8 МАРТЕНСКА И ВЕЛИКДЕНСКА ИГРА-гоблени

• 32 082
  • 767
  •   1
Отговори
# 735
  • Враца
Чакам да гледам красоти... няма ли кой да се похвали..  Wink

# 736
  • Поморие
Хайде да видим кой ще открие седмицата с изненадите. Thinking newsm78

# 737
Мило другарче, днес пуснах пратката и моля те да потърпиш още малко Hug Надявам се да те зарадвам. А на мен вече сърчицето ми се е свило дали съм уцелила поне малко с подаръка. Голяма тръпка  Wink

# 738
  • в една мансарда точно под звездите ..........
И аз днес изпратих своя подарък! Дано успея да зарадвам другарчето си!
Явно тази седмица ще е пиковата ще се нагледаме на красоти!

# 739
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

Само чакаме съдийския сигнал - иииииииииии почваме.

Моята мисъл е такава - сутрин се получават пратките в пощенските станции, до към 14-15 часа може да достигне пощальон до "обекта", давам 10 минути за реакция и ........... като се почне ........

Горе долу същото е и с куриерите......

Така че около 15,00 ч - 15,30 ч очаквам валеж от подаръци.  Praynig

Аз очаквам днес моето другарче да си е получило подаръка

lille kanin Не съмо сърчицето - ВСИЧКО ми се е свило. newsm12 newsm17

# 740
АЗ,откривам седмицата   newsm44 newsm68 newsm44 Сутринта се звъни на вратата на пожар,/мразя всеки който ме събуди/но като видях пощаджииката веднага ми мина.Sissak благодаря ти много за красотите ,немога да им се нарадвам,всичко е толкова оригинално и нетрадиционно-Благодаря newsm51 Ето тук да им се порадвате и вие на моите подаръци: https://picasaweb.google.com/116161649441356093617/Sissak?authke … sRgCIar9Za9i8XHSg

# 741
  • Троян
Етоооооо,Честито,седмицата е открита,а нашата пощальонка мина покрай мен транзит Tired, е нищо ще чакам Mr. Green

# 742
АЗ,откривам седмицата   newsm44 newsm68 newsm44 Сутринта се звъни на вратата на пожар,/мразя всеки който ме събуди/но като видях пощаджииката веднага ми мина.Sissak благодаря ти много за красотите ,немога да им се нарадвам,всичко е толкова оригинално и нетрадиционно-Благодаря newsm51 Ето тук да им се порадвате и вие на моите подаръци: https://picasaweb.google.com/116161649441356093617/Sissak?authke … sRgCIar9Za9i8XHSg

Hug със здраве да си ги ушиеш.

# 743
Еееее браво открихме и тази седмица с подаръци! Барби да са ти честити подаръчетата със здраве да им се радваш и скоро да ги покажеш - ще е интересно!
Незнам аз кой какво знае и очаква, но мило другарче сигурна съм в едно - ти точно ще закриеш седмицата - ще използвам куриер, така че

Мило ми скъпо и тайно другарче,
бързам, повярвай , макар че
дълго вече очакваш
с подарък очи да изплакнеш
кутийки в кутии, пакет във пакет
с панделка завързан букет
ще цъфне скоро куриера напет
на твоята порта отпред.
И заедно с колежките всички
ще чакаме твоите снимки
радостта да споделим
и на красотите да се насладим!
 smile3523

# 744
  • Троян
Незнам аз кой какво знае и очаква, но мило другарче сигурна съм в едно - ти точно ще закриеш седмицата - ще използвам куриер, така че

Мило ми скъпо и тайно другарче,
бързам, повярвай , макар че
дълго вече очакваш
с подарък очи да изплакнеш
кутийки в кутии, пакет във пакет
с панделка завързан букет
ще цъфне скоро куриера напет
на твоята порта отпред.
И заедно с колежките всички
ще чакаме твоите снимки
радостта да споделим
и на красотите да се насладим!
 smile3523

С такова мило стихче ще чакам търпеливо Mr. Green

# 745
ей делфинче, правиш ми чакането по-приятно  Hug

# 746
  • София
Делфинче невероятна си, голямо удоволствие е да чета. Hug
Вълнувам се всеки път като отворя темата - кой вече е получил, кой е изпратил - голяма тръпка.  newsm51
Аз чакам търпеливо, но пък съм щастлива защото дойде куриерът и моят подарък замина.
Сега ще тръпна до утре - дали ще се хареса изборът ми  newsm78
Добре, че докато чаках куриера, влязох да разгледам темата и прочетох бележката на ba4iiska. Ама че съм заплес - подаръка бях опаковала без писмото, та разопаковах, но успях, точно залепих всичко отново и куриерът позвъни.  Mr. Green

# 747
Уффф  #Cussing out аз пък през обедната почивка отивам в пощата да пусна подаръка за мойто другарче и гледам такава опашка, че сякаш някой раздава нещо безплатно Sick. Но.... Naughty наредих се. Чаках, чаках.... почивката ми свърши и се върнах без да съм пуснала подаръка Close Бясна съм  #2gunfire #2gunfire явно всички си използват почивката....
Както и да е. Милото ми другарче - потърпи още ден  Hugще го пусна утре подаръка, пък дано да няма тоя път много хора Praynig

Делфинче прекрасни са стихчетата ти   bouquet  с тях чакането е по-весело и притеснението дали си улучил вкуса на другарчето е по-малко Peace

# 748
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз пускам утре . Вчера бях на 24 часово дежурство, днес деня го проспах. Мило Другарче, много извинения от моята страна.   bouquet

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 17:54 от Kordelia

# 749
И от моя имаш мило другарче извинения, но пък от друга страна - все се сещам да добавя нещичко. Бъди търпеливо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт