8 МАРТЕНСКА И ВЕЛИКДЕНСКА ИГРА-гоблени

• 32 092
  • 767
  •   1
Отговори
# 105
  • sf
Ехее, колко сте изписали, а аз без малко да ви пропусна, добре, че kolov4eto ми писа. Аз искам да се запиша, но само при условие, че няма да пращам в чужбина. Много ми се оскъпява пратката и съм ограничена в теглото и. Ако прецените, че не може, не ме бройте за играта тогава. Peace
Аз смятам,че е честно да се има впредвид кой е пращал вече за чужбина и да му се сменя другарчето при тегленето. Вярно,че е въпрос на късмет,ама все пак- криза е  Joy

И ще си призная- пристрастна съм, понеже и аз пращах в чужбина, този път си стискам палци за нашенско другарче  Joy

# 106
Да, така е честно - който е изпращал за чужбина, сега да бъде сменен от някой друг. Както миналия път посочиха няколко човека, че нямат против да изпратят, така и аз сега предупредих Пепен да има предвид, че мога да изпратя за чужбина. Ако има и други, които могат да изпратят, да кажат преди тегленето. Или ако някой не може, да каже, че не може.

# 107
И аз мога да дам адрес в БГ   Wink.  И нямам проблем къде да изпратя.

# 108
  • Brussels
А ние, дето сме в чужбина? С кой да се сменяме..тук пощите също не са безплатни, напротив! Съжалявам, стана ми кофти...... Tired

Пепен, честито внуче, да ти е жива и здрава!  bouquet Hug

# 109
  • sf
nadeto_sp р съжалявам, наистина е кофти и в крайна сметка е въпрос на избор. ти знаеш,че трябва да пратиш до БГ и избираш да играеш и няма как да е иначе. А ние оттук, не виждам нищо лошо да се редуваме,за да не се падне на един и същ.
Не за друго, а специално аз имах затруднения при тази игра, трябваше да свия бюджета и за това подаръка ми беше малък, за което ме е срам и се надявам в скоро време да имам условия за реванш.
за това бих искала този път да пращам в бг  Confused

# 110
Pepen, честита внучка! Да ви е жива и здрава!  bouquet  Ех, че хубава новина!
Поправям се и след малко ти изпращам адреса си! Съвсем бях изключила  Embarassed, че не съм ти го пратила все още!

И сега питанка - не съм изпращала за чужбина и ми е интересно на каква стойност горе-долу излизат пратките?

За "уиш" листа - и съм "за" и не съм толкова! "За", защото дава по-добра ориентация какво наистина би зарадвало другарчето, показва какво му харесва като тематика, като изображения и т.н. От друга страна, ако посочи само два или три гоблена - е, тогава вече определено ще се загуби елемента на изненадата! Аз имам албум, в който съм сложила всичко онова, което би ми се искало да мога да ушия, много е "скромен"  Mr. Green и от последните две томболи другарчетата ми бяха предпочели да изберат нещо оттам. Е, няма лошо, защото при тооооооооолкова много мои желания и въжделени мечти успяха да ме изненадат много приятно! Но и при първото ми участие, когато нямах такъв албум, Скорпиончето успя да ме изненада не по-малко и ми подари чудесно гобленче! Много забавих ушиването му, но пък крайния резултат ми достави голямо удоволствие! Така че - кой както си прецени!

# 111
И сега питанка - не съм изпращала за чужбина и ми е интересно на каква стойност горе-долу излизат пратките?

Ето тук има калкулатор а Бг пощи, който е актуален, защото аз скоро изпращах и сравних. Избирате държавата, теглото на пакетчето и маркирате "препоръка". Примерно, за пакетче до 500 гр. цената е 10 лв, а от 500 до 1000 гр е 15.50лв. Тъй като този път сме определили и по-малка сума за подарък, предполагам и подаръците ще са по-леки, а и допълненията винаги могат да се подберат така, че да не увеличават теглото прекалено. И Надето е права да се обижда, защото за тях сигурно също е скъпа услугата, но винаги подаръците им са много старателно избрани.

След тази информация, който е съгласен или не да изпраща за чужбина, да го напише на Пепен, когато и дава адреса си Simple Smile

# 112
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Пепен, да Ви е жива и здрава внучката!

Що се касае до "виж" листа / аз така му казвам/ - не виждам нищо лошо да се даде някаква ориентация на другарчето ми в коя посока да тръгне.  Това не значи, че то трябва да се съобразява с него. Аз си мисля, че дори да се изпълни някое от желанията, посочени в листа аз ще "тръпна" от очакванията и емоциите в тази игра.
Това с пратките в чужбина ме накара малко да се замисля . / Не в посока на отказване/ newsm78 Цифрата не  е малка за тези които евентуално ще изпращаме в чужбина. Но като се замисля Дж-то / например/  също е в чужбина и тя дори да даде адрес на получател в Бг също трябва да направи разход за да изпрати до Бг своя подарък. Дори да ме "гърли" този разход вече съм се записала и ако ми се падна чуждестранно другарче трябва да си изпълня задължението.

Пепен, теб пак те няма в списъка. Това означава ли, че няма да участваш?

# 113
Pepen, честита радост!

# 114
Да се включа и аз в коментара, както бях писала и в предишната томбола, там по  повод сумата, която е определена, а тук вече за разходите по изпращането - все пак колежки-другарчета когато се вписваме в томболата ние един вид даваме съгласието си с условията - за стойността на подаръка, за начина на пращане и т.н. После всичко си е до късмет и леката ръка на организатора при тегленето.
И вече личния избор на всеки, някой надвишават сумата на подаръка, други пък предпочитат да изпратят по куриер ( bowuu).
 PeaceПодкрепям и donsita за това, че малко е кофти все на едни и същи хора да се пада да изпращат до чужбина. Така, че ако има някаква възможност е хубаво да се регулира това - може би тези които последните пъти са изпращали извън България трябва да го кажат.
И да помоля, все пак да си давате и мобилния за да може ако някой като мен ви се падне да може да изпрати подаръка по куриер!

Пепен да ви жива и здрава малката принцеса!  Hug

# 115
ИнаТ, благодаря! Не видях от твоя пост кое е това "тук", но пък чичко Гугъл ми го изкара. Не е малка цената за изпращане, но и от чужбина  към БГ не е евтино, така че, ако ми се падне другарче от "чуждоземско" - няма проблем!  Peace

...Аз си мисля, че дори да се изпълни някое от желанията, посочени в листа аз ще "тръпна" от очакванията и емоциите в тази игра.

Емоциите наистина не се губят! Още повече, че не се знае дали другарчето ще избере нещо от този лист или пък няма да хареса нещо друго, което е преценило, че ще достави не по-малко удоволствие и радост! Но поне ще има и визуални насоки за предпочитанията на жертвичката си!

# 116
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз нямам против да пратя в чужбина. Момичета от чужбина нали и те пращат.  Wink
Куриера ако да достави в рамките на деня също струва около 10 лева.  Peace

# 117
ИнаТ, благодаря! Не видях от твоя пост кое е това "тук", но пък чичко Гугъл ми го изкара.

Как ще го видиш, като съм забравила да го покажа  hahaha
Ето го тук

# 118
  • София
Pepen да ти е жива и здрава внучката!   bouquet
И много благодаря за разясненията, вече изчетох цялата тема за Новогодишната томбола и вече ми се изясни.
Чакам с нетърпение да науча другарчето си и няма проблем за пратя и за чужбина - за мен това е въпрос на късмет.
Аз съм и от тези, които са се записали и нямат много публикации във форума, чета ви с удоволствие и всеки ден следя напредъка ви, но рядко пиша.  Simple Smile
А нямам и "уиш" лист  Embarassed newsm78 - но пък страшно обичам изненадите!
А да, имам и албум с ушитите от мен неща!

Голяма тръпка е тази томбола!!! Hug

# 119
  • Атлантис, Галактика Пегас
Забравих да честитя внуче на Пепен.
Да е живо и здраво и да радва мама, тати и баба и целия свят.   bouquet

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 12:03 от Kordelia

Общи условия

Активация на акаунт