Концерти 2012!!!

• 46 920
  • 559
  •   1
Отговори
# 390
  • York
Тази вечер във Варна в Археологическия ще бъде Ийлдъз Ибрахимова.
Ех.... Късно го видях....

# 391
От София Рокс съм доволна най-вече от Within Temptation. Въпреки, че първоначално когато обявиха, че ще идват Guns, бях в такава еуфория, любима грума в БГ - супер. Обаче в действителност изобщо не се изкефих. Първо формацията не е тази, която съм харесвала, супер дълги сола, на всеки 3 песни соло  Crazy , Аксел се преоблече 10-тина пъти, по този начин можеше да изкара и 7 часа. Гласът му е естествено, както гледах и в Youtube по-скорошни концерти не е това, което беше. Нямаше особен контакт с публиката, единствено китариста си контактуваше с публиката. На моменти имах чувството, че публиката ще заспи, никаква реакция. За пръв път бях на концерт на банда от такава величина и да ми бъде скучно в по-голямата част.  Rolling Eyes Много се изкефих на любимците ми от Within Temptation - бяха супер положителни, надъхващи, а Шарън е просто уникална певица - с гласа си и с контакта с публиката  Heart Eyes

За съжаление не можах да отида за Камелот, които много харесвам, така че ще чета коментари за тях и ще гледам клипчета  Peace

Ролинг Стоунс  Heart Eyes не мисля, че е възможно, но все пак, надеждата крепи човека.

Аз се надявам все пак Бон Джови да реши да не ни заобикаля и да мине през БГ в скоро време, за да го гледам пак  Heart Eyes

# 392
  • моята мила родна страна
Аз се надявам все пак Бон Джови да реши да не ни заобикаля и да мине през БГ в скоро време, за да го гледам пак  Heart Eyes
Ей това е приказка! newsm10 ДАНО! newsm17

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 14:28 от jovigirl

# 393
  • София
Аз се надявам все пак Бон Джови да реши да не ни заобикаля и да мине през БГ в скоро време, за да го гледам пак  Heart Eyes

bowuu Освен Бон Джоуви в моят топ 3 са Ю ту и Линкин Парк. А дано...ама надали  Tired

# 394
bowuu Освен Бон Джоуви в моят топ 3 са Ю ту и Линкин Парк. А дано...ама надали  Tired
Надеждата крепи човека! Аз до преди една година не вярвах, че изобщо ще ги видя на живо... Но...мечтите понякога се сбъдват и ето, че се случи  newsm44

# 395
  • Перник
Аз се надявам все пак Бон Джови да реши да не ни заобикаля и да мине през БГ в скоро време, за да го гледам пак  Heart Eyes

Дано!

# 396
  • Belgium
И аз стискам палци за Bon Jovi, но те са в 2-годишна почивка след последното голямо турне.

Добре че ги гледах в Румъния  Heart Eyes Heart Eyes

# 397
И аз стискам палци за Bon Jovi, но те са в 2-годишна почивка след последното голямо турне.
Е тя едната година вече изтече...пък и след очаквания нов албум през 2013 г. чакаме и турне  newsm17

# 398
# 399
За Каварна да си кажа впечатленията/малко късно,но съчетахме пак феста с морска почивка и пообиколихме доста/:уникални Rhapsody of Fire и Kamelot.Много доволна останах и от Glenn Hughes/неочаквано за мен,защото просто не съм му чак такава фен-ка/...другите групи-можеше и повече......,но като цяло сме доволни от чутото и видяното.Обаче,тази година организацията нещо куцаше.......,като се почне с малкото хора,липсата на гривни/на всяко влизане и излизане уж имаш печат,ама трябва и билет да  показваш/...и в трите дни ми искаха декларации за децата/не че им дадох,стигаха им тези от първия ден/...и най-вече липсата на понички,пуканки и каквото и да е различно от бира и кюфтета/кебапчета-диванетата се избиха,в буквалния смисъл на думата, поради липсата на гореспоменатите лакомства.....Остава ни надеждата,че догодина ще е по-добре организирано всечко/мъжът ми си говори с един от организаторите и той му разправял,че готвят нещо "голямо".....,но ще поживеем,ще видим-със сигурност ще им дадем още един шанс/

# 400
Люба, понички имаше  Wink Още ми тежат на д-то  Mr. Green

# 401
Има ли все още билети за концерта на Тиесто и Дейвид Гета и цена?
Какво значи двоен билет - билет за двама, билет за двамата изпълнители или билет за 2-та концерта?
 Peace

# 402
за тиесто и давид май има
двоен билет е и за 2та концерта, което е еднакво с и за двамата изпълнители  Mr. Green

мен още ме е яд за гънс
ама тая криза....  #Cussing out

# 403
Люба, понички имаше  Wink Още ми тежат на д-то  Mr. Green
Значи ти си ги изяла Joy...всъщност имаше,но бяха доста извън стадиона/не като миналата година на входа му/ и трябваше някой да се жертва за да иде за понички/и да пропусне някоя песен/.....от друга страна,досега на концерт дето да можеш да си вкараш ядене отвън не бях присъствала/обикновенно следят много строго/,но доживях да видя хора с торбите с доматите и краставиците да влизат ....то,и ние от втория ден помъкнахме дисагите,ама иначе дребните щяха да се избият от скука.....и да ми провалят концертната еуфория с мрънкане...

# 404
DAVID GUETTA
петък, 27.07.2012, 21:00 (местно време)
CITY STADIUM OF NESSEBAR
., България

Случайно някой да продава билет за този концерт?  Sunglasses Thinking

Общи условия

Активация на акаунт