8 МАРТЕНСКА И ВЕЛИКДЕНСКА ИГРА-гоблени

• 32 088
  • 767
  •   1
Отговори
# 645
Бяло Цвете честито за прекрасния подарък,със здраве да си го ушиеш и да покажеш готов.

nelito_6704 хайде чакаме Crossing Arms да видим поредната красота и радост от нея.

# 646
 newsm45    Ами, ще видим, ама не сега.

Пакета бил в пощальона, пък той не се бил върнал още от разнос, пък вкъщи няма никой...
и сега ще трябва да чакам почти до края на работния ден, пощаджията да върне пратката в пощата. пък на известието пише - получаване на колетно гише.
Ех, хора, как се чака?!!!

# 647
о, да това със пощальона дето не се е върнал и на мен редовно ми се случваше. След петия път, в който на висок глас направих коментар, че съм си по цял ден вкъщи, а никой не се е качвал до нас; както и "защо ги мъкнете тези неща с вас си, като не ги качвате?", вече ми идват на крака.

# 648
То и аз така си мисля, още повече, че ние сме малък град и се познаваме, и знаят, че през деня нямя никой вкъщи. Другите неща, които идват за мен, ми ги оставят в пощата в пощенска кутия и всеки ден едно момиче от работата ходи за пощата и ги взема. А специално тия пакети, ще кажеш, че нарочно ги носят със себе си.Ядосвам се, но и трепетно чакам.
А представяте ли си, да не е подаръкът от томболата, а нещо друго Mr. Green , но ще изтрая още два часа
.

# 649
 newsm44   Пощальонът дойде до офиса!!!!!

Марги, много ти благодаря!!! newsm51

Сега ще снимам и ще се включа пак Heart Eyes

# 650
  • Атлантис, Галактика Пегас
newsm44   Пощальонът дойде до офиса!!!!!

Марги, много ти благодаря!!! newsm51

Сега ще снимам и ще се включа пак Heart Eyes
ихаааааааааааааа

# 651
  • Враца
Дано ти е харесало подаръчето.. Praynig И на мен ми идваше да нахокам разносвача ви.. И аз тръпнех..

# 652
Марги, искрени благодарности за приятната и зненада с тези хубави подаръци newsm51

една красива картичка, с много хубаво пожелание
много красив гоблен
стахотни Великденски миниатюри
ключодържател за вграждане на бродерия
и нещо много вкусно, на което не мога да устоя
Знам, че е бил труден изборът ти, но не се притеснявай, много харесвам подаръците ти и ще си ги избродирам с удоволствие!

# 653
  • Атлантис, Галактика Пегас
Много са хубави подаръчета.  Peace  bouquet  bouquet  bouquet

# 654
  • Враца
ОООХ олекна ми...толкова се притеснявах...много се радвам ,че съм ти доставила радост....вече ще спя спокойно..Този 20 така далече ми се  стори..вчера в 8.00 вях в пощата.. а до днес..все надничах в темата...Огромен товар се стопи от мен.. ooooh! Благодаря ти!   bouquet

# 655
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Ей, толкова вълнение ме обхвана покрай Вас, че направо ще взема да се засрамя   Embarassed , довечера ще взема да си опаковам подаръка и утре да го пусна.  tooth
А като гледам само красоти ...
Без думи съм ...
Поздравления  Hug

# 656
Нелито, честито подаръче!
Бачийска и другите изчакващи, не знам аз защо си ги стискате вашите подаръци, щом сте готови  Simple Smile
Аз се надявам моето скоро да пристигне при притежателката си  Wink

# 657
лелеле, почна се с валежа от подаръци  Hug
аз пък съм първата с подарък извън играта  Heart Eyes
Бяло цвете, невероятна си   bouquet толкова положителни емоции ми донесе днес  Hug

# 658
Мнооого сладурски! Завиждам  Wink Калъфче за телефон и мотивчета за картички, нали?

# 659
Честито, момичета. Много хубави подаръци.

Общи условия

Активация на акаунт