без тях. Така, че ако някой се интересува от 3 билета на трибуните - много хубави места, нека да пише на лични.... Sad

# 273
  • out of space
Тази новина с GODSMACK  направо ни срина настроението. Бяхме взели билет дори на дъщеря ни, която им е луд фен, а сега не ще и да чуе за концерт без тях. Така, че ако някой се интересува от 3 билета на трибуните - много хубави места, нека да пише на лични.... Sad

Нали знаеш, че можеш да върнеш билетите?

# 274

аз имам билети и за двата дни, но хич нямам и желание да ходя на първия  Tired търсих информация , но нищо не мога да намеря. Някой знае ли къде мога да прочета какво предлагат организаторите за хора в моя случай  Thinking

# 275
  • Belgium

аз имам билети и за двата дни

Sofia Rocks не предлагат еднодневни билети тази година  Thinking

# 276
  • София

не може, сега го казаха по новините  #Cussing out

# 277
Възмутително е, ако наистина не могат да се върнат билетите.

# 278
  • out of space

не може, сега го казаха по новините  #Cussing out

Shocked Shocked Shocked Това е рекет!

# 279
  • София
аз имам билети и за двата дни, но хич нямам и желание да ходя на първия  Tired търсих информация , но нищо не мога да намеря. Някой знае ли къде мога да прочета какво предлагат организаторите за хора в моя случай  Thinking
И аз съм в същото положение. Първият ден изобщо не възнамерявам да ходя след като Годсмак няма да свирят. Поради което билетът за Гънс ми излиза 120 лева. Crazy Толкова скъп билет за еднодневен фест не бях плащала никога.

# 280
ей, оливат се тая година  ooooh! те ще си приберат обещетение, че групата не е дошла, а ние сме с пръс в устата  #Cussing out

# 281
# 282
Аз си чакам Гънз. Това е моят концерт.

# 283
Със Сайпрес никой не може да се мери.

# 284

Общи условия

Активация на акаунт