8 МАРТЕНСКА И ВЕЛИКДЕНСКА ИГРА-гоблени

• 32 094
  • 767
  •   1
Отговори
# 285
  • край Дунав
Аз пък, винаги когато тръгна да проучвам жертвата се натъквам на някакъв гоблен, който самата аз много бих искала да имам и да ушия, и веднага го купувам. Разбира се, другарчето го получава и уж винаги е доволно, ама някакво съвпадение или съдба..знам ли!  Grinning

# 286
  • София
А пък аз никога не купувам нищо, без преди това да съм го видяла ушито (ако е наживо - още по-добре  Grinning). И за първия избор е така и при мен - колкото и да се чудя и да обикалям, в крайна сметка взимам онова първото  Peace

# 287
  • Троян
Мило другарче, вчера цял ден те проучвах, чудих се много и най-накрая реших какво ще ти подаря. Дори днес направих поръчката. Увериха ме, че до края на месеца ще пристигне. Това, което избрах за теб, аз страшно много харесвам и поръчах и за себе си. Много се надявам, че и на теб ще ти хареса. Реших да действам по- отрано, няма смисъл да чакам по-дълго, едва ли ще измъдря друго. Но така пък ще се съсредоточа на допълнителните подаръци и през дългия период все ще прибавям по нещичко Wink
 Остава само да имаме търпение Heart Eyes Mr. Green Twisted Evil
Да ти направя една реклама,Блазе му на твоето другарче,предишният път това бях аз и мога да кажа че невероятно изненадана и щастлива от подаръка си Blush  bouquet Hug

# 288
Аз пък, винаги когато тръгна да проучвам жертвата се натъквам на някакъв гоблен, който самата аз много бих искала да имам и да ушия, и веднага го купувам. Разбира се, другарчето го получава и уж винаги е доволно, ама някакво съвпадение или съдба..знам ли!  Grinning
Извинявам се ,че така директно го казвам ,но като четох постовете в коледната томбола и видях подаръка ти за твоята "жертвичка"направо ми стана тъжно тогава за нея,защото видях и тя какво харесва и ти какво си изпратила.Извинявай ,но наистина тя постъпи благородно като ти каза,че го е харесала и ще  го избоцка щом и остане време.Мисля,че ти изобщо не си си направила труда да проучиш другарчето си.Да се надявам,че не съм твоята "жертва".Проследих и друга игра с твое участие и направо съм шокирана от отношението ти към другите.Може би трябваше да ти пиша на ЛС ,но реших да изкажа публично мнението си.
Още веднъж ти се извинявам за думите,но просто не мога да подмина думите ти.
Вече само ще чета и няма да пиша,защото не искам да си развалям удоволствието от играта.

# 289
Мило другарче, вече ти избрах основното подаръче!
Иска ми се да ти подаря всичко, което ти харесва...
Дано съм уцелила правилно!  Flutter

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 23:06 от Бяло Цвете

# 290
да кажа и аз какво обичам. изчекнати неща, като къщи, кутии, столове за сглобяване. не обичам големи гоблени напоследък. не обичам бродерии само с мъниста или панделки. на аксесоари също бих се зарадвала. не обичам вилерови модели. от бг фирмите само на казанлъшки гоблен. обичам пейзажи, феички, дребоси всякви. шия икони с удоволствие.
в подписът ми е албумът с ушити неща. за инфо имам близначки на 6 години, които в четвъртък се прибират и нямам търпение да ги нагушкам. те също бродират  Mr. Green но по немска техника
мило другарче  Hug надявам се да съм ти помогнала

# 291
  • Brussels
Мило другарче, избрах ти подаръчето и утре ще го поръчам. На мен много ми харесва, надявам се и на теб да ти хареса  Hug. Как ще оцелея до 20 март, незнам....Много хора са ми казвали, че съм най-нетърпеливото същество на земята.  Embarassed

# 292
  • край Дунав
boneli
Извинявам се ,че така директно го казвам ,но като четох постовете в коледната томбола и видях подаръка ти за твоята "жертвичка"направо ми стана тъжно тогава за нея,защото видях и тя какво харесва и ти какво си изпратила.Извинявай ,но наистина тя постъпи благородно като ти каза,че го е харесала и ще  го избоцка щом и остане време.Мисля,че ти изобщо не си си направила труда да проучиш другарчето си.Да се надявам,че не съм твоята "жертва".Проследих и друга игра с твое участие и направо съм шокирана от отношението ти към другите.Може би трябваше да ти пиша на ЛС ,но реших да изкажа публично мнението си.
Още веднъж ти се извинявам за думите,но просто не мога да подмина думите ти.
Вече само ще чета и няма да пиша,защото не искам да си развалям удоволствието от играта.
===================================
 Виж сега..."тази" с 0-та мнения-няма начин да обърна прекалено много внимание на думите ти, предвид, че в игрите не изпълняваме задължителни желания-това се прави само от близките и роднините. Нито пък трябва да отговаряме на извисените изтънчени усещания към бродериите на "изкуствоведки" като теб. Аз съм такава-харесвам нещо и го купувам за подарък /вероятно пък ти не харесваш покупките , които изпращаш/. Бродирам според желанията и настроенията си и винаги с мисълта за този на когото подарявам.  
 От известно време сте се навъдили няколко такива невъздържани и невъзпитани завистливи "потребителки", които ненадейно защо /без да има пълнолуние/ нападате, обиждате, правите интелигентни умозаключения...
   Относно удоволствието-то не е от играта, а защото ще подариш радост на друга, равна по чувства и възприятия на теб дама от форума! Понеже няма да пишеш, ще имаш време да мислиш над моите думи.
 Подарих комплект на "цар Симеон Велики" + други неща, бродирани специално за случая. Другарчето ми трябва да има мнение по въпроса, а ти прочети кой е този..Симеон /примерно де-то ще вземат да ти излязат и другите велики българи, от които явно се срамуваш и смяташ за недостойни да красят стените ни/
 Коя ли съм пък аз, седнала да обяснява толкова дълго......Хайде-приятно четене!
 И да знаеш-отново ще подаря нещо, което харесвам, ама от цялото си сърце!!!   Hug

# 293
Охаааа и аз съм ориентирана вече в избора за  другарката ми  по игла....
pepen мила, май правилно се двуумеше. Дали да не си пратим подаръците за 1 март и после една великденска томбола,а? Че като гледам няма да изтраем чак до 20ти март за пращането....

# 294
pepen мила, май правилно се двуумеше. Дали да не си пратим подаръците за 1 март и после една великденска томбола,а? Че като гледам няма да изтраем чак до 20ти март за пращането....
CrazyГолеми сме нетърпеливки! Както решите, аз съм навита и на този вариант. Голям мерак ми е. Нечий другари още не са писали,а ние тук умуване върху подаръци вече

# 295

Ха така!  smile3521 smile3508  202uu  mrstraetz newsm80 newsm80 newsm80

# 296
Оооо йеееееееее добро утро дами  newsm18 newsm18 newsm19
гледам вече ми се заформя фен клуб! Хубав ден на всички от мен с една ободряваща песничка http://www.youtube.com/watch?v=Z9VOeRXsRQU
много я обичам и винаги ми доставя удоволствие да споделя с приятели   bouquet

# 297
Добро утро и от мен ! Делфинче, песничката е супер- носи настроение  Hug.
Извинявам се предварително на другарчето,че ме е чакало да се обадя   bouquet. Нямам особено голяма колекция  Embarassed Това което съм ушила и имам е в албума ми,ще го коригирам,че има малки промени и ще го пусна малко по-късно.
Не обичам щампи и религиозните. Имам само един религиозен, който съм избрала специално заради детето. И една щампа, която е наполовина и все някога ще я довърша.
Лица и хора също не обичам, като изключим серията ханове и царе (нали съм историчка  Wink. Скорпион, направо умирам от кеф да ги разглеждам в албума ти   bouquet).Но предпочитам сама да си избера кой да ушия, все пак няма да успея да ги направя всички даже и през целия ми живот.
Е това са насоките, но мило другарче знам,че всичко ще ми хареса,защото е избирано с желание.
Аз все още не съм се спряла за подарък на моето другарче, но ще се доверя на интуицията си- дано не ме подведе  Wink.
Хубав, усмихнат и спокоен ден !

# 298
Прекрасна песничка, благодаря! Страхотен ден на всички!

# 299
Да се включа и аз със помощ за моето другарче. Харесвам всичко, без щампи. Каквото и да ми вземе ще ме зарадва Simple Smile   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт